De Beste Services en Software voor Uw 2019 Belastingen

0
78
Wichayada Suwanachun/Shutterstock.com

Btw seizoen is bij ons in de Verenigde Staten. En, tenzij je toevallig een CPA, bent u waarschijnlijk op zoek naar een beetje hulp met uw federal en state indienen. U kunt altijd om een speciale belasting dienst, maar voor het belang van uw portemonnee (dat is toch het hele punt?), u kunt dit eenvoudig doen op uw eigen.

U kunt dit doen met de fiscale software, hetzij online of gedownload naar uw computer. Hier, we hebben afgerond tot op de beste opties voor standaard gebruikers, intermediaire gebruikers (degenen die hebben een paar gevolgtrekkingen te maken), en geavanceerde gebruikers (mensen die te maken hebben met meerdere bronnen van inkomsten, kleine bedrijven, en veel schrijf-offs).

De Beste Gratis Optie: IRS Gratis File

De belasting prep mensen niet willen dat je om te weten dit, maar het is perfect mogelijk om uw eigen belastingen voor free—zelfs met behulp van software van derden. In feite, het is waarschijnlijk de beste optie als je vrij zeker weet dat u niet te danken extra belastingen, noch een terugbetaling verwacht voor aftrek. Als uw bruto-inkomen lager is dan € 69,000 (lager voor sommige services), kunt u gebruik maken van één van de 10 commerciële diensten voor het indienen van een federale ruil voor gratis, met inbegrip van TurboTax, H&R Block, en TaxAct .

Er zijn een paar beperkingen op basis van leeftijd en uw locatie, die u kunt zien op de IRS-site. Klik op de “Lookup Tool” knop indien u niet zeker weet welke software u in aanmerking komt voor gebruik.

IRS.gov

Onder deze gratis opties, raden wij TurboTax. De begeleide interface is “idiot-proof” met een stap-voor-stap walkthrough voor elk deel van de federal en state indienen. Helaas, de eis is strenger, met een inkomen limiet van $36,000 (of $69,000 voor actieve-duty militaire).

Houd in gedachten dat deze gratis diensten bieden niet alle toeters en bellen van de betaalde opties, ze zullen niet loop je door en elke mogelijke aftrek die u kunt maken. Dat is waarom wij raden wanneer je er tamelijk zeker van dat je niet hoeft niets dan een standaard indienen. Als u verschuldigde of te ontvangen bijna niets van vorig jaar, en uw werk-of woon-situatie is niet veranderd, dit is de manier om te gaan.

Lees meer op IRS.GOV

De Beste Optie voor Tussenliggende Filters: CreditKarma

CreditKarma

Als je met het indienen van een standaard W-2 en hoeft niet veel in de manier van verrekening of andere inkomsten rapportage, CreditKarma is gratis fiscale app is de manier om te gaan. Het omvat alle van de standaard federale e-bestand functies, plus ondersteuning voor alle inkomstenbelasting systeem behalve Montana en Wisconsin. (Op het moment van schrijven, Credit Karma zegt state indienen voor de ontbrekende gebieden moeten binnenkort beschikbaar zijn.)

Als je wel een paar extra inhoudingen of bronnen van inkomsten, CreditKarma kan omgaan met de meeste van hen met de gratis tool. Dit omvat de meest voorkomende 1099 vormen voor het “optreden” banen als freelance werkzaamheden of het rijden met een Uber of Lyft auto. De belastingdienst heeft geen betaald tier en werkt op het web of via de CreditKarma app op Android en iOS.

Het enige nadeel ten opzichte van de andere gratis opties die worden weergegeven zijn dat u een account te openen bij CreditKarma, waardoor ze toegang krijgen tot uw financiële informatie, om het te gebruiken. Praten we echter over fiscale software hier. Het is ook vermeldenswaard dat de dienst kan worden een beetje meer verwarrend dan sommige van de andere (betaalde) diensten, zoals H&R Block of TaxAct. CreditKarma nog steeds een goede baan van het krijgen van u waar u moet zijn in de goedkoopste manier, maar wees bereid om te besteden een beetje meer tijd te werken op uw belastingen.

Lees Meer op CreditKarma

De Beste Optie voor Gevorderden en Kleine bedrijven Filers: TaxAct

Blucora

TaxAct is de keuze voor wie weet een ding of twee over belastingen en hebben een meer complexe terug te keren naar bestand. Het is een populaire keuze voor de economische mogelijkheden (de betaalde versie begint bij slechts $30 voor een federale terug), maar meer geavanceerde versies van het programma bevat onder meer extra hulp voor aandelen, winsten en verliezen, freelance inkomsten, afschrijvingen, en meer. Op de $40 tier, krijg je toegang tot de support op uw computer, inclusief live tv delen, die wordt zeer handig als je vast zit en Google niet helpt.

TaxAct komt in online en downloadbare formulieren (alleen voor Windows) voor de meer geavanceerde versies), maar de mobiele app-ondersteuning is beperkt tot de basis software. E-bestand wordt ondersteund voor de federale geeft en het persoonlijke inkomen in alle staten.

Lees meer op TaxAct

De Beste Alles-In-Één Optie voor de Federale en Staat het Indienen van: H&R Block

H&R Block

H&R Block is niet zo gemakkelijk te gebruiken als TurboTax, maar het is een uitstekende oplossing als u op zoek bent om te krijgen van uw federale en nationale fiscale software uit dezelfde plaats. H&R Block biedt state-edities en e-bestandsopties voor alle landen die in de personenbelasting, en een paar van de grijze gebieden, zoals New Hampshire en Tennessee. Voor 2019, het is een flat $37 toevoegen van de staat belastingen op de top van een van de reguliere edities (variërend van $30 naar 80, als u niet in aanmerking voor de gratis aanvraag).

H&R Block heeft een goede baan van het maken van het proces van het toevoegen van uw informatie zo soepel als het maar kan zijn, en het werkt zelfs met diensten zoals ADP om het automatisch importeren van uw inkomensgegevens. Net als de meeste andere diensten, H&R Block biedt ook een “maximale terugbetaling garanderen,” zodat je weet dat je het krijgen van uw maximale teruggave.

H&R Block biedt een online hulpprogramma ‘ s downloaden voor Windows en mac os (voor meer geavanceerde versies), en apps op Android en iOS.

Meer informatie bij de H&R Block