Wat Is about:blank, en Hoe U Deze kunt Verwijderen?

0
91

Als u “about:blank” in de adresbalk van de browser, die u bekijkt een lege pagina ingebouwd in uw web browser. Het is een onderdeel van Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Rand, Internet Explorer en andere browsers.

Er is niets mis met about:blank. Veel mensen kiezen voor het gebruik van about:blank als hun home page, het waarborgen van hun web browser opent altijd met een leeg wit scherm. Als uw web browser opent altijd met about:blank en je het niet wilt, zullen we laten zien hoe om te stoppen dat dit gebeurt.

Wat Is about:blank?

Dit is een blanco pagina ingebouwd in uw web browser. De “over:” een deel van het adres geeft aan de browser om aan te tonen interne, ingebouwde web-pagina ‘ s. Bijvoorbeeld, in Chrome, kunt u over:de instellingen in de adresbalk om de instellingenpagina te openen of over:downloads te bekijken Chrome downloaden van bestanden lijst.

Wanneer u type about:blank in de adresbalk en druk op Enter, uw web browser het laden van een lege pagina met niets op. Deze pagina is niet van de internet—het is ingebouwd in uw web browser.

Waarom Is about:blank Nuttig?

Veel mensen maken gebruik van about:blank als hun home page. Dit geeft u een lege pagina elke keer dat u uw browser opent.

Om dit te bereiken, alles wat je hoeft te doen is ga naar de instellingen van uw browser en vertel het te openen met “about:blank” in plaats van een andere web-pagina.

Web browsers kunnen ook de blanco over:lege pagina als ze lanceren en weet niet wat anders te geven. Een browser moet altijd het weergeven van iets, na al, en het laden van about:blank is een manier van het weergeven van een lege pagina.

Is Het een Virus of Malware?

De about:blank pagina is niet malware of iets gevaarlijk is. Echter, als u niet wilt dat uw computer mogelijk malware op het, we raden het uitvoeren van een scan met uw antimalware programma van keuze.

We houden van Malwarebytes, en wij raden aan om uw computer te scannen met het. De gratis versie kunt handmatige scans uitvoeren en verwijderen van malware. De betaalde Premium-versie voegt automatisch scannen op de achtergrond. Malwarebytes ondersteunt zowel Windows-Pc ‘ s en Macs.

GERELATEERD: Wat is de Beste Antivirus voor Windows 10? (Windows Defender Goed Genoeg?)

Hoe Kunt U zich te Ontdoen van about:blank?

Je kunt niet echt ontdoen van of het verwijderen van about:blank. Het is deel van je webbrowser, en het zal er altijd zijn onder de motorkap. Echter, je moet nooit weer te zien als je niet wilt.

Als u altijd over:lege wanneer u uw webbrowser te openen, en je zou liever zien dat uw browser de pagina Nieuw Tabblad of een andere web pagina, alles wat je hoeft te doen is het wijzigen van uw web browser ‘ s home page.

In Google Chrome, ga naar menu > Instellingen. Blader omlaag naar het gedeelte ‘bij opstarten’ en selecteer ‘Open de pagina ‘Nieuw Tabblad” of te verwijderen about:blank van de webpagina ‘ s die worden geopend tijdens het opstarten en kies uw favoriete webpagina.

In Mozilla Firefox, klikt u op menu > Opties > Home. Selecteer uw gewenste startpagina voor nieuwe ramen en nieuwe tabbladen. Zorgen voor “about:blank” of “Blanco Pagina” niet is geselecteerd hier.

In Apple Safari op een Mac, klikt u op Safari > Voorkeuren > Algemeen. Onder de Homepage, te verwijderen “about:blank” en voer uw gewenste startpagina.

In de nieuwe Microsoft-Chroom-gebaseerde Edge browser, klik dan op menu > Instellingen > bij het opstarten. Selecteer “een nieuw tabblad Openen” of te verwijderen about:blank in de lijst van pagina ‘ s Edge wordt geopend wanneer u het programma starten.

In Internet Explorer kunt u deze van het Internet-Opties venster. (Je moet niet met Internet Explorer meer, natuurlijk. Zelfs Microsoft raadt u laat IE achter. Maar het kan nog nodig zijn om enkele oude zakelijke toepassingen en andere verouderde software.)

Klik op het tandwiel-vormige knop menu en selecteer “Internet Opties”. Verwijder de “about:blank” op de startpagina van het veld aan de bovenkant van het paneel Algemeen. Voer het adres in van uw gewenste startpagina.

LEES VERDER

  • “Hoe u het Tabblad Groepen in Google Chrome
  • “Hoe Verwijder je Contactpersonen Van het Aandeel Blad op de iPhone of iPad
  • “Kijk Uit: Deze Verizon Smishing Scam Is Gek Realistisch
  • “Het Tijdelijk Uitschakelen van de Face ID of Touch-ID op Uw iPhone
  • “Linux Tijdstempels Uitgelegd: atime, mtime, en ctime