Ingen Kabel som Krävs: Hur Stream NBA All-Star Game

0
54
Melinda Nagy/Shutterstock

En av de största händelserna i basket säsongen, NBA All-Star game kommer att luften Feb. 16, 2020, vid 8 p.m. ET/5 pm PT. Detta år, 24 spelare kommer att delas upp mellan Team LeBron och Team Giannas live på din lokala kanalen TNT.

Du absolut inte vill missa en av de största matcher av säsongen! Om du strömma alla dina föreställningar och evenemang live, dessa är de bästa tjänster som kommer att ha all action på spelet dagen.

NBA League Pass

Det är ingen överraskning NBA League Pass är ett av de bästa sätten att strömma spel direkt till din TV. För $30 per år, får du tillgång till alla NBA live-spel under hela säsongen. Du kan också länka din TV-leverantör för att få tillgång till League Pass om du redan har betalat för det genom din kabel-eller satellit-tv-abonnemang.

Hulu Live

Hulu Live-TV är ett bra sätt att strömma alla saker sport. För $55 per månad, får du basket, fotboll, fotboll och mer från bara en app. Denna tjänst erbjuder en sju dagars gratis testperiod, så att du kan se vad företaget har att erbjuda innan du begår.

fuboTV

fuboTV är känd för direktsänd sport och TV, vilket är anledningen till att det gjorde vår lista. För 60 dollar i månaden, du kan strömma 100+ kanaler (beroende på ditt område). Samma som Hulu, du kan få en sju-dagars gratis trial för att testa vattnet innan du dyka i.

Sling

Om du vill spara lite pengar och ändå titta på din sport, Sling är vägen att gå. För bara $5 per månad kan du få Sling Orange, som strömmar Fox Sport 1, NFL, och NBC Sports. Detta pris är reklam, även om Februari. 11, 2020, så kommer det att gå tillbaka till $20 per månad. Det är fortfarande en mycket bra affär, även om, särskilt om du mestadels titta på sport.

YouTube-TV

YouTube-TV har en ton av live-kanaler (70-nätverk). För $50 per månad, du får ESPN och Fox Sports, och NBC Sports, så att du kan strömma nästan varje sport event och TV-show. Det finns också en fem-dagars gratis testperiod, så att du kan vara säker på att du vill ha tjänsten innan du skal ut några pengar.

Med alla de streaming-tjänster som finns nu, kommer du inte att missa en enda kvartalet i NBA All-Star game. Du kan titta på din favorit spelare att spela utan att behöva betala en löjligt hög kabel-bill, direkt från soffan.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Lägger till “Flytta till” eller “Kopia till” Windows 10 Sammanhangsberoende Meny
  • “Hur man Ställer en Standard Zoom (default Zoom-Nivå i Firefox
  • “Hur man ska Tolka JSON-Filer på Linux kommandorad med jq
  • “Framtidens Telefoner: Vad Är Hopfällbar Glas?
  • “Hur man Aktiverar och Använder Fliken Grupper i Google Chrome