Kanske inte Köpa Galaxy Z Flip Ännu

0
54
Justin Duino

Fällbara är vår framtid; det finns ingen väg runt det. Smartphone design har mestadels gått stillastående, vilket är anledningen till att företag som Samsung, Motorola, Huawei, och TCL började sätta fou-pengar till att hitta ett sätt att ändra spelet. Men, som med de flesta nya bitar av teknik, de första par försök är dömda att snubbla och eventuellt misslyckas. Vi har redan sett vad som händer när en vikbar skyndade till marknaden, och Samsung kan vara frestande ödet genom att upprepa historien med Galaxy Z Flip.

Samsung styrde rubriker i April 2019 då det var den första på marknaden med Galaxy Vik. Denna innovativa smartphone tar på sig den traditionella godis-bar luren design och fälls ut att vara storleken av en 7,3-tums tablet. Men, dagen efter att skicka enheter till granskare för att kolla in nyheterna förskjutits. Istället för beundran och glädje, enheter bröt vänster och höger.

Justin Duino

Den sydkoreanska smartphone jätten tog 5 månader att fixa visa brister i sin nästan $2,000 fällbar, men det kom tillbaka för att sälja den första-gen-enhet till hängivna fans. Om bolaget hade inte lämnat enheter till publikationer före Galaxy Vik slå butikshyllor, Samsung skulle ha haft en ännu större PR-mardröm på sina händer. Kunder runt om i världen högt skulle ha varit skrika på Twitter om hur de köpte en skit produkt.

Ytterligare 5 månader senare och har Samsung meddelat att Galaxy Z Flip. Gå hands-on med enheten, är det lätt att se var företaget gjort mycket-det behövs justeringar. Inte bara är den inre skärmen nu är gjorda av glas i stället för plast, men Samsung har installerat en borste-liknande system på insidan av enheten, som håller skräp ute.

Vi såldes efter bara spendera 30 minuter med telefonen.

Men bara tre dagar efter att avslöja Galaxy Z Flip, Samsung rusade ut genom dörren och började kasta den vikbara vid varje kund som var beredd att spendera $1,380 på enheten. Har du märka en skillnad i denna lansering? Ja, enheter inte med tanke på att många recensenter. Och dem som gjorde få tidig tillgång till luren definitivt kunde inte ha sagt det genom sin takt i mindre än 48 timmar.

RELATEDThe Framtida Telefoner: Vad Är Hopfällbar Glas?

Teoretiskt, det är inget fel med denna plan. Om Samsung valde att börja sälja Galaxy S20 imorgon utan en enda recension skrivit om det, kunder skulle ändå köpa flaggskeppet och vara nöjda med sina köp. Men, med Galaxy Z Flip, vi pratar om det (typ av) efterföljaren till förra årets största flopp och en vikbar telefon som kommer sannolikt att bära mycket annorlunda ut än det gjorde i lab-tester.

Justin Duino

Se längre än Motorola Razr om du inte tror fällbara måste grundligt testade av recensenter innan de når marknaden. Inom en dag, visa enheter på Verizon butiker förstördes. Inom en vecka, kunder klagar högt och obehagligt knarrande ljud i telefonen som görs varje gång den öppnades. Nu publikationer har haft tid att testa och se enheten ordentligt, jag har inte sett en som rekommenderar det.

Se, som jag sade tidigare, jag är såld på Galaxy Z Flip. Helvete, det var en stor chans att jag kanske har köpt en om de inte hade omedelbart sålde ut över landet. Jag tycker bara att de flesta kunder bör avvakta med att köpa en tills någon har använt den vikbara för minst en vecka. Kom ihåg att det bara tog granskare en dag att förstöra Galaxen Vik. Om det är en betydande brist i Luckan, människor kommer att finna det.