Welke Tracking Preventie Instelling Moet U in Microsoft Rand?

0
50

U bloot gegevens over jezelf naar elke website die u bezoekt. Cookies, IP-adressen, advertentie-voorkeuren—dit alles kan worden verzameld en benut. Als u wilt om dit te verminderen, hoewel, kunt u gebruik maken van de tracking-preventie-instellingen in de nieuwe Microsoft Rand browser.

De nieuwe Edge browser is gebaseerd op het Chromium-motor, die is hetzelfde browsen motor die de bevoegdheden van Google Chrome. Aan de slag, download en installeer de nieuwe Edge browser.

GERELATEERD: Download: Probeer de Nieuwe Microsoft-Chroom-Gebaseerde Edge Browser Vandaag

Wat Is Het Bijhouden Van Preventie?

Het bijhouden van preventie is eigenlijk precies wat het klinkt als: Het is ontworpen om te stoppen met online methoden van het bijhouden van het gebruik van uw web browser. De nieuwe Edge browser maakt gebruik van een database van bekende privacy trackers om te voorkomen dat ze van toezicht op wat je aan het doen bent.

Deze zijn trackers die monitor waar u klikt op een website, het type apparaat dat u gebruikt, en het sorteren van pagina ‘ s u bezoekt, en dan stuurt die gegevens terug. Deze gegevens worden vervolgens gebruikt om te “personaliseren” je browse-ervaring met gerichte advertenties. Bijvoorbeeld, ziet u de producten die u hebt gezocht op Amazon verschijnen als advertenties op andere websites.

Het bijhouden van preventie stopt dit gebeurt. Het stopt ook advertentie netwerken en andere potentieel schadelijke soorten trackers van uw gegevens te verzamelen en misbruiken. Standaard Edge blokken iets Microsoft als potentieel schadelijk, maar kunnen andere vormen van tracking.

U kunt uw traceerbeveiliging over drie gevoeligheidsniveaus: “Basis”, “Evenwichtige” of “Streng.”

“Evenwichtig” is de standaard, maar u kunt dit aanpassen. Om dit te doen, open je de Rand van de browser. Klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteer vervolgens “Instellingen”.

Klik op “Privacy en Diensten” om de privacy-instellingen.

Zie je de tracking-preventie-gedeelte aan de bovenzijde van de pagina.

U kunt op een van de grote optie blokken om te wisselen tussen de drie tracking protection niveaus. Als u wilt uitschakelen van tracking preventie volledig, toggle-Off van de schuifknop.

Als u wilt om een lijst te zien van trackers Rand heeft eerder geblokkeerd, klikt u op “Geblokkeerd Trackers.” Klik op “Uitzonderingen” als je wilt om uitzonderingen toe te voegen aan de lijst.

De “Basis” Niveau Blokken Minder Trackers

De “Basis” niveau van bescherming blokkeert alle bekende en schadelijke trackers en scripts, met inbegrip van potentiële cryptocurrency mijnwerkers, die zijn ontworpen om misbruik van uw systeembronnen. Dit is de mate van bescherming die u moet selecteren als u wilt voorkomen dat er iets schadelijk is, maar niet echt verstand van gerichte advertenties.

GERELATEERD: Cryptocurrency Mijnwerkers Uitgelegd: Waarom Je Echt niet Wilt dat Deze Rommel op Uw PC

Naast cryptocurrency mijnwerkers, schadelijke tracking-ook andere types, zoals het nemen van vingerafdrukken trackers. Deze kracht uw browser om informatie te delen over uw systeem en de instellingen van de browser ontworpen voor het creëren van een “vingerafdruk” dat is uniek voor u is. Dit maakt je een doel voor gepersonaliseerde advertenties en meer.

Als je in orde bent met het toestaan van typische advertentie netwerken en andere diensten van derden toegang te verlenen tot deze informatie, de “Basis” niveau misschien wel goed voor je.

Als je niet al te bezorgd over privacy, maar wilt u toch enige bescherming, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van uw Edge browser. Ga naar Instellingen > Privacy en Diensten, en selecteer dan de “Basic” optie blokkeren.

“Evenwichtig” Is de Standaardinstelling

Om ervoor te zorgen de meeste mensen hebben op zijn minst een zekere mate van bescherming van trackers, van de Rand van de “Evenwichtige” tracking optie is standaard geselecteerd. Dit blokkeert de verschillende trackers die proberen om lokale opslag gebruiken om data te loggen over je. Het voorkomt ook dat de elementen op de pagina die u probeert te verzenden gegevens over u uit te laden.

Als de “Basis” niveau van bescherming, van de Rand van de “Evenwichtige” optie blokkeert schadelijke dingen. Echter, het is een stap omhoog omdat het stopt met meer trackers, waaronder die uit de sites die u nog niet eerder bezocht.

Maakt het voor sommige ad van personalisatie, maar het zal worden verminderd in vergelijking met browsers die geen tracking-bescherming is ingeschakeld. Wat dit niveau niet doen, is van invloed op uw browse-ervaring. Het is niet ontworpen om advertenties te blokkeren, zodat alle websites die u bezoekt, moet normaal werken.

Nogmaals, dit niveau moet worden standaard ingesteld in Microsoft Rand, maar als u wilt controleren, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Hoofd naar Instellingen > Privacy en Diensten, en zorg ervoor dat de “Evenwichtige” optie is geselecteerd.

De “Strenge” Niveau Kunnen Breken Websites

Als u wilt blokkeren voor alle soorten bijhouden, moet u overschakelen naar Microsoft Rand van de “Strikte” beveiligingsniveau. Dit blokkeert alles, met inbegrip van alle trackers die proberen om het gebruik van uw lokale opslag of web-elementen.

Deze optie moet stoppen bijna alle soorten ad personalisatie, ook op de sites die je eerder hebt bezocht. Dit niveau van bescherming kan ertoe leiden dat sommige bladeren problemen, hoewel, als Edge zal blokkeren sommige elementen op het scherm en scripts die kunnen bijhouden van uw gegevens.

Dit niveau van lockdown kunnen breken bepaalde sites of voorkomen dat elementen zoals video ‘ s in te laden. De gevolgen kunnen kleine op sommige sites, maar het hangt af van de websites die u bezoekt.

Natuurlijk, als u vindt dat “Streng” bescherming van de oorzaken van te veel problemen, kunt u altijd teruggaan naar de “balans is.”

Standaard “InPrivate” zoekvenster maakt gebruik van “Strikte” tracking protection. Als u wilt om het te gebruiken in alle andere Rand van de bladeren van windows, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek. Ga naar Instellingen > Privacy en Services en klik vervolgens op de “Strenge” optie blokkeren.

LEES VERDER

  • “Scam Alert: Nee, Netflix Is niet Opschorten van Uw Account
  • “Hoe Uw Persoonlijke Informatie te Verwijderen Van Mensen-Finder Sites
  • “Hoe te Maken en te Delen Locatie Collecties in Apple Maps
  • “Het Gebruik van de vouw Opdracht op Linux
  • “Het Verbergen van Eigen Foto’ s en Video ‘ s op Uw iPhone of iPad