Hands On met de samsung Galaxy Z Flip: ik Dacht Alleen maar ik Wilde niet een Opvouwbaar

0
56
Justin Duino

Vandaag op het Samsung Unpacked 2020, het bedrijf bleek uit de tweede opvouwbaar in de Galaxy Z Flip. In tegenstelling tot de Galaxy Vouw deze telefoon niet in een grote ol’ tablet, maar harkens terug naar de glorie dagen van de flip-telefoon. En meisjes en jongens, laat me je vertellen: het is een badass kleine gadget.

Om eerlijk te zijn, ik heb lang in het “ugh foldables telefoons zijn stom” kamp. De Motorola RAZR aangeboden van een coole vorm van nostalgie, maar ik ben ook niet in het $1500 nostalgie, dus…ja, ik ben buiten. De originele Galaxy telefoon is lastig maakt niet uit welke manier je het gebruiken—als ze gevouwen zijn, het is een geweldige telefoon. Toen opende het is een niet-grote tablet. Één van beide manier je snijd het, dat is niet een geweldige uitstraling.

Maar de Z-Flip? De Z-Flip op slechts gespiegeld mijn gedachten op foldables in een hete minuut. Ik ging van het denken, het was een domme alternatief voor de RAZR en een andere nieuwigheid om daadwerkelijk zien dat ik met behulp van een—al in de tijdsspanne van ongeveer 30 minuten. Het is een slanke, stijlvolle, verfijnde en ronduit geweldige telefoon. Ik zou er een kopen.

Wanneer u een eerste blik op de Z-Flip, het is echt neemt je mee terug naar de dagen van de flip-telefoon (ervan uitgaande dat je oud genoeg bent om te gedenken aan de dagen van de flip-telefoon, natuurlijk), met zijn glanzende shell en kleine externe display. In tegenstelling tot de RAZR, de Z-Flip heeft niet echt een scherm aan de buitenkant van het apparaat—het is meer als een kleine ticker-type systeemvak. De meeste van de tijd het toont gewoon dat de tijd, datum, en de batterij, maar als je een melding zal blader door dat ook. Het is een handige kleine toevoeging aan de telefoon, en eerlijk gezegd, ik denk dat dit een betere keuze dan te proberen te proppen een zeer kleine touchscreen op de buitenkant van de telefoon. Goede vraag, Samsung.

Om te voelen het scharnier op deze kleine opvouwbare is om lief te hebben, omdat het voelt echt goed. Het is een beetje stijf (ok, veel stijve) dus het is moeilijk om te openen met één hand, tenzij u hebt NBA-speler en middelgrote handen. Maar dat is niet zonder reden, als het scharnier is ontworpen om meer robuust dan de ontwerp gevonden in de Melkweg te Vouwen. Dit maakt ook dat het meer zin heeft, omdat het kan worden geplaatst op iedere hoek tussen open en gesloten.

Justin Duino

En dat is eerlijk waar een aantal van de beste eigenschappen van de Z-Flip liggen, omdat Samsung een nieuwe modus voor het apparaat met de naam “Flex-Modus”. Dit biedt de mogelijkheid om bepaalde apps te tonen split inhoud langs de klep van de telefoon, het geven en bijna split-screen ervaring. U kunt bijvoorbeeld kijken naar een YouTube video op de bovenste helft van het scherm terwijl het scrollen door middel van aanbevelingen en opmerkingen aan de onderkant.

Flex-Modus is ook beschikbaar op de camera, zodat u kunt klap de telefoon open, stel deze in op een hoek, en gebruik deze om een selfie. Ondersteuning voor andere apps in Flex Mode zijn, maar non-existent, maar Samsung heeft alle tools die ontwikkelaars nodig hebt om in hun apps, als ze willen. Ik hoop echt dat meer ontwikkelaars profiteren van deze, want het is zo veel cooler dan ik had verwacht. Ik weet dat het klinkt als een nieuwigheid, maar slechts een paar minuten met de YouTube-app in Flex Mode verkocht me.

Justin Duino

Buiten alle hingey, het vouwen van de goedheid, de volledig open vorm factor van deze telefoon is ook prima. Gevestigd in de vouwen van het lichaam is een 6,7-inch scherm dat voelt niet als een 6,7-inch scherm dat is omdat het gebruik maakt van een vrij ongewone 22:9 aspect ratio. In andere woorden, het is een stuk smaller dan de meeste 6.7-inch telefoons. Ik dig de aspect ratio zo hard. Het zag er echt goed voor mij in de beperkte tijd die ik kreeg om te besteden, en ik zag niets lastig gezien de aspect ratio—behoudens misschien de zwarte balken aan de zijkanten van de YouTube video ‘s in landscape-modus, maar dat is zo’ n klein “probleem” is dat amper nog het vermelden waard.

RELATEDSamsung Galaxy S20 Komt in Drie Groottes, Met 5G Radio ‘s en Waanzinnige Camera’ s

Natuurlijk, als je eenmaal voorbij, het is niet een super-de-luxe krachtpatser als de S20 neven en nichten die werden vandaag bekend. U zult niet vinden beaucoup RAM-geheugen, een SD card slot, of als 45 camera ‘ s op de Z-Spiegelen. Dat betekent niet dat het een traag, hetzij—het heeft 8 GB RAM, 256 GB aan opslagruimte, en een naamloos 64-bit octa-core processor. Koppel dat met een paar van 12 MP rear camera ‘ s en een 10 MP shooter, en je hebt alle troeven in handen om een badass, maar eenvoudig (door de moderne normen) kleine telefoon.

Justin Duino

Op $1,380, de Z-Flip is niet goedkoop. Maar het is nog steeds goedkoper dan de Klap, en het heeft een beter design. Als dat mis je oude school flip-telefoon vibe, ik zou eerlijk gezegd het overslaan van de RAZR en ga direct naar de Z-Spiegelen. Het is gemakkelijk de beste opvouwbare op de markt nu.

De Z-Flip zal beschikbaar zijn vanaf vrijdag, 14 februari voor $1,380.