Back-Up en Terugzetten van Android met Behulp van Google Één

0
53

Het verplaatsen van de ene telefoon naar de andere kan als traumatisch zijn als het veranderen van scholen of verhuizing naar een nieuwe stad. Om de overgang minder pijnlijk is, kunt u gebruik maken van Google Één back-up en terugzetten van Android.

Wat is Google Één?

Elke Google-account bestaat uit 15 GB opslag die wordt gedeeld door Gmail, Google Drive, en Foto ‘ s. Volgens Google alleen de bestanden die niet consumeren uw vrije ruimte worden ‘Gedeeld met Mij’ – items, samen met foto ‘s en video’ s opgeslagen in de “Hoge Kwaliteit.” Alle media die je hebt aangeschaft via Google Play niet gebruiken uw vrije ruimte ofwel.

Kunt u extra Google Een opslag als u betaalt een maandelijkse of jaarlijkse kosten. Vanaf augustus 2018, vergroot u de opslag capaciteit van 100 GB voor 30 TB. Andere voordelen zijn onder meer klantenservice, familie delen (maximaal zes personen), Google Store voordelen, hotel en kortingen.

U kunt kiezen uit de volgende plannen:

 • 100 GB: $1.99 per maand, of $19.99 jaarlijks
 • 200 GB: $2.99 per maand, of $29.99 jaarlijks
 • 2 TB: $9.99 per maand, of $99.99 jaarlijks
 • 10 TB: $99.99 per maand
 • 20 TB: $199.99 per maand
 • 30 TB: $299,99 euro per maand

U kunt downloaden en installeren van de Google Een app uit Google Play gratis. Echter, wanneer u de app opent, wordt u gevraagd te kiezen voor een abonnement. Je kunt niet van deze app als u wilt aan de stok met de gratis, 15 GB plan.

Hoe een Back-Up van Uw Android-Apparaat met Behulp van Google Één

Na installatie is de eerste keer dat u start is Google Een app, wordt u gevraagd of u met drie schakelt u een back-up van Multimediaberichten,” “Foto’ s en Video ‘ s,” en “Back-Up van het Gebruik van Mobiele Data.” Om deze aan te passen aan uw voorkeuren. Google maakt het mogelijk de “Gegevens” optie standaard.

Wanneer u klaar bent, tikt u op “Volgende”.

Een toestemming prompt verschijnt. Tik op “Toestaan” te verlenen “Foto ‘ s” toegang tot uw foto ‘ s, media en bestanden.

De app laadt met het tabblad open standaard. Het eerste item dat u ziet is het “Apparaat Back-up” – kaart.

Als je klaar bent om voor het opslaan van uw telefoon de media in de huidige staat, tikt u op “Back-Up Nu maken.” Als u wijzigingen wilt aanbrengen (nu of later), tik op “bekijk Details.”

Als je getikt “Bekijk Details” kunt u de back-up van instellingen op het volgende scherm. Indien nodig, schakelt het Apparaat Data”, “mms-Berichten, of “Foto’ s en Video ‘s” opties in-of uitschakelen. Je kan ook wisselen-in-of -Uitschakelen van de “Back-Up met Behulp van Mobiele Data” optie.

Wanneer u klaar bent, tikt u op “Back-Up Nu maken.”

In de toekomst, als u wilt bewaren uw huidige instellingen, tikt u gewoon op “Back-Up” op de hoofdpagina.

Houd in gedachten Google niet een back-up van alle media verstuurd via de fabrikant van de telefoon de sms-app automatisch. Je hebt op te slaan alle aangesloten media handmatig naar Google Foto ‘ s, die in de back-up automatisch als u in staat de “Foto’ s en Video ‘s” back-up optie.

Echter, als je gebruik maakt van Google ‘ s app Berichten als uw standaard e-mail client, Google Een back-up van alles automatisch.

Dus, als u eerder hebt gebruikt Samsung ‘s app te sturen media, zoals stickers en video’ s, via tekst, u kunt installeren van Google opdrachtgever en stel deze in als standaard back-up van die media. Zie je niet in de media client totdat u herstellen van de Google Een backup, dat wel.

Het Herstellen Van Uw Apparaat Met Behulp Van Google Één

Als je overstapt van een oude telefoon of het vervangen van een beschadigd apparaat, Android setup-proces is al voorzien van een restore optie als u ingeschakeld automatische back-ups en herstelprocedures voor uw Google-account. Tik op het back-up gemaakt naar uw apparaat. Vervolgens selecteert u de back-up items die u wilt terugkeren naar de telefoon, waaronder de apps, bel geschiedenis, de instellingen van het apparaat, en berichten en tik dan op “Herstellen”.

Wanneer uw apparaat is opgezet en wordt uitgevoerd, opent u de Google Één app. U ziet dan mogelijk een “Restore” – kaart onder het “Apparaat Back-up” – kaart. Als je dat doet, tik op “Back-up” aan de slag te gaan.

Als je niet ziet een “Restore” – kaart, tik op “Instellingen” in de app van de werkbalk. Tik daarna op “Restore van de Back-up” in de “Storage Settings” gedeelte.

Op het volgende scherm, tik op de “Restore” links om te herstellen van uw foto ‘s en video’ s in hun originele kwaliteit, en alle media verstuurd via Google ‘ s app Berichten.

LEES VERDER

 • “Het Toevoegen van “Verplaatsen naar” of “Kopiëren naar” Windows 10 Context Menu
 • “Geen Kabel Nodig: Hoe om te Streamen van de NBA All-Star Game
 • “Het Instellen van een Standaard Zoom-Niveau in Firefox
 • “Hoe Parseren JSON-Bestanden op de Linux Command Line jq
 • “De Toekomst van de Telefoons: Wat Is Opvouwbaar Glas?