Hier is Alles wat U Kunt Doen Met de Galaxy S20 Camera ‘ s

0
52
Samsung

De Samsung S20-telefoons kijken conventionele, maar ze pakken ongelooflijk gespierde camera ‘ s en zijn gevuld met nieuwe AI-powered functies. Het bedrijf beweert zelfs dat zijn Uitgepakt gebeurtenis werd gefilmd op een S20 apparaat. Maar wat betekent dat? Wat zijn de Galaxy S20 de camera specs, en wat speciale dingen die u kunt doen met hen?

Eerste, Laten we Praten Megapixels en 8K

Samsung

Elke telefoon in de Galaxy S20 line-up sport een set van zeer hoge-resolutie camera ‘ s. De twee goedkopere toestellen, de S20 S20+, 12-megapixel breed en ultra-groothoek lenzen, naast een 64-megapixel tele-lens en een resolutie van 10 megapixel selfie camera.

Maar de Galaxy S20 Ultra gaat een stap verder. Het sport-dezelfde 4-camera-array als de standaard-S20, maar de wide-angle lens is een upgrade van 12-megapixels tot 108-megapixels. Samsung beweert dat deze sensor heeft ook een 12-megapixel modus—in het geval u wilt om op te slaan sommige van uw lokale opslag.

Zoals je zou verwachten, deze wild camera ‘s high-res foto’ s in elke situatie. Maar ze zijn ook geschikt voor het fotograferen van 8K video. En omdat elke telefoon in de S20-serie is gebouwd voor 5G, je moet geen moeite hebben met het uploaden van uw 8K video ‘ s direct naar YouTube met een mobiele verbinding. Samsung stelt zelfs voor dat je je 8K video ‘s op Samsung-branded QLED Tv’ s—een goed idee, gezien het feit dat de S20 line-up gebruikt WQHD+ (4K-ish) weergegeven.

Deze high-res foto ‘s en 8K video’ s in een ton van de lokale opslag. Maar maak je geen zorgen, de S20 line-up kan max uit op 1,5 Tb opslagruimte wanneer deze is gekoppeld met een capaciteit van 1 tb MicroSD-kaart en de telefoon 5G mogelijkheden moet zorgen voor een snelle cloud back-ups.

Zoom Zoom Zoom!

Samsung

Samsung is echt trots op haar baanbrekende Ruimte “Zoom” – technologie. Het is een nette mix van AI-aangedreven digitale zoom en ouderwetse optische zoom kunt u inzoomen op een onderwerp zonder een ernstig verlies in kwaliteit.

De Galaxy S20 S20+ toe tot 30X zoom en de S20 Ultra zorgt voor een up-to-100X zoom. Voor de referentie, de Galaxy S10 kon alleen op zoom tot 10X. Dit is een enorme upgrade die moeten veranderen de manier waarop mensen de foto ‘s en video’ s. Denk maar aan hoe deze verhoogde zoom tarieven kunnen verbeteren video ‘ s van sportevenementen, concerten, of een dagje aan het strand. Ze konden zelfs amp-up van de intensiteit van uw volgende wandeling, zo lang als je niet bang zijn voor het breken van je mooie nieuwe telefoon.

Natuurlijk, digitale zoom is nooit perfect. We hebben om te oordelen de S20 S20 Ultra zoom tarieven wanneer we een kans hebben om ze uit te proberen in persoon.

Actie Camera Stabilisatie en de Interne Nemen Modus

Samsung

Met hun 8K camera ‘ s en belachelijk zoom tarieven, het heeft alleen zin voor de S20-serie zijn voorzien van geavanceerde beeldstabilisatie. Volgens Samsung is de nieuwe Super Steady AI maakt video ‘ s eruit zien alsof ze zijn neergeschoten “met een action cam.” Het verwijdert cameratrilling en bewegingen van video ‘ s zonder het creëren van een waterige stabilisatie effecten. Technisch gesproken, kunt u een S20 telefoon video ‘ s opnemen tijdens het fietsen of skaten, en deze stabilisatie effecten zou kunnen maken van de S20 een fantastische (maar dure) dashcam.

Maar deze AI is niet alleen voor de sport video ‘ s, het is ook een integraal onderdeel van de Interne Nemen modus van de camera—een nieuwe kijk op de burst-fotografie. Met Één ‘Take’, uw telefoons grijpt 10 seconden van de inhoud van elk van de achterste camera. Vervolgens analyseert dat de inhoud uit in foto ‘s, ultra-groothoek foto’ s, kleine clips, of zelfs Boemerangs.

Dit bespaart u van het hebben om te kiezen welke soort foto of video op te nemen. Pak gewoon een schot in Één ‘Take’ modus en beslissen wat je wilt later. Met Single-Shot-modus, het moet makkelijker worden voor het vastleggen van snelle herinneringen aan het vliegen. Natuurlijk, Samsung beweert ook dat je kunt trekken high-res foto ‘s van alle 8K video die u neemt op een S20 apparaat, maar deze beelden zijn niet zo sterk en veelzijdig als Enkele foto’ s maken.

De S20-serie zet een nieuwe standaard voor telefoon-camera ‘ s. Ze sport ongelooflijke hoge megapixel sensoren, en hun AI-aangedreven beeldstabilisatie, digitale zoom, en Één ‘Take’ kenmerken zijn een van een soort. Hopelijk zijn deze camera ‘ s zijn zo mooi in persoon als ze eruit zien op papier.

via Samsung