De 5 Beste Online-Kilder, For Å Kjøpe Brukte Pensumbøker

0
102

Student gjeld er et vanlig tema i samtaler om høyere utdanning, men hvor mye av gjelden stammer fra lån og hvor mye av det stammer fra lærebøker? Universiteter ikke har et standardisert system for å håndtere lærebøker.

Noen professorer skrive sine egne og kreve studentene til å kjøpe bøker, mens andre bruker dyre oppføringer fra utgivere som McGraw og Pearson. En student som tar bare fire klasser av et semester kan bruke $600 eller mer på lærebøker, noen ganger for bare en enkelt bok.

Den frelsende nåde budsjett-college bundet studenter er det brukt markedet. I noen college byen du vil finne en brukt bokhandel som spesialiserer seg i lærebøker. Dessverre, mengden er ofte begrenset. Det beste alternativet til å kjøpe brukte pensumbøker er å se på nettet.

Mange nettsteder og tjenester gir god tilstand eller bedre lærebøker for studenter. Nettstedene på denne listen er noen av de beste.

Chegg

Chegg er en av gå-til utsalgssteder for college studenter til å kjøpe brukte pensumbøker fordi det ikke bare selge lærebøker, men også leier dem. Hvis klassen din krever en splitter ny lærebok som nettopp er utgitt, kan du ikke være i stand til å finne en brukt kopi hvor som helst. På den annen side, å leie det betyr at du ikke beskytningen ut en latterlig mengde kontanter.

Chegg kan du returnere bøker for gratis med en forhåndsbetalt adresselapp og gir selv en 21-dagers risiko-fri periode. Hvis du bestemmer deg for klassen er ikke for deg, så kan du slippe den og returnere boken uten noen form for økonomisk risiko.

Chegg sparer studenter opp til 90% av lærebøker, har et stort spørsmål og svar database for de pesky spørsmål, og selv tilbyr e-lærebøker for mange titler. Det er hendene ned den beste all-around alternativ for studenter som ønsker å spare penger på sine lærebøker.

[Amazon.png]

Amazon

Amazon er verdens ledende markedsplass på internett, så hvorfor ikke se det for å kjøpe brukte pensumbøker? Sannheten er, Amazon gjør det enkelt for alle å selge varer på deres plattform. Studenter vil finne kreative måter å tjene penger på, så å snu en lærebok de trenger ikke lenger er den perfekte løsningen.

Bare hoppe på Amazon og se etter læreboken du trenger, og det er en god sjanse for at du kan finne det, selv for de mer obskure kurs og fag. Det eneste unntaket er professor bestemte lærebøker—de kan være lettere å finne fra andre studenter på campus.

Du bør vite at Amazon tilbyr også Amazon Prime (gratis to-dagers frakt, gratis e-bøker hver måned, og Prime Video) til studenter gjennom Amazon Student avtale. Det er en flott måte å spare penger på frakt og lærebøker—pluss, du får en gratis Netflix alternativ.

Campus Bøker

CampusBooks lar brukere kjøpe, leie, og salg av lærebøker, men dens sanne styrke ligger i dens søk aggregator. Tjenesten ser på ulike forhandlere over hele nettet for å hjelpe elevene til å finne best mulig pris på en lærebok, inkludert Amazon, Chegg, og mange andre.

Hvis du ønsker å søke i nesten alle forhandlere på en gang, uten å ta seg tid til å gjøre det selv, Campus Bøker er veien å gå. Og heldigvis, lærebøker ikke airline priser—du trenger ikke å bruke rare triks for å holde prisen går opp.

Textbooks.com

Med et navn som Textbooks.com det kommer ikke som noen overraskelse at nettstedet kommandoer en enorm mengde trafikk. På den annen side, trafikken er velfortjent. Textbooks.com er en av de enkleste å bruke forhandlere for brukte lærebøker hvor som helst på nettet.

Nettstedet har noen dikkedarer. Fra hjemmesiden, brukere blir møtt med et stort søk bar og tre viktigste navigeringsalternativer: Kjøpe Lærebøker, Selge Lærebøker, og eTextbooks. Nettstedet reklamerer med priser opp til 90% av og gir gratis frakt på bestillinger over $25.

Textbooks.com hevder å ha mer enn 10 millioner lærebøker på lager. Nettstedet gir også andre tjenester, slik som en ekspert svarer tjeneste du kan bruke til å avklare selv de mest forvirrende fag 24 timer per dag, 7 dager per uke.

Det er også en online skriftlig senter tilgjengelig på alle tider av dagen med viktige tjenester som et plagiat checker, grammatikk verktøyet, og begrunnelse generator.

eCampus

Som mange av sine konkurrenter, eCampus kan du kjøpe brukte pensumbøker i opp til 90% av pålydende verdi. Frakt er gratis over $35, og nettstedet gir brukerne mulighet for å kjøpe, selge og leie ut lærebøker. Kunder kan lagre $5 av sine ordre ved å tekste ordet bøker til 87955.

Der eCampus skiller seg ut er via eWards programmet. Det er en belønning program som lar brukerne spare enda mer penger ved å bruke poeng. Disse poengene kan opptjenes ved å utføre enkle oppgaver som å registrere seg, etter eCampus på Twitter, koble din Facebook-konto, og mye mer. Du kan også tjene poeng når du kjøper en lærebok eller leie en. Ironisk nok, leie en lærebok gir mer poeng per dollar.

eCampus gir også kundene med en “Lærebok-Garanti.” Lærebøkene kan være tilbake for noen grunn innen 25 dager for kjøp og leie kan utvides når som helst. eCampus gir også tilgang til den elektroniske versjonen av lærebøker.

eCampus har ikke så mange bjeller og fløyter som konkurrentene, men hvis du ikke er sannsynlig å bruke den elektroniske hjelpen tjenester levert av Chegg og Textbooks.com du kan bruke belønninger program for å spare noen ekstra dollar.