Hoe om de Stroom van de Daytona 500 Zonder Kabel

0
53
Actie Sport Fotografie/Shutterstock

De belangrijkste Nascar race van het jaar, de Daytona 500, later vandaag, Feb. 16, 2020, op 1 uur ET / 10 a.m. PT. Alles wat je nodig hebt om toegang te krijgen tot alle van de race opwinding is een streaming service, dat biedt de Fox channel.

De Daytona 500 is de grootste wedstrijd van de Nascar seizoen en het geeft weer wie is de room van het gewas in deze sport. Met namen om naar te kijken als Jimmy Johnson en Ryan Newman, deze wedstrijd zal laten zien wie de beste van het stel. Als je een koord-cutter, dan ben je wellicht op zoek naar een service te gebruiken om naar te kijken deze wedstrijd. Deze diensten stellen u in staat om te vangen de grote wedstrijd van de eerste ronde naar de geblokte vlag.

Fox Sport Gaan (Met een TV-Abonnement)

Fox Sports is de thuisbasis van Nascar, dus het is geen verrassing dat u kunt ophalen van de show op de netwerk website en app. Met Fox Sports Gaan, kunt u kijken naar de live-inhoud door het aansluiten van uw TV-aanbieder tot uw profiel. Zodra je dat instellen, zult u in staat om te genieten van de Daytona 500.

Hulu Live

Hulu Live TV is een perfecte optie voor alle live sport kan je het wilt bekijken, zien als Fox Sports is één van de belangrijkste kanalen. Voor $55 per maand, krijg je toegang tot meer dan 60 live zenders, wat betekent dat u kunt streamen van zo ongeveer alles. Er is ook een gratis één week op proef, zodat u kunt uitproberen voordat beschietingen over zoveel geld.

FuboTV

Als u op zoek bent naar een beetje meer, bekijk fuboTV. Voor $60 per maand, je krijgt meer dan 100 kanalen van streaming goedheid. De dienst biedt ook een zeven-dagen gratis op proef, zodat u kunt proberen de streaming-platform voordat u zich aanmeldt voor de service.

AT&T TV Nu

AT&T TV biedt Nu HBO-kanalen, samen met uw gebruikelijke live-netwerken, waaronder Fox Sports. Hoewel dit komt op een steile prijs voor het aantal kanalen die u ontvangt, $65 per maand geeft u veel om naar te kijken. Er is een zeven-dagen gratis proefversie die u kunt uitproberen voordat je het bedrijf een grote brok van verandering.

Sling TV

Als u op zoek bent naar een spotgoedkoop streaming-service, die nog steeds biedt de kanalen die u wilt, Sling TV is de manier om te gaan. Met Sling Blauw is, kunt u krijgen 47 kanalen, terwijl alleen het betalen van $20 voor de eerste maand. Na die eerste betaling per maand vooruit gaat, wordt de $30 per maand.

YouTube TV

YouTube TV is een prachtige dienst, want het heeft een grote verscheidenheid aan kanalen om uit te kiezen zonder dat het zo duur is als de andere diensten. Voor $50 per maand, je krijgt meer dan 70 kanalen om uit te kiezen, die ook lokale stations. Het bedrijf biedt een vijf-dagen gratis proefversie die u moet nemen voordeel van als je niet klaar bent om te betalen de helft van een Benjamin van elke maand.

Ongeacht welke service u ook kiest, u zult zien dat elke ronde, band te verwisselen, en de crash die komt met de dag van vandaag is de Daytona 500. Bekijk uw favorieten race uit hun harten terwijl het houden van de kabelbedrijven op de baai.

LEES VERDER

  • “Wat Doet “HMU” Betekenen, en Hoe Gebruik Je Het?
  • “Het Inschakelen van een Enkele Klik te Openen Pictogrammen op Windows 10
  • “Het Oplossen van Veelvoorkomende Problemen met Apple AirPods
  • “Het Toevoegen van “Verplaatsen naar” of “Kopiëren naar” Windows 10 Context Menu
  • “Geen Kabel Nodig: Hoe om te Streamen van de NBA All-Star Game