Här finns Allt Du Kan Göra Med Galaxy S20 s Kameror

0
37
Samsung

Samsungs nya S20-telefoner ser ut konventionella, men de packa otroligt biffiga kameror och är fylld med ny AI-drivna funktioner. Företaget hävdar även att de Uppackade händelse som var filmad på en S20 enhet. Men vad betyder det? Vad är Galaxy S20 kamera specifikationer, och vilka speciella saker kan du göra med dem?

Först, Låt oss Tala Megapixlar och 8K

Samsung

Varje telefon i Galaxy S20 lineupen sport en uppsättning otroligt högupplösta kameror. De två billigare enheter, S20 och S20+, har 12-megapixel brett och ultra-vidvinkel objektiv, tillsammans med en 64-megapixel teleobjektiv och en 10-megapixel selfie kamera.

Men Galaxy S20 Ultra tar saker ett steg längre. Det sport samma 4-kamera array som standard S20, men dess vidvinkelobjektiv är uppgraderade från 12-megapixel till 108-megapixlar. Samsung hävdar att denna sensor har också en 12-megapixel—läge-om du vill spara en del av din lokala lagring.

Som du kan förvänta dig, dessa vilda kameror kan ta högupplösta foton i alla situationer. Men de är också kapabla att skjuta 8K video. Och eftersom varje telefon i S20-serien är byggd för 5G, du bör inte ha några problem med att ladda upp din 8K videoklipp direkt till YouTube med en mobil uppkoppling. Samsung föreslår även att du tittar på dina 8K videor på Samsung-märkta QLED Tv—en bra idé, med tanke på det faktum att S20 lineupen använder WQHD+ (4K-ish) visar.

Dessa högupplösta bilder och 8K videor kommer att ta upp en ton av lokal lagring. Men oroa dig inte, S20 lineupen kan maxa på 1,5 Msk lagring när det paras ihop med en 1TB MicroSD-kortet och telefonens 5G kapacitet bör säkerställa snabb cloud backup.

Zoom-Zoom-Zoom!

Samsung

Samsung är verkligen stolta över sin banbrytande “Space Zoom” – teknik. Det är en snygg blandning av AI-effekt digital zoom och gammaldags optisk zoom som gör att du kan zooma in på något ämne utan en allvarlig förlust i kvalitet.

Galaxy S20 och S20+ tillåter upp till 30X zoom, och S20 Ultra tillåter upp till 100X zoom. För referens, Galaxy S10 kan bara zooma upp till 10X. Detta är en massiv uppgradering som ska förändra människors sätt att skjuta bilder och videor. Tänk bara på hur dessa ökade zoom priser skulle kunna förbättra videor av idrottsevenemang, konserter, eller en tur till stranden. De kunde även amp upp intensiteten av din nästa vandring, så länge du inte är rädd för att bryta din fina nya telefon.

Naturligtvis, digital zoom är aldrig perfekt. Vi har att bedöma S20 S20 och Ultra zoom-priser när vi har en chans att prova dem i person.

Action Kamera Stabilisering och den Enda Ta-Läge

Samsung

Med sina 8K kameror och löjligt zoom priser, det är bara meningsfullt för S20-serien till funktionen avancerad bildstabilisering. Enligt Samsung, new Super Stadig AI gör videor som ser ut som de är tagna med en action cam.” Det tar bort skakningsoskärpa och stötar från videor utan att skapa några vattniga stabilisering effekter. Tekniskt sett kan du använda en S20 telefonen för att spela in video medan cykling eller inlines, och dessa stabilisering effekter skulle kunna göra S20 ett fantastiskt (om än dyr) dashcam.

Men detta AI är inte bara för sport, det är också en integrerad del av den Inre Ta kamera—läge-en ny ta på burst fotografering. Med Enstaka Ta din telefoner griper 10 sekunder av innehåll från var och en bakre kamera. Det sedan tolkar innehållet ut i foton, ultra-wide foton, små klipp, eller ens Bumeranger.

Detta sparar dig från att välja vilken typ av foto eller en video att ta. Bara ta ett Enda skott i Ta-läge och bestäm vad du vill senare. Med Single Shot-läge, bör det vara lättare att fånga snabba minnen på fluga. Naturligtvis, Samsung hävdar också att du kan dra högupplösta bilder från alla 8K video som du tar på en S20 enhet, men dessa stillbilder är inte så stark och mångsidig som Enstaka Ta skott.

Den S20-serien sätter en ny standard för telefonen kameror. De idrott otroligt höga megapixel-sensorer, och deras AI-drivna bildstabilisering, digital zoom, och Enstaka Ta funktioner är en av ett slag. Förhoppningsvis kan dessa kameror är lika fin i person som de ser ut på papper.

via Samsung