Samsung Galaxy Z Flip Vill Vara Din Nästa $1,380 Flip-Telefon

0
51
Samsung

Samsungs Packas upp händelsen pågår, och företaget just meddelat att Galaxy Z Flip. Efter den katastrofala lansering av bolagets första vikbara telefon, Galaxy Vik, företaget har en hel del att bevisa med den andra posten. Den nya Z Luckan fungerar som ett syskon telefonen till Fållan, och det förändrar upp formen fabriken helt och hållet. Galaxy Vik veck från tablett till smartphone; Z Flip veck från smartphone för att vända telefonen.

Det är inte bara den form faktor som förändrats med Z-Flip, den här gången, Samsung med hjälp av ett glas skärm. Galaxy Vik har en plast skärm som bucklor och repor enkelt. Z-Flip har en “Ultra Tunna Glas” – skärm med en inbyggd veck. Företaget säger att den nya skärmen är mer hållbara på grund av förändringar i material.

En del av detta är tydligt i några av Z-Flip ‘ s nya trick. I stället för att bara öppna eller stänga, kan du lämna in telefonen i ett halvt öppnade staten. Med den positionen, i den nedre delen av telefonen fungerar som ett stativ du kan ställa på en platt yta som din köksbänken. När du gör det, vissa program kommer att automatiskt ändra storleken på sig att använda bara den övre skärmen. Samsung säger att du kan välja en “oändligt” antal positioner.

OLED-displayen är 6,7 tum och sport ett brett 22:9-skärm. Till skillnad från den ursprungliga Vik, du kommer inte att få en fungerande smartphone skärmen när du viker Z Luckan stängs. I stället, ungefär som en gammal flip-telefon, en liten skärmen visar grundläggande information som tid och antalet anmälningar.

Z Vänd andra specifikationer falla mer i linje med ett flaggskepp telefon. Du kommer att få en 64-bitars Octa-Core Processor, 8GB RAM-minne och 256 gb internt lagringsutrymme. Telefonen har en dual 12-megapixel kamera inställningar. En kamera fungerar som en primär wide lens, och den andra är en ultra-vidvinkel-objektiv. Tyvärr, du har att göra utan en tredje teleobjektiv. Z-Flip har ett hål 10 MP kamera för den främre sidan, den första vikbara telefoner.

Justin Duino

Medan du får trådlös laddning (både möjlighet att ladda telefonen och du kan använda telefonen för att ladda andra enheter), det finns ingen 5G här. Det är förmodligen inte en stor förlust med tanke på sällsynthet 5G service.

Slutligen, Samsung bekräftade priset på Z-Flip. På $1,380, kommer in på mindre än liknande Motorola Razr och klockor på över $500 mindre än Galaxy Vik. Det är mer än din genomsnittliga flaggskepp, men detta är cutting edge-teknologi.

Telefonen kommer att finnas tillgänglig i begränsade kvantiteter i Spegeln Lila och Spegel Svart.