Hoe te Verwijderen van Je Facebook Account

0
46
Michael Crider

Facebook is al lang bekend te nemen, opslaan en verkopen uw gegevens en continu te maken u opnieuw te evalueren hoe het sociale netwerk neemt uw privacy. Of u wilt nemen een kleine pauze of verwijderen van je Facebook account volledig, hier is hoe.

Wat is het Verschil Tussen Deactiveren en Verwijderen?

Er zijn twee manieren om u te verwijderen van uw aanwezigheid van Facebook. U kunt uw account deactiveren of verwijderen van het geheel. De voormalige kunt u terugkomen en uw account te activeren, terwijl de laatste is de permanente optie—er is geen weg terug.

Het deactiveren van uw account is handig voor wanneer u wilt gaan naar een schuilplaats voor een tijdje met de mogelijkheid om terug te komen op het internet zonder dat u het opzetten van een geheel nieuw account aan. Uitgeschakeld is, kan niemand uw profiel, maar uw naam kan nog steeds worden weergegeven op uw vriend lijsten. Bovendien, kunt u nog steeds gebruik maken van Facebook Messenger als uw account is gedeactiveerd, die u toestaat om verbonden te blijven.

Het verwijderen van uw account is permanent. Als u deze optie kiest, u zult niet in staat zijn om uw account opnieuw te activeren. Al uw berichten, foto ‘s, video’ s, en alles in verband met uw account gewist voor eeuwig. Met de toevoeging van het niet kunnen gebruiken van Facebook Messenger, zult u niet in staat zijn om het gebruik van de Facebook Login functie die u hebt gebruikt bij de third-party apps of websites aan te melden.

Sommige gegevens, zoals berichten die u hebt verzonden vrienden en kopieën van berichten in hun inbox, zijn nog steeds zichtbaar, nadat u uw account verwijderen.

Hoe u Uw Facebook-Account

Als u nog niet geheel klaar om te verwijderen van je Facebook account in totaal maar een pauze wilt nemen van de sociale media, u kunt uw account deactiveren.

Brand-up van de Facebook website op uw computer, klikt u op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van het scherm en kies “Instellingen” uit de lijst.

Vervolgens vanaf het deelvenster aan de linkerkant, klik op “Uw Facebook Informatie” en selecteer vervolgens “Deactiveren en Verwijderen” uit de lijst van opties.

Selecteer de knop naast “Deactivate Account” en klik vervolgens op de “Doorgaan naar Account Deactiveren” knop om verder te gaan.

Op de volgende pagina, kunt u een reden hoeft te geven voor het verlaten van Facebook. Kies uit de lijst van opties, geven een verdere toelichting wordt—indien nodig—de opt-out van toekomstige e-mails en selecteert u of om gebruik te blijven maken van Messenger. Na het invullen van dit formulier, klikt u op de knop “Deactiveren”.

Een laatste waarschuwing zal verschijnen. Lees het bericht en klik op “Deactivate Nu” wanneer u klaar bent om verder te gaan.

Dat is het. Facebook zal meld u uit en gaat u terug naar het “Log in op Facebook” pagina.

Wanneer u klaar bent om uw account opnieuw te activeren, alles wat je hoeft te doen is inloggen in Facebook. U kunt ook opnieuw activeren met behulp van de Facebook Login functie op een andere app of website.

Hoe Perminately Verwijderen van Je Facebook Account

Voordat je verder gaan en voor het verwijderen van je Facebook account van het bestaan, wilt u mogelijk een back-up van uw informatie van de servers van het bedrijf. Facebook is een hulpmiddel om u te helpen bij het downloaden van al uw gegevens in een beheersbaar ZIP-bestand.

U kunt uw informatie uit het onderdeel “Uw Facebook Informatie” pagina-Instellingen.

Voor meer informatie kunt u vinden in ons artikel over het downloaden van je Facebook gegevens.

GERELATEERD: Ooit afgevraagd hoeveel Facebook Kent U? Hier is Hoe om te Zien

Start een browser en ga naar uw Facebook pagina met Instellingen. Klik op “Uw Facebook Gegevens” en vervolgens de “Deactiveren en Verwijderen” optie uit de lijst van beschikbare instellingen.

Vink het vakje aan naast “Permanent delete Account (Account Verwijderen” en klik op “Verder naar Account Verwijderen” wanneer u klaar bent om verder te gaan.

Voordat je verder gaat Facebook zal waarschuwen voor de consequenties die gepaard gaan met het definitief verwijderen van uw account.

Back-up maken van de gegevens die u wilt opslaan, en als u er zeker van dat dit de juiste keuze voor u, klik op de “Account Verwijderen” knop.

Als laatste beveiliging stap, moet u uw wachtwoord invoeren voordat u kunt uw account verwijderen. Klik op “Doorgaan” na te doen.

Hoewel Facebook beweert te verwijderen van alles, als je een beetje meer paranoïde over eerdere status-updates, foto ‘ s en berichten te blijven, kunt u alles verwijderen voordat u uw account verwijdert.

GERELATEERD: Hoe Snel Verwijderen van Veel van de Oude Facebook-Posts

Een laatste bericht vanuit Facebook met de mededeling dat u in het geval u van gedachten verandert, zal het bedrijf houdt naar uw profiel en gegevens voor 30 dagen. Klik op de “Account Verwijderen” knop om verder te gaan.

Dat is het. Facebook zal meld je uit en ga je terug naar de “Log in op Facebook” pagina.

Zelfs al heb je gekozen om je account te verwijderen, is er nog een 30-dagen venster om uw account te activeren. Facebook doet dit in het geval dat u een plotselinge verandering van hart en besluit dat u wilt om het te houden na alle. Gewoon het hoofd naar Facebook en log in met uw e-mailadres en wachtwoord te herstellen van uw account.

LEES VERDER

  • “Die Tracking Preventie Instelling Moet U in Microsoft Rand?
  • “Scam Alert: Nee, Netflix Is niet Opschorten van Uw Account
  • “Hoe Uw Persoonlijke Informatie te Verwijderen Van Mensen-Finder Sites
  • “Hoe te Maken en te Delen Locatie Collecties in Apple Maps
  • “Het Gebruik van de vouw Opdracht op Linux