11 Bästa Craigslist Alternativ För Att Sälja Dina Saker

0
56

En hel del av oss har för mycket saker, eller saker som vi inte behöver eller använder längre. Så vad gör vi med det här? Sälja den och tjäna pengar på nätet. Craigslist som används för att vara den första anhalten för att göra det, men saker och ting förändras.

Här är 11 bästa Craigslist alternativ för att hjälpa dig att sälja dina saker, i ingen särskild ordning.

 1. Facebook Marknaden
 2. Letgo
 3. Swappa
 4. Geebo
 5. Decluttr eller Musik Skata
 6. PoshMark
 7. Vinted
 8. Carousell
 9. VarageSale
 10. thredUp
 11. Instagram

Facebook Marketplace – Webbplats – Google-Play App Store

Om du inte redan har köpt eller sålt något via Facebook Marknaden, vi skulle bli förvånad. Tänk hur många människor köper av din lokala dagstidningar. Nu tänker på hur många människor i ditt område finns på Facebook. Chansen att det kommer att bli mycket mer av dina grannar på Facebook än att köpa de lokala tidningarna.

Som ensam gör Facebook till en utmärkt Craigslist alternativ för att sälja dina saker. Kolla hur få bra erbjudanden på Facebook Marknaden för att få fler idéer

Om du är en medlem av den lokala marknaden grupper på Facebook, kan du samtidigt skicka till dem. Facebook-Marknaden är en helt kostnadsfri tjänst som väl. Betalning, frakt och pickup är ditt ansvar att ordna. Du kan använda Facebook Betalar dock.

Letgo – WebbplatsGoogle-PlayApp Store

Bekvämlighet är Letgo starka punkt. Med deras app på telefonen kan du ta en bild av objektet och efter det direkt på den webbplats på under en minut. För närvarande på över 100 miljoner nedladdningar, Letgo är mycket populär. Användarprofiler kan vara verifierad och betygsatt. Detta hjälper till att se till att du har att göra med en seriös person.

Letgo kan också hjälpa dig att se till att du får ett bra pris. Letgo Avslöja använder artificiell intelligens och datorseende för att avgöra vad din artikel är och uppskatta pris-och sälja tid, baserat på liknande listor.

Listor är gratis, men det är avgiftsbelagda alternativ för att hjälpa dig att sälja dina objekt snabbare. Hur du vill betala och hur kunden får varan är upp till dig att ordna.

Swappa – WebbplatsGoogle Play

Swappa är en Craigslist alternativ som fokuserar på elektronik såsom smartphones, surfplattor och mer i USA. Du kan lista din elektronik för kostnadsfritt, men en avgift kan få inbyggd i din prissättning. Tekniskt innebär det att köparen betalar en avgift, men det är ungefär samma sak som att sändningen.

Swappa har en strikt no-skräp politik. Om varan inte fungerar, är i grov form, har en sprucken skärm eller blir stulen, kan de inte det. Detta fungerar till din fördel som en säljare, eftersom köparen redan förväntar sig något fast.

Swappa körs även Elektroniska Serienummer (ESN) kontroller på alla objekt som har en ESN. En ESN är ett permanent inbäddade serienummer som är unika för den specifika enheten.

Du lista ditt objekt, Swappa processer betalning via PayPal, och sedan kan du skicka din artikel till kunden. Det är också Swappa Lokala serverar de flesta större städer i USA. Detta ger möjlighet att ordna för lokala kund-och att du ordnar med upphämtning och betalas av köparen.

Geebo – Webbplats

Geebo är en klassisk annons typ av webbplats, ungefär som Craigslist. Det som skiljer är att varje inlägg kontrolleras av en människa för att hjälpa till att garantera att det är värt att titta på. Geebo inte lista vilka kriterier som finns för att skicka in, men platsen är fortfarande runt efter 10 år. De måste göra något rätt.

För närvarande Geebo endast serverar USA i över 160 samhällen. Geebo är en annan sida där betalningen och posten leverans eller upphämtning är upp till dig att ordna.

Decluttr Eller MusicMagpie

Hemsida – Decluttr eller MusicMagpie

Google Play – Decluttr eller MusicMagpie

App Store – Decluttr eller MusicMagpie

Decluttr är den AMERIKANSKA webbplatsen och Musik Skata är den BRITTISKA webbplats för att sälja mobiltelefoner, spel, böcker och andra enheter. De fungerar mer som ett parti som vill shoppa än en annons om. Använda deras app eller ange streckkod från din artikel och de ska ge dig en omedelbar offert. De kommer att skicka dig ett paket som du sätter dina objekt i och skicka till dem.

Om du skickar 10 poster eller mer är frakten gratis. Sedan, Decluttr kontroll över enheten, ser till att alla personliga data torkas, och sedan skickar du betalningen genom direkt insättning, check eller PayPal. Utbetalningar får inte vara så stor som vad du kan få sälja dina saker på egen hand. Men, det är ett snabbt sätt att få ut av din plats.

PoshMark – WebbplatsGoogle-PlayApp Store

För att sälja varumärket kläder, PoshMark är ett möjligt alternativ och ett bra Craigslist alternativa, tillgängliga till USA och Kanada, särskilt om den är värd över $500 USD. Du visa dina objekt och när de säljer, PoshMark skickar du ett pre-paid, pre-upp etiketten. Om varan under $500 markera det går direkt till köparen.

Om det är över $500, det går att PoshMark där de kommer att bekräfta objektet. Om det passerar deras autentisering, så de skickar den till köparen. De använder ett spärrat stil betalningsmetod. Betalning görs till PoshMark och när kunden tar emot order, betalning är släppas till dig. Detta skyddar både dig och kunden.

Vinted – WebbplatsGoogle-PlayApp Store

En annan stor plats att sälja dina kläder istället för att Craigslist är Vinted. Baserade i Europa, Vinted finns i Spanien, Frankrike, Luxemburg, Belgien, Nederländerna, Tyskland, Österrike, tjeckien, Polen, Litauen, STORBRITANNIEN, och USA. Just nu, marknaden är cirka 25 miljoner användare.

Som säljare har du satt priset. Det finns ingen som säljer avgifter, men du vill bygga i kostnaden för frakt. Vinted kan ge dig en USPS frakt etikett så att försändelsen kan spåras.

Betalning görs till Vinted och går in i deras spärrade system som kallas Vinted Plånbok. När köparen får den artikel och håller med om att det är bra, de pengar som blir tillgängliga i plånboken.

Om köparen inte slå på knappen, pengar fortfarande får ut 2 dagar efter leverans. Du kan använda pengar i plånboken till att köpa andra saker på Vinted. Eller, du kan få det betalas ut till ditt bankkonto. Det kommer att dyka upp i ditt konto efter 3-4 arbetsdagar.

Carousell – WebbplatsGoogle-PlayApp Store

Rikta mer av Stilla länder, Carousell verksamhet i Hong Kong, Australien, Indien, Singapore, Taiwan, Filippinerna, Nya Zeeland och Kanada. Carousell är en marknad Craigslist alternativ för hushållsartiklar, bilar, kläder, och även bostäder och hyror. Kanske kan du hyra ut din bil?

Du kan visa dina objekt gratis. Om du vill använda sin Spotlight eller Ökar för att främja din artikel, du kan betala ytterligare avgifter. Dessa program verkar lite komplicerat så se till att du förstår dem. Frakt och hur kunden betalar du är mellan dig och köparen.

VarageSale – WebbplatsGoogle-PlayApp Store

Som namnet antyder, VarageSale är som din egen online loppmarknad. Verksamma runt om i världen, och öppna för att sälja alla typer av objekt till människor i samhället. Du går med i en community i VarageSale, anslut den till ditt Facebook-konto så att du kan kontrolleras, för att sedan börja sälja.

Varje samhälle har en administratör för att hjälpa till att se till att saker och ting går smidigt och på ett säkert sätt. Alla på VarageSale har att använda sina riktiga namn och foton. Listor är gratis också. Det är upp till dig och köparen att avgöra hur betalning och leverans sker.

thredUp – WebbplatsGoogle-PlayApp Store

För dem som har kläder att sälja och orkar inte med att vänta på att få ett bra pris, det är thredUp. Det fungerar på ett parti som modell, och serverar USA och Kanada.

Du kan begära ett Rent Ut Kit från thredUp, lägga kläderna och skicka tillbaka det till dem. Från det, thredUp inspekterar den, tar bilder och listor det. Om det är något som en av sina detaljhandel partner vill, thredUp kommer att köpa det från dig. Det kommer inte att träffa webbplatsen. Om den inte gör det går du till webbplatsen, du har 12 timmar att redigera priset. Då det går upp för en 12-timmars anbudstiden.

Om det inte säljer under en 60 eller 90 dagar, kan du få det skickat tillbaka på egen bekostnad. Eller glöm det och thredUp hävdar det. Den 60-dagarsperiod som gäller för de flesta poster, 90 dagar till premium objekt.

Om du inte är intresserad av thredUp försäljnings-processen, kan du begära en Donation Väska för att sända poster. thredUp kommer att donera $5 på ditt uppdrag beroende av välgörenhet partner som du väljer. De kommer att skicka dig ett kvitto. Verkar som en hel del arbete när det finns så många lokala välgörenhetsorganisationer som gärna tar din donation för.

Instagram – Webbplats – Google-Play App Store

Kanske den minst självklara alternativet, Instagram kan vara rätt väg för dig att sälja lite saker. Det är inte ställa sig upp för att sälja det lättaste, men det kan vara, och är, gjort. Att sätta in en bild på Instagram är ungefär lika lätt som kan vara. Skriv en beskrivning, hashtag det som #forsale, kanske efter ett begärt pris och har folk DM dig.

Detta kan vara Craigslist alternativ för dig om du har anhängare som skulle vara mycket intresserade. Du kanske har en hel del lokala anhängare, eller kanske är du en handväska person och har en hel del anhängare som handväska människor. Det kan vara en skräddarsydd marknaden.

Få Sälja, Att Få Betalt!

Nu när du vet att din Craigslist alternativ, vad är det du ska sälja? Var tror du att du kommer att sälja det? Har du haft någon erfarenhet av försäljning i någon av dessa metoder? Hur är det med andra alternativ? Vi vill gärna höra från dig.