De Bästa Tjänsterna och Programvaran för Din 2019 Skatter

0
85
Wichayada Suwanachun/Shutterstock.kom

Skatt säsongen är över oss i Usa. Och, om du inte råkar vara en CPA, du letar nog lite hjälp med din federala och statliga ansökan. Du kan alltid ta med den till en särskild skatt tjänsten, men för den skull som för din plånbok (är inte det hela poängen?), du kan enkelt göra det på egen hand.

Du kan göra detta med skatt programvara, antingen online eller laddas ner till din dator. Här, vi har sammanställt de bästa alternativen för vanliga användare, och användare på mellannivå (de som har några avdrag att göra), och avancerade användare (de som har att ta itu med flera inkomstkällor, små företag, och massor av nedskrivningar).

Det Bästa Gratis Alternativet: IRS Gratis Fil

Skatten prep folk inte vill att du ska veta det, men det är helt möjligt att lämna din egen skatt för gratis—även med hjälp av programvara från tredje part. I själva verket är det förmodligen det bästa alternativet om du är ganska säker på att du varken är skyldig extra skatter, och inte heller förväntar dig en återbetalning om avdrag. Om din bruttoinkomst som är lägre än $69 000 bostäder (lägre för vissa tjänster), kan du använda en av 10 kommersiella tjänster till fil en federal återvända gratis, inklusive TurboTax, H&R Block, och TaxAct .

Finns det några begränsningar som grundar sig på ålder och din plats, som du kan se på IRS webbplats. Klicka på “Lookup Tool” – knappen om du är osäker på vilken programvara du är berättigad att använda.

IRS.gov

Bland dessa fria val, vi rekommenderar TurboTax. Dess guidade gränssnittet är “idiot-bevis”, med en steg-för-steg-genomgång av varje del av federala och statliga ansökan. Tyvärr, dess krav är strängare, med en inkomst gräns på $36,000 (eller $69 000 bostäder för aktivt tjänstgörande militär).

Tänk på att dessa gratis tjänster erbjuder inte alla klockor och visselpipor av betalda alternativ—de kommer inte att gå igenom alla möjliga avdrag du kan göra. Det är därför vi rekommenderar dem om du är ganska säker på att du inte behöver något utöver en vanlig ansökan. Om du är skyldig eller fått nästan ingenting förra året, och ditt arbete eller livssituation inte har förändrats, detta är vägen att gå.

Läs mer på IRS.GOV

Det Bästa Alternativet för Mellanliggande Filter: CreditKarma

CreditKarma

Om du ansökan med en standard W-2 och behöver inte mycket i vägen för avdrag eller andra intäkter redovisning, CreditKarma är gratis skatt app är vägen att gå. Den innehåller alla de vanliga federala e-filen funktioner, samt stöd för alla statliga inkomstskatt, utom Montana och Wisconsin. (I skrivande stund, Kredit Karma säger ansökan om tillstånd saknas områden bör finnas tillgänglig inom kort.)

Om du inte har några extra avdrag eller inkomster, CreditKarma kan hantera de flesta av dem med sin fria verktyg. Detta inkluderar de vanliga 1099 former för ett “gig” jobb som frilansande arbetar eller driver en Uber eller Lyft bilen. Skatteförvaltningen har inte betalat nivå och fungerar på webben eller från CreditKarma app på Android och iOS.

Den enda nackdelen jämfört med de andra fria alternativen är att du måste öppna ett konto med CreditKarma, vilket ger dem tillgång till din finansiella information, för att kunna använda det. Men vi pratar om skatt programvara här. Det är också värt att nämna att tjänsten kan vara lite mer förvirrande än vissa av de andra (betalda) – tjänster, så som H&R Block eller TaxAct. CreditKarma fortfarande gör ett bra jobb med att få dig där du måste vara på den billigaste möjliga sätt, men vara beredd att spendera lite mer tid på att arbeta på din skatt.

Läs Mer på CreditKarma

Det Bästa Alternativet för Avancerad och Små Företag Filers: TaxAct

Blucora

TaxAct är valet för dem som vet en sak eller två om skatter och har en mer komplex återgå till filen. Det är ett populärt val för sin ekonomiska alternativ (den betalda versionen börjar på bara $30 för en federal tillbaka), men mer avancerade versioner av verktyget inkluderar ytterligare hjälp för lager, vinster och förluster, externa intäkter, avskrivningar och mycket mer. Vid $40 nivåer, får du tillgång till support på din dator, inklusive live-tv delar, som blir väldigt praktiskt om du fastnar och Google hjälper inte.

TaxAct kommer in online och nedladdningsbara blanketter (Windows-endast för de mer avancerade versioner), men dess mobila app support är begränsad till sin grundläggande programvara. E-filen har stöd för federal avkastning och personlig inkomst i alla stater.

Läs mer på TaxAct

Den Bästa Allt-I-Ett Alternativ för Federala och Statliga Ansökningsdag: H&R Block

H&R Block

H&R Block är inte riktigt lika lätt att använda som TurboTax, men det är en utmärkt lösning om du vill få din federal och statlig skatt programvara från samma plats. H&R Block erbjuder state-utgåvor och e-filen alternativ för alla stater som har personlig inkomstskatt, plus ett par gråa områden som New Hampshire och Tennessee. Till 2019, det är en platt $37 för att lägga till staten av skatter på toppen av någon av de vanliga utgåvorna (som sträcker sig från $30 till 80, om du inte kvalificera sig för gratis registrering).

H&R Block gör ett bra jobb med att göra processen för att lägga till i din information så smidigt som det kan vara, och det fungerar även med tjänster som ADP för att automatiskt importera dina inkomstuppgifter. Som de flesta andra tjänster, H&R Block har också en “maximal återbetalning garanti”, så att du vet att du får maximal återbetalning.

H&R Block erbjuder ett online-verktyg, nedladdningar för Windows och macOS (för mer avancerade versioner) och appar på Android och iOS.

Läs Mer på H&R Block