Samsung Galaxy S20 Finns i Tre Storlekar, Med 5G Radioapparater och Galen Kameror

0
51
Samsung

Som väntat, Samsung lanserade sin nya vanliga telefonlinje i dagens Packas upp event i San Francisco. Galaxy S20, S20+, och S20 Ultra, som alla är utrustade med 5G radioapparater standard, kommer att vara tillgänglig i USA med start den 6 Mars. Dessa kommer att vara Samsungs mer konventionella konstruktioner, i motsats till den bombastiska nya vikbara telefonen visas upp på Oscars.

Galaxy S20

Den billigaste Galaxy S20, med någon extra utsmyckning i dess titel bortsett från dess “5G” badge, börjar på $1000. Japp, du läste rätt. Det är en biffiga telefon, inga “e” eller “mini” variant, med en 6,2-tums AMOLED-skärm som ståtar med quad HD+ – upplösning (2560×1440, plus lite mer för den längre aspect ratio). Mer intressant, är att den har en 120 hz uppdateringsfrekvens, som gör det möjligt att konkurrera med de senaste flaggskepp från lik av Google, OnePlus, och Razer. Observera att skärmen är platt detta år—Samsung verkar vara att göra sig av med det böjda glaset som dominerade sin design språk eftersom 2014.

Samsung

Runt tillbaka S20 får tre kameror: 12 megapixlar på den breda och ultra-wide vinklar, och en 64-megapixel objektiv. Som innehåller “hybrid” optisk zoom och super alternativ upplösning på upp till 30x förstoring. Framsidan kamera, en enda modul, är en respektabel 10 megapixlar. Det är ett “hål” kamera i mitten av skärmen, efter design av Galaxy Note 10, med rundade hörn på alla kanter. Alla tre kamerorna kan fånga bilder och videoklipp på en gång, och Samsungs programvara kommer att välja den bästa att använda för dig. I en imponerande bedrift, kamerorna kan fånga video i upplösningen 8K med DSLR-liknande bild kontroller.

Under huven är Samsungs senaste 8-core Exynos-processor på 2,7 GHz, men som kan bytas ut för Qualcomm Snapdragon 865 hårdvara i vissa territorier. Det är ihopkopplade med 12 GB RAM och 128 gb lagringsutrymme, med vanligt MicroSD-kortplats. Den “lilla” Galax S20 får ett 4000mAh-batteri, en imponerande delaktighet i sin 7,9 mm tunn ram, med ännu snabbare 25-watts laddning.

Samsung

Visuellt, telefonen är alla Samsung, som med den vanliga kurvor och baksidan i glas. Kameran modul är slående, en rektangulär bula i motsats till den rundade fyrkanter på senaste Pixel-och iPhone-modeller. (Den vita cirkeln är LED-blixt.) Vad som inte kan ses, är en ny under-tv med fingerprint-sensor, som kan rymma två fingrar på en gång. Samsungs telefoner som har stöd för face unlock, men inte har de snabbare och mer avancerade biometriska scanning av några av dess konkurrenter.

Åh, och bara i fall du undrar, det finns inget hörlursuttag.

Galaxy S20+

Att flytta upp till Galaxen S20+, du får en större 6.7-tums skärm med samma upplösning, och en beefier 4500mAh batteri. Det steg upp kameran array till fyra sensorer, med ett extra “Djup Vision” – sensor som kan ses på Galaxy S10 5G och Not 10+. Den använder samma processor och RAM-minne som standard S20, med 512GB av lagring som tillval. Med dessa uppgraderingar, priset börjar på $1200.

Samsung

Galaxy S20 Ultra

Big daddy av Samsung: s 2020-lineup, Galaxy S20 Ultra förpackningar ingen mindre än 6,9 inches i sin AMOLED skärm, även om upplösningen och andra funktioner är de samma som i de mindre telefoner. Batteriet är full 5000mAh med stöd för 45 watt laddning, men det är också lite tjockare på 8,8 mm. Den finns i två modeller, den ena med 12 GB RAM och 128 gb lagring, och ett ännu mer udda modell med 16 gb och 512GB respektive.

Samsung

Men den stora övergripande funktion är utan tvekan den uppgraderade kameran. Det är med samma fyra-sensor array som S20+, men vidvinkelobjektiv blir stötte till 108 megapixlar. Japp, det är hundra megapixel, plus åtta mer bara för skojs skull. Detta ger S20 Ultra max zoom faktor 100X. Det är dramatiska, minst sagt.

Samsung

Samsung var tvungen att göra en uppoffring i att stora kamera modul: teleobjektiv är stötte ned till “bara” 48 megapixlar med en högre bländare 3.5 vs 2.0. Men med Samsungs bildbehandling tech, det är säkert att säga att S20 Ultra kommer att ha sin bästa kameran prestanda någonsin. Om det är det bästa på marknaden…ja, vi får se.

Hur mycket kommer Galaxy S20 Ultra kostnad? Håll på dina konton: $1400 för den grundläggande versionen.

När Kan Du Få En?

Den S20-serien kommer att säljas med start den 6: e Mars i Usa, för både carrier varianter och olåsta versioner. Alla tre telefoner få en “kosmisk grå färg, med S20 finns även i rosa, S20 och S20+ i blått, och S20+ och S20 Ultra i svart.

Pre-order kommer att börja den 21 februari. Om du pre-order telefon får du $100, 150 eller 200 $i Samsung kredit (för S20, S20+, och S20 Ultra respektive). Flygbolag kommer utan tvekan att erbjuda sina egna kampanjer.