De Beste Slimme Stekkers Amp-Up van Uw Domme Apparaten

0
46
Josh Hendrickson

Slimme apparaten vervangen van onze lampen, luidsprekers, en zelfs onze deadbolts. Toch kunnen de meeste van de elektronica in ons huis rennen zonder echte hersenen. Als u wilt controle over deze domme apparaten door middel van spraakbediening, een app, of een schema, dan is een smart plug zal doen de truc.

Wat te Zoeken In een Smart Plug

Als overspanningsbeveiliging, een slimme stekkers fungeren als een brug tussen uw elektronica en uw verkooppunten. Ze hebben een mechanische schakelaar die wordt geopend of blokkeert de stroom van elektriciteit—effectief om uw apparaten aan-en uit te schakelen.

Maar in tegenstelling tot een overspanningsbeveiliging (of een timer), slimme stekkers aansluiten op uw router. Ze kunnen op afstand bediend worden via een app, een slimme assistent, een IFTTT routine, of een schema, dus ze bieden een goedkope-doch-flexibele manier om de controle van alle domme apparaten in uw huis.

Klinkt eenvoudig, toch? De meeste slimme stekkers uitvoeren van dezelfde taken. Nog steeds, verschillende slimme stekkers hebben verschillende vormfactoren, en ze alleen maar ondersteunen een handvol slimme medewerkers. Je zult moeten kiezen tussen een aantal algemene factoren en de compatibiliteit voor het kopen van een smart plug.

Hier zijn enkele vorm factoren en de compatibiliteit van de beperkingen die je in:

  • Smart Home Compatibiliteit: de Meeste slimme stekkers ondersteuning van Google-Assistent, Alexa, en IFTTT. Maar het is normaal om problemen met de compatibiliteit met Apple Homekit of de Z-Wave en Zigbee-normen. Om dingen een beetje gemakkelijker te maken, hebben we uitgezocht onze favoriete Homekit en Z-Wave slimme stekkers.
  • Energie Monitoring: een Aantal slimme stekkers monitor uw energieverbruik om u te helpen geld te besparen in de tijd. Ze zijn een geweldige optie voor iedereen die wil om te stoeien met hun energiefactuur, hoewel ze iets duurder, vergeleken met basic slimme stekkers.
  • Outdoor Opties: Outdoor slimme stekkers zijn een zeldzaamheid, maar degenen die er bestaan zijn fantastisch. Ze zijn geweldig voor het voeden van buitenverlichting, het zwembad filtratie systemen, verlichting landschap, en dergelijke.
  • Multi-Outlet Slimme Stekkers: een Aantal slimme stekkers hebben meerdere verkooppunten. Ze zijn een geweldige deal, zolang de afzetmogelijkheden kunnen worden afzonderlijk geregeld.
  • Voor Dimbare Lampen: Enkele slimme stekkers, zoals de Lutron Caseta, zijn gebouwd om te werken met dimbare lampen. Op deze manier kunt u de controle van een set van goedkope, dimbare lampen met uw stem of telefoon, en het overslaan van het kopen van een set van slimme bollen.

Daarnaast zijn er nog een aantal kleine details te letten, zoals smart plug grootte. Een aantal van onze favoriete slimme stekkers zijn groot genoeg om te blokkeren naburige verkooppunten, vooral wanneer ze worden aangesloten op overspanningsbeveiliging. Één van beide manier, het is tijd om te beginnen in het onkruid. Hier zijn de beste slimme stekkers nu verkrijgbaar.

Beste Algemeen: Wyze Smart Plug (2-Pack)

Wyze Labs

Slimme stekkers zijn zeer eenvoudige producten. Ze zet de apparaten aan en uit door middel van gesproken commando ‘s, routines, schema’ s, of een app. Dus, als ons betreft, basic indoor slimme stekkers moet niet veel geld kosten. Ze moeten gemakkelijk in te stellen, en ze zijn compatibel met de meeste smart-assistenten.

De Wyze Smart Plug is de enige eenvoudige smart plug die de lijnen met onze prioriteiten. Voor iets minder dan $10 een pop, Wyze indrukwekkend kleine pluggen werken met Google-Assistent, Alexa, en IFTTT. Ze zijn gemakkelijk in te stellen door de Wyze app, en ze niet te hinderen naburige verkooppunten, hun planning functies zijn eenvoudig en werken ze prachtig met Wyze de goedkope bewegingssensoren.

Helaas, de Wyze slimme stekkers niet de moeite waard met een Apple Homekit. Echter, dat is hun enige grote ondergang. Als je een Alexa, Google of Assistent-gebruiker, dan is de Wyze Smart Plugs bieden de beste waarde en kwaliteit op de markt.

Beste Algemeen

Wyze Labs WLPP1 Wyze Smart Home Plug, Twee-Pack, Wit

Voor hun prijs, Wyze de slimme stekkers zijn de beste waarde op de markt. Ze zijn gemakkelijk in te stellen, te plannen of te koppelen met Google-Assistent en Alexa.

Shop Nu

$15.99
Meer aanbiedingen

Voor Apple Homekit: WeMo Mini

Wemo

Iedereen die is toegewijd aan de Apple Homekit standaard check out de WeMo Mini Slimme Stekkers. Deze gadgets zijn niet te duur, en ze hebben dezelfde kwaliteit en functies die u zou verwachten van andere populaire slimme stekkers. Ze zijn gemakkelijk te installeren of schema via de WeMo app, ze blokkeren niet het naburige verkooppunten, en ze werken perfect samen met Apple Homekit.

Voor wat het waard is, de WeMo Mini smart plugs zijn ook compatibel met de Google-Assistent, Alexa, en IFTTT.

Het beste voor Apple Gebruikers Homekit

Wemo Mini Smart Plug, WiFi is Ingeschakeld, Werkt met Alexa, Google-Assistent & Apple HomeKit

De WeMo mini smart pluggen zijn gemakkelijk te installeren of schema via de WeMo app, en in tegenstelling tot concurrerende producten, ze werken perfect samen met Apple Homekit.

Shop Nu

$19.99
Meer aanbiedingen

Voor de Energie-Monitoring: TP-Link Kasa met Energie-Monitoring

TP-Link

Proberen te bezuinigen op uw energierekening? De TP-Link Kasa Energie-Monitoring Smart Plug-monitoren hoeveel elektriciteit je gebruikt in kilowattuur (kWh) en helpt u geld te besparen door middel van routines, schema ‘s, of stem commando’ s. Het werkt met Google-Assistent en Alexa, en het is een perfecte oplossing voor high-consumptie-elektronica, zoals airconditioners, warmtebronnen of oudere apparaten.

Het beste voor de Energie-Monitoring

Kasa Smart WiFi Plug w/Energie Monitoring door de TP-Link – Betrouwbare WiFi-Verbinding, Geen Hub Nodig, Werkt met Alexa Echo & Google-Assistent (HS110)

De TP-Link Kasa energie monitoring slimme stekkers zijn een perfecte oplossing voor uw macht beluste A/C unit, verwarming of retro electronica.

Shop Nu

$22.99
Meer aanbiedingen

Beste Outdoor Optie: iClever Outdoor Smart Plug

iClever

Typische outdoor-timers zijn essentieel voor het beheersen van buitenverlichting en elektronica. Nog steeds, ze zijn een beetje primitief. Als u wilt slepen uw veranda, balkon, of in de garage in de toekomst, dan moet je de iClever Outdoor Smart Plug.

Zoals je zou verwachten, dit is een gemiddelde van twee-outlet smart plug dat is gekleed voor het buitenleven. Elk van de iClever verkooppunten kan worden onafhankelijk geregeld via Google-Assistent of Alexa, en omdat het maakt gebruik van een 2,4 GHz Wi-Fi-signaal, moet het werk op een fatsoenlijke afstand van uw router. Ook de iClever smart plug heeft een haakse kabel, dus het moet niet te hinderen uw verkooppunten of krijgen in de manier van buiten deksels.

Beste Outdoor Optie

iClever Outdoor Smart Plug IC-BS06 Wi-Fi Smart Switch, Draadloze Afstandsbediening Tuin/Terras Verlichting, Timer Stopcontact, Werkt met Alexa/Google-Assistent, maar de Ondersteuning 2.4 GHz Wi-Fi – [CNET/Zijkniptang ‘ s Pick]

De iClever outdoor smart plug is betaalbaar, weerbestendig en ideaal voor het voeden van uw buitenverlichting of elektronica.

Shop Nu

$22.99
Meer aanbiedingen

Beste Smart Power Strip: TP-Link Smart Surge Protector

TP-Link

Als u wilt toevoegen hersenen om uw gehele media center of kantoor ruimte, dan is de TP-Link Smart Surge Protector is uw beste weddenschap. Het sport-zes onafhankelijke slimme stopcontacten, zodat u kunt afzonderlijke routines of commando ‘ s voor elk apparaat dat is aangesloten op de stekkerdoos. Het heeft ook drie “domme” USB-poorten voor het opladen van telefoons of tablets, en het kan zelfs monitor uw energieverbruik om u te helpen besparen op uw energierekening.

De TP-Link Smart Surge Protector heeft een haakse stekker, zodat hij niet blokkeert alle winkels in de buurt. Het werkt met Google-Assistent en Alexa. Als u niet nodig heeft zes vestigingen, dan kunt u altijd nog kopen de goedkopere drie-outlet-model.

Beste Smart Power Strip

TP-LINK WiFi Smart Power Strip w/ 6 Overspanningsbeveiliging Verkooppunten en 3 USB-Poorten HS300, Wit

De TP-Link smart power strip kunt u regeren onafhankelijke controle over zes afzonderlijke apparaten. Het heeft een geïntegreerde energie-monitoring-functies en het werken met Google-Assistent en Alexa.

Shop Nu

$69.99
Meer aanbiedingen

Het beste voor Dimbare Lampen: Lutron Caseta Smart Dimmer

Lutron

Slimme stekkers kunt toevoegen automatisering en spraakopdrachten uw lampen voor een lage prijs. Maar ze kunnen niet de plaats van de slimme bollen, toch?

Nou, met de Lutron Caseta Smart Dimmer, kunt u de duur slimme bollen. Het voegt slimme functies om uw domme dimbare lamp, zodat u kunt aanpassen van een ruimte-verlichting met uw stem, door middel van een schema, of van een mooie routine. Het komt zelfs met een fysieke afstandsbediening, waardoor het een stevige optie voor iedereen die wil het beste van beide werelden.

De Lutron Caseta Smart Dimmer werkt met Google-Assistent, Alexa, en zelfs Apple Homekit. Helaas, het werkt niet met van kleur veranderende lampen, en u zult moeten kopen een Lutron Caseta Brug om daadwerkelijk gebruik maken van deze slimme dimmer. U moet ook dimbare LED -, gloei-of halogeenlampen. Gelukkig zijn ze erg goedkoop.

Het beste voor Dimbare Lampen

Lutron Caseta Smart Home Plug-in Lamp, lichtschakelaar en Pico Remote Kit, Werkt met Alexa, Apple HomeKit, en De Google-Assistent | P-PKG1P-WIT | Wit

De Lutron Caseta smart dimmer kunt u dimmen met een lamp door middel van gesproken commando ‘s, schema’ s, of routines. Het is een solide alternatief voor de typische smart-lampen, en wordt geleverd met een afstandsbediening.

Shop Nu

$54.95
Meer aanbiedingen

Voor Z-Wave: GE Enbrighten 2-Outlet-Switch

GE

Smart home producten die gebruik maken van de Z-Wave en Zigbee protocollen zijn sneller en betrouwbaarder dan een Wifi-apparaten. Nog steeds zijn deze normen vallen uit de gratie in de slimme woning wereld. Dat is prima voor de meeste mensen, maar als je een robuuste Z-Wave – of Zigbee-smart home, het kan moeilijk zijn om een goede moderne smart home producten.

Als van nu, GE lijn van Enbrighten Slimme Stekkers zijn de beste Z-Wave optie op de markt. Ze zijn een beetje duur, maar dat is de naam van het spel voor Z-Wave apparaten nu. Deze slimme stekkers werken met Google-Assistent en Alexa, en ze worden verkocht in een verscheidenheid van vormen factoren. Wij denken dat de twee-outlet-model is de beste waarde, maar er is ook een outlet model, een dimmer optie, een buitenzwembad en een optie.

Het beste voor Z-Wave Fanatici

GE Enbrighten Z-Wave Plus Smart Switch Plug-In, 2 Gelijktijdig wordt Gecontroleerd Z-Wave Verkooppunten, Werkt met Alexa, Google-Assistent, de Repeater/Range Extender, ZWave Hub Nodig, 14282

GE ‘ s lijn van Enbrighten slimme stekkers zijn perfect voor elk Z-Wave huishouden. Ze verkocht in 1-outlet-of 2-outlet-configuraties, met extra mogelijkheden voor outdoor en dimmer modellen.

Shop Nu

$36.99
Meer aanbiedingen