Hantera Varning: Du Kan Köpa Dell XPS 13 för att få $800 i Dag ($400 Off)

0
77

Dells XPS-13-serie av bärbara datorer är lätt en av de bästa Windows-datorer på marknaden. Tack vare sin “InfinityEdge” visas på displayen kan du få en 13-tums skärm i en maskin kroppen jämförbar med de flesta 11-tums bärbara datorer. Men du betalar för alla att skönhet och perfektion till ett belopp av $1,200. Men just nu, kan du ta det för $800, vilket är praktiskt taget en stjäla.

Dell XPS 13 är en solid maskin, och det bör vara det vanliga priset. Du får en 13-tums 1920 x 1080 upplösning icke-touch-skärm, en 10: e Generationens Intel i5-processor, 256 GB SSD-enhet, och 8 Gb RAM-minne. Om du letar efter en spelautomat, som borde hålla upp med det mesta man kastar på den.

Och när du vill öka din produktivitet, maskinen är två Thunderbolt-3-portar kommer att låt du stöta upp din display område enkelt. Den största nackdelen (förutom brist på kontakt om det är din grej) är oftast priset. Vid $1.200, det är inte billigt.

Men, med President ‘ s Day närmar sig, Dell är på humör för försäljning. Och just nu är den bärbara datorn är $400 av, att föra ner det till $800. Till det priset, kan du normalt förvänta dig en chunky Windows-maskin med en långsam hårddisk. Om du vill ha en pekskärm, kan du få den för $50 mer.

Om du vill ha det, är du bättre att agera snabbt. Dell erbjuder endast för XPS 13 till detta pris i begränsade mängder. Så hoppa på det nu.

Köp på Dell