Maak je Klaar voor Veel van de Technologie Vertragingen en het Tekort Dit Jaar

0
84
Catwalker/Shutterstock.com

In iets minder dan twee weken, Review Geek gaat wonen Mobile World Congress in Barcelona. Het is een van de hoogtepunten van het jaar in termen van tech-shows, een showcase voor alle telefoons komen in de zomer. Maar vanaf maandag, we gaan niet omdat noch zijn belangrijke spelers zoals LG, Amazon, Sony en NVIDIA.

Gezondheid Schrikt op MWC

Andere bedrijven met een verminderde aanwezigheid op MWC, zoals geannuleerd persconferenties of cabines, zijn TCL, Ericsson, en ZTE. Dat is de lijst van maandag middag, en het is waarschijnlijk om te groeien langer. In het geval u nog niet gehoord, dit is een gevolg van de gezondheidsproblemen van de Wuhan coronavirus. Zulke dingen zijn meestal buiten onze berichtgeving gebied, maar in dit geval, het gaat rechtstreeks van invloed zijn op tech hardware op de korte termijn, op zijn minst.

De industrie lichaam dat legt op het Mobile World Congress, de GSMA, is invoering van extra voorzorgsmaatregelen voor de deelnemers. De deelnemers van de Hubai de provincie waar de uitbraak begon) zal niet worden toegestaan in de show reizigers, die ben onlangs naar China zullen moeten aantonen dat zij al buiten China (en de symptoom-vrij) voor ten minste twee weken, en extra temperatuur screenings worden gelegd.

Tussen de legitieme angsten van een virulente ziekte en de ongelooflijk dichte menselijk verkeer van een grote conferentie (er waren er meer dan 100.000 deelnemers van vorig jaar), het is gemakkelijk te zien waarom bedrijven en media naar buiten trekt. Op het moment, zelfs onnodige international air reizen lijkt het niet aan te raden. Houd in gedachten dat een groot aantal van de deelnemers en exposanten zou vliegen van Noord-Amerika, Azië en Europa.

Maar de aanwezigheid van problemen op het Mobile World Congress zijn slechts het topje van de ijsberg. Coronavirus de oorzaak is mogelijk wereldwijd problemen met de productie van het product, ook.

Big Trouble in Niet-Zo-Kleine Fabrieken

Het coronavirus is een ernstige humanitaire crisis, en we hebben geen wens om bagatelliseren het. Mensen zijn ziek, en mensen sterven. Dat is slecht, en het is veel belangrijker dan wat we meestal praten over over de Herziening van de Geek.

Maar het is de moeite waard erop te wijzen dat de impact ervan is al gevoeld ver buiten de medische en reizen velden. Met de overgrote meerderheid van de meest tech manufacturing macht gecentreerd op het vasteland van China, een ziekte verstoring van het dagelijkse leven in de straten van Shenzhen gaat verstoren business omhoog en omlaag in de tech-industrie, en vele anderen.

Foxconn

Het vasteland van China ‘ s productie centra zijn ongelooflijk grote campussen, met een aantal van hen holding duizenden werknemers in en uit gaat in meerdere shifts, elke dag. Ze zijn, zoals een drukke convention center, een vreselijke plek om te zijn in het midden van een uitbraak.

Fabrieken in China verblijft gesloten voor de extra tijd na de gebruikelijke lunar New Year ‘ s festiviteiten. Foxconn, die produceert Apple iPhones, onder vele andere tech-industrie opdrachtgevers, is enkel en alleen te openen in een beperkte capaciteit van deze week. Werknemers die terugkeren uit de getroffen gebieden worden geconfronteerd met een twee-week in quarantaine geplaatst en gezondheidsonderzoeken na hun vakantie. Nintendo is al een waarschuwing retailers die het coronavirus onvermijdelijk zal leiden tot de productie vertragingen voor de Schakelaar game console en accessoires.

Eric Ravenscraft

U kunt verwachten dat soortgelijke problemen op een groot deel van de fabrieken in China. En met geen onmiddellijk einde in zicht voor de verspreiding van het coronavirus wereldwijd, dingen zijn waarschijnlijk erger worden voordat ze beter worden.

Domino-Effect

Het probleem is ingewikkelder dan het lijkt op het eerste. Zeker, de telefoons, tablets, gameconsoles en computers wordt gemaakt, nu kan worden uitgesteld. Maar naast afgewerkt electronics, China ‘ s fabrieken leveren ook business-to-business delen, zowel naar elkaar en het gedeelte van de tech manufacturing wereld buiten China.

Hubs in Zuid-Korea, Japan, Taiwan en India, terwijl het niet op dit moment last van shutdowns of de werknemer tekorten, zijn gericht op supply chain problemen die onmiddellijk kunnen vertragen hun output. Het is niet alleen consumenten-technologie, natuurlijk: auto, textiel, hardware, eenvoudige kunststoffen en andere items op startscherm, industriële apparatuur, ook grondstoffen zoals staal en organisch-chemische producten, zijn alle in gevaar wordt vertraagd of verhinderd, Chinese werknemers thuis blijven omwille van hun gezondheid.

Fabrieksarbeiders in Jiangxi de vervaardiging van printplaten in een assembly line. Humphery/Shutterstock.com

Met de super-de krappe marges en het plannen van moderne productie -, zelfs een paar weken vertraagd uitvoer in China zal leiden tot grote hoofdpijn voor het produceren bijna alles op een grote schaal. En hoe langer het probleem zich blijft voordoen, de meer dramatische effecten zullen zijn op zowel de zakelijke en consumenten niveaus.

Dus, verwacht lager-dan-gebruikelijke voorraad voor tech hardware, en tal van andere dingen, in de zomer op z ‘ n minst. Bijvoorbeeld, telefoon fabrikanten moeten worden om het uiteindelijke ontwerp raakt aan hun val releases nu, met het testen gebeurt in de lente en de zomer, en de eerste productie start in juli en augustus. Met productiecentra hard getroffen, de eerste prototypes al worden uitgesteld.

Wat niet zal worden Beïnvloed?

Maar hoe zit het met de andere tech-gerelateerde spullen die je gebruikt? Wat niet zal worden beïnvloed door een waarschijnlijk getroffen om China ‘ s productie macht? Het antwoord is simpel, “de meeste van de dingen die niet zijn vervaardigd.”

De hamvraag hier is software. De Updates voor Windows, macOS, iOS en Android moet blijven meer of minder onafgebroken sinds de ontwikkeling van centra in de VS en Europa nog niet is aangetast. (Maar toch.) Idem voor video games (op zijn minst gedownloade versies), omdat China een enorme ontwikkeling scène is vooral gericht op de binnenlandse markt. Technology services, zulke verschillende dingen, zoals Netflix, Dropbox, Fitbit, enz. moet blijven functioneren zoals gewoonlijk.

Maar niets van de aangesloten hardware die u nodig hebt om te kopen is een hit. Worden voorbereid voor de vertragingen en de tekorten, en probeer geduldig te zijn. Ik wil graag aannemen dat iedereen aan het doen is het beste wat ze kunnen in een enge en frustrerende situatie.