Stoppen met het Uitgeven van Uw Amazon Reward-Punten op Aankopen voor een Betere Cash-Back

0
50
Amazon

Het is dus heel verleidelijk om het gebruik van uw Amazon Rewards punten om dingen te kopen op Amazon—na alle, het bedrag is aan u getoond in het checkout proces. Maar de uitgaven van uw punten op de aankopen is een zekere manier om geld te verliezen.

Hoe kunt u geld verliest door het gebruik van uw beloningen op aankopen? Omdat je alleen cashback als u het gebruik van uw kaart, niet wanneer je je punten. Hier is hoe dat eruit ziet in de praktijk.

Laten we zeggen je hebt het equivalent van $100 waard van Amazon punten, en je iets wilt kopen dat kost $100. In het eerste scenario, u gebruikt geen punten, en je zet de koop op Amazon uw Visa of Amazon Prime-Winkel-kaart. Om dit te doen, krijg je 5% terug (de hoge cashback op Amazon op basis van aankopen is het grootste voordeel van het gebruik van één van Amazon ‘ s kaarten). De effectieve kostprijs van het product van $95.

In het tweede scenario, kunt u gebruik maken van de $100 waard van punten om te betalen voor de $100 item. Je zou denken, “Ja! Deze $100 product is gratis, want ik ben met mijn punten!”, maar hier is de stiekeme truc die ze spelen op je: het gebruik van de punten is niet het genereren van cashback. De $100 product is $100, en verlies je op de $5 je zou krijgen als een cashback van belonen en de cashback is waarschijnlijk de hele reden dat je een Amazon-kaart in de eerste plaats.

De slimme ding om te doen? Laat niet de sensatie van het krijgen van iets voor “gratis” krijgen de betere van u. In plaats daarvan, de aankoop van het item met uw Amazon-kaart, dan logt u in op uw card-rekening. Daar, elke factureringscyclus, kunt u de geaccumuleerde cashback voordeel voor uw verklaring saldo of gestort op uw bank rekening—zowel veel betere opties dan het missen van het totaal.