Mensen Denken dat Dit de Slechtste Design Trends van de Afgelopen 50 Jaar

0
48
Rijk Vandaag

Haatte deze Keep Calm and Carry On-posters in de jaren 2000? Haat hoe veel schoolbord verf was in de 2010s? Volgens dit onderzoek, je bent niet alleen.

De mensen bij Rijk Vandaag de dag, een grote vloer en raam behandeling bedrijf, de ondervraagde 1,519 mensen om hen te vragen wat interieurtrends ze echt een hekel aan van de vorige decennia.

Bijvoorbeeld, hier is de grafiek voor de meeste een hekel interieur keuzes van de jaren 2000:

Rijk Vandaag

Terwijl de meerderheid van de respondenten had meer dan hun buik vol van Keep Calm and Carry On-posters door het einde van de tien jaar kunnen we waarschijnlijk allemaal over eens dat het zetten van uw TV boven je open haard is zowel slecht voor de TV en je nek—we zeker kreeg een lachje “de Vogels Overal’ – vermelding piepen in aan het einde van de race.

Want, na al, kan je echt zelf een hekel trend als komieken nooit de draak steken met je? Wij denken van niet. In 2011, kort na het sluiten van het decennium in kwestie, de sketch comedy show Portlandia sloot de deal op de vogel trend door prikken plezier met deze sketch, “een Vogel”:

Als u wilt controleren of meer van trends, variërend van de opblaasbare meubels te houten lambrisering—die mensen kunnen staan, nooit weer te zien, bekijk de volledige infographic-rijk, post het dan hier.

[via Apartment Therapy]