Die Galaxy S20 Model U Moet Kopen?

0
62
Samsung

Als u al uw hart ingesteld op de nieuwe Samsung vlaggenschip telefoon, die u hebt gemaakt uw gedachten over uw merk. Maar je hebt nog steeds te maken met een keuze tussen drie dure modellen: de standaard-S20, de grotere S20+, en de gigantische S20 Ultra. Welke is voor u? Laten we het af te breken.

Grootte en Scherm

De Galaxy S20, S20+, S20 Ultra hebben een schermgrootte van 6.3, 6.7 en 6.9 inch diagonaal, respectievelijk. Alle van hen maken gebruik van dezelfde 120Hz AMOLED-scherm tech, op dezelfde “Quad HD+ – resolutie. Dat is tussen de standaard 1080p en 4K, strekte zich een beetje voor de nieuwe norm van hogere schermen.

Samsung

Ze zijn allemaal grote telefoons, maar uiteraard zult u willen weten wat de relatieve maten. De S20 is 151.7 mm hoog, een haar onder zes centimeter. De S20+ is 161.9, de Ultra is 166.9. Het is dus over het verschil tussen de breedte van een volwassene om de vinger van de kleinste tot de grootste.

Een meer directe visuele? Hier zijn alle van hen, in vergelijking met een Cola kan.

Samsung

Als de grootte is een bijzondere zorg voor u, of voor gebruik met uw hand of grootte passend in uw zak, raden wij het krijgen van uw handen op alle drie de modellen voordat ze vrijkomen. Best Buy en vervoerder winkels moeten demo modellen beschikbaar en voor de lancering op 6 Maart.

Opslag en RAM-geheugen

Alle drie de modellen van de S20 komen met een ruim 12 GB RAM, 128 GB opslag en een MicroSD kaart slot. Maar de S20+ kan worden geupgrade naar 512 GB opslag (een extra $100) en de S20 Ultra krijgt een model met zowel een impuls RAM en opslag, 16 GB en 512 GB (+$200). Ze maken allemaal gebruik van dezelfde high-end processor, maar waar je het koopt zal waarschijnlijk bepalen of het maakt gebruik van een Qualcomm of Snapdragon-chip. Alle modellen hebben 5G mogelijkheden.

Als de opslag van al je naar op zoek bent, het toevoegen van een grote MicroSD-kaart blijven de goedkoopste manier om te gaan. Maar als je een Galaxy telefoon nu en vaak vind je apps sluiten op de achtergrond, dat extra RAM kan genoeg zijn om een upgrade te rechtvaardigen om de Ultra, vooral als je al overweegt het voor de super camera ‘ s.

Levensduur Van De Batterij

De S20 serie begint bij een vrij stevige 4000 mAh batterij voor de S20, gaat vervolgens in stappen voor de S20+ op 4500 mAh S20 Ultra op een 5000 mAh. Uitgaande van een vergelijkbaar gebruik, de grotere telefoons moeten op het laatst een beetje langer op de zelfde kosten, aangezien het scherm niet op een meer pixels en de stroom op AMOLED-panelen is behoorlijk efficiënt.

Er is een onderscheidende factor: de snelheid van het opladen. De S20 S20+ ondersteuning opladen bij 25 watt, dat de lader in de doos is geschikt voor. Maar de S20 Ultra kan opladen ook sneller op 45 watt—dat is het opstaan in ultraportable laptop bereik. Volgens Samsung ‘ s persbericht, de S20 Ultra bevat dezelfde lader als de andere telefoons, dus je zult moeten om zelfs nog meer betalen voor snel opladen voorrecht.

Camera ‘ s

Hier is de grote differentiatie. De S20 is uitgerust met drie achterkant camera ‘ s, de S20+ S20 Ultra vier. Maar de manier waarop deze camera ‘ s worden gebruikt is een beetje anders. Hier is de directe vergelijking van de Samsung persbericht—ook rekening mee dat de S20 Ultra krijgt een upgrade van de front-facing cam. Alle drie de telefoons kunnen vastleggen 8K video.

Dus, de S20 S20+ zijn redelijk vergelijkbaar, maar de middelste kind krijgt een extra “Diepte-zicht” – sensor. Dit is een functie die op de S10-serie van vorig jaar: het helpt de andere sensoren meten de afstand van de telefoon naar een extern object. In termen van de leek, is het mogelijk de telefoon te doen nauwkeuriger achtergrond en voorgrond scheiding, in zowel standaard fotograferen en video. In nog kortere termen gebruikt het een aantal echt mooie software voor het maken van beelden zien er beter uit.

Samsung

De S20 Ultra is Samsung ‘ s antwoord op de iPhone 11 Pro, met zijn groothoek camera een upgrade naar een krankzinnige 108 megapixels. In combinatie met een 48MP telelens, de mate van detail van de telefoon kunnen vangen, is vrij indrukwekkend.

RELATEDHere is Alles wat U Kunt Doen Met de Galaxy S20 Camera ‘ s

Die extra megapixels toestaan van Samsung om op te scheppen van een “100X zoom-niveau” op de S20 Ultra, versus “30X zoom” op de andere modellen. Maar houd in gedachten, dit is in feite de digitale bijsnijden. De optische elementen in smartphone camera ‘ s zijn geweldig, maar ze zijn niet magisch, en ze niet kunnen repliceren van de tele bevoegdheden van een volledige DSLR of mirrorless camera nog. Hoe meer je inzoomt (lees: gewas) dat enorme beeld, hoe lager uw kwaliteit zal worden.

In het kort, dat super-zoom functie waarschijnlijk niet de moeite waard $200-400 extra, tenzij je vaak voor jezelf probeert te trekken van de “zoom en verbeteren” truc van elke detective show.

Prijs

Voor uw gemak, hier is een vergelijking van de S20 modellen en upgrades met prijzen.

Samsung

Welke is voor U?

De S20 telefoons een stuk dichterbij is in capaciteit dan de S10 of Opmerking 10-serie modellen. Om heel eerlijk te zijn, er is veel grijs gebied hier, en op slechts een paar gebruik van de gevallen waarin een specifiek model is de duidelijke winnaar.

Als je kleine handen of kleine zakken: Galaxy S20, zeker. Zelfs dat zou te groot zijn voor u misschien de Galaxy Z Flip is aantrekkelijker?

Als je op een budget: Geen, echt, maar de Galaxy S20 is de goedkoopste. U kan brengen dat de prijs naar beneden met handel-ins, en zowel Samsung en retailer partners bieden financiering. Of je kon naar beneden, naar de S10-serie, die net een prijsverlaging.

Als u wilt de meest opslag bij de kleinste prijs: de Galaxy S20+ biedt een $100 upgrade naar 512 GB. Maar het is de moeite waard op te merken dat alle drie de ondersteuning van maximaal 1TB MicroSD-kaarten.

Als u wilt dat krankzinnige zoom-gewas: Galaxy S20 Ultra. Het is dramatisch verbeterd ten opzichte van de andere modellen.

Als u wilt dat ALLE APPS de hele tijd: ga voor de Galaxy S20 Ultra met de verbeterde opslag en RAM-geheugen. 16GB in een telefoon is gek, maar we zijn niet van plan om u te beoordelen.

Als je constant opraken van de batterij: Alle drie de telefoons hebben een super-snel op te laden, maar de Galaxy S20 Ultra heeft de grootste batterij en bijna het dubbele van de snelheid van het opladen van de anderen, met de juiste adapter.