Hur Stream Daytona 500 Utan Kabel

0
48
Action Sports Photography/Shutterstock

Den mest betydande Nascar-race i år, Daytona 500, som sker senare i dag, Feb. 16, 2020, vid 1 pm ET / 10 a.m. PT. Allt du behöver för att få tillgång till alla racing spänning är en streaming-tjänst som erbjuder Fox channel.

Daytona 500 är den största tävlingen i Nascar säsongen och det visar vem som är grädden på moset i denna sport. Med namn att titta på som Jimmy Johnson och Ryan Newman, denna tävling kommer att visa vem som är bäst av gäng. Om du är en sladd-cutter, då du kanske letar efter en tjänst att använda för att titta på det här loppet. Dessa tjänster gör att du kan fånga den stora tävlingen från första varvet till rutig flagg.

Fox Sports Gå (Med TV-Abonnemang)

Fox Sports är hem för Nascar, så det är ingen överraskning att du kan plocka upp showen på nätverkets hemsida och app. Med Fox Sport, du kan titta på live-innehåll genom att ansluta din TV-leverantör till din profil. När du får den inställning, du kommer att kunna njuta av Daytona 500.

Hulu Live

Hulu Live-TV är ett perfekt alternativ för alla live sport kanske du vill titta på, ser som Fox Sports är en av dess viktigaste kanaler. För $55 i månaden får du tillgång till över 60 live-kanaler, vilket innebär att du kan streama precis vad som helst. Det finns också en fri en-veckas rättegång, så du kan prova innan beskjutningen över så mycket pengar.

FuboTV

Om du letar efter lite mer, kolla in fuboTV. För $60 en månad får du över 100 kanaler för direktuppspelning godhet. Tjänsten erbjuder också ett sju-dagars gratis testperiod, så att du kan prova streaming plattform innan du registrerar dig för tjänsten.

AT&T TV Nu

AT&T TV Nu har HBO-kanaler tillsammans med ditt vanliga nät, inklusive Fox Sports. Även om detta kommer till en brant pris för antalet kanaler som du får, $65 för en månad ger dig ändå en hel del att titta på. Det är en sju-dagars provversion som du kan prova innan du lämnar bolaget en stor bit av förändring.

Sling TV

Om du letar efter en smuts-billiga-streaming-tjänst som fortfarande erbjuder de kanaler som du vill, Sling TV är vägen att gå. Med Sling Blå, du kan få 47 kanaler samtidigt bara betala $20 för den första månaden. Efter att första insättning varje månad framöver kommer att vara $30 i månaden.

YouTube-TV

YouTube TV är en underbar tjänst som har ett stort utbud av kanaler att välja mellan utan att vara så dyr som den andra tjänster. För $50 per månad får du över 70 kanaler att välja mellan, som också har lokala stationer. Företaget erbjuder en fem-dagars gratis testversion som du bör ta del av om du inte är beredd att betala en halv Benjamin varje månad.

Oavsett vilken tjänst du väljer, du kommer att se varje varv, däckbyte, och krasch som kommer med dagens Daytona 500. Titta på dina favoriter race deras hjärtan ut och samtidigt hålla kabeln företag i schack.

LÄS NÄSTA

  • “Vad Gör “HMU” Betyder, och Hur Använder Man Det?
  • “Hur man Aktiverar ett Enda Klick för att Öppna Ikoner på Windows-10
  • “Hur du Felsöker Vanliga Problem med Apple AirPods
  • “Hur man Lägger till “Flytta till” eller “Kopia till” Windows 10 Sammanhangsberoende Meny
  • “Ingen Kabel som Krävs: Hur Stream NBA All-Star Game