Ontspannen, Krijgt U Niet het Coronavirus van Chinese Pakketten

0
73
Alissa Eckert, MS; Dan Higgins, MAM/CDC

Het is een onderwerp dat de oorzaak van genoeg angst. We hoeven zelfs niet het hart te leiden met een vraag, dus we recht op de punt: het is altijd mogelijk je kan krijgen het coronavirus, maar je bent het niet krijgen van een pakket verzonden vanuit China.

Als je dacht het te midden van alle coronavirus nieuws, hey, we hoeven niet de schuld geven u een beetje. Het idee van een wereldwijde grieppandemie is zenuwslopend, en meteen denken over de vraag of al die knock-off Amiibos u besteld Alibaba gaan om je te doden is een perfect geldig zorg.

Meer dan bij Tom ‘ s Hardware, ze wilde weten of een pakket verzonden uit China kunnen infecteren je met het coronavirus, ook, en ze deed het been werk te vinden. Hier is wat Dr. Amesh A. Adalja van het John Hopkins Center for Health Zekerheid te zeggen had over:

“Ik vermoed dat zelfs met’ s nachts de scheepvaart, de doorvoer omstandigheden zijn niet bevorderlijk voor het virus resterende haalbaar is, gegeven dat het een speciale combinatie van milieu-omstandigheden een virus rendabel blijven (het ontbreken van UV-blootstelling, specifieke temperaturen, specifieke vochtigheid, et cetera) dat is niet gemakkelijk bereikt in de scheepvaart,” Adalja uitgelegd. “Overnachting pakketten worden niet hoe dit virus zal zenden, en ik denk dat de zorg is volledig misplaatst.”

Dr. Adalja is niet bezorgd over de Chinese pakketten (en for the record, het CDC ook niet), zodat u eenvoudig te weten welke loot je al bestellen uit China is niet van plan om te komen met zowel een internationale poststempel en een gratis reis naar het ziekenhuis.