Geen Kabel Nodig: Hoe om te Streamen van de NBA All-Star Game

0
54
Melinda Nagy/Shutterstock

Een van de grootste evenementen van het basketbal seizoen, de NBA All-Star game zal de lucht Feb. 16, 2020, om 8 uur ET/5 p.m. PT. Dit jaar 24 spelers verdeeld zal worden tussen Team van LeBron en Team Giannas live op uw lokale TNT kanaal.

U absoluut niet wilt missen een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen! Als u het streamen van al uw shows en live evenementen, dit zijn de beste diensten die de actie op dag van de wedstrijd.

NBA League Pass

Het is geen verrassing NBA League Pass is een van de beste manieren voor het streamen van het spel van rechts naar uw TV. Voor $30 per jaar, krijg je toegang tot alle live NBA game voor het hele seizoen. Je kunt ook een link van uw TV-aanbieder om toegang te krijgen tot de League Pass als u al betaald via uw kabel-of satelliet-abonnement.

Hulu Live

Hulu Live TV is een geweldige manier voor het streamen van alle dingen sport. Voor $55 per maand, je krijgt basketbal, voetbal, voetbal en nog veel meer uit slechts één app. Deze service biedt ook een zeven-dagen gratis op proef, zodat u kunt zien wat het bedrijf te bieden heeft voordat u zich verbinden.

fuboTV

fuboTV is bekend voor live sport en TV, wat is de reden waarom het maakte onze lijst. Voor $60 per maand, je kunt streamen 100+ zenders (afhankelijk van uw regio). Hetzelfde als Hulu, kunt u voor een zeven-dagen gratis trial om de wateren te testen voordat u een duik in.

Sling

Als u wilt om een beetje geld besparen en toch kijk je sport, Sling is de weg te gaan. Voor slechts € 5 per maand kunt u Sling Oranje, die streams Fox Sports 1, NFL, en NBC Sports. Deze prijs is promotie, maar na Feb. 11, 2020, het gaat terug tot $20 per maand. Dat is nog steeds een geweldige deal, hoewel, vooral als je vooral naar sport kijken.

YouTube TV

YouTube-TV heeft een ton van live kanalen (70-netwerken). Voor $50 per maand, krijg je op ESPN, Fox Sports, en NBC Sports, zodat u kunt streamen bijna elke sport event en TV-show. Er is ook een vijf-dagen gratis op proef zodat u zeker weet dat u wilt dat de service voordat u de schaal uit geen geld.

Met de streaming-diensten nu beschikbaar, u hoeft niet te missen een kwart van de NBA All-Star game. U kunt uw favoriete spelers concurreren, zonder betaling van een belachelijk hoog kabel bill, recht vanuit het comfort van uw bank.

LEES VERDER

  • “Het Toevoegen van “Verplaatsen naar” of “Kopiëren naar” Windows 10 Context Menu
  • “Het Instellen van een Standaard Zoom-Niveau in Firefox
  • “Hoe Parseren JSON-Bestanden op de Linux Command Line jq
  • “De Toekomst van de Telefoons: Wat Is Opvouwbaar Glas?
  • “Hoe u het Tabblad Groepen in Google Chrome