Deal Alert: Je Kunt het Kopen van Dell ‘ s XPS 13 voor $800 Vandaag ($400 Uit)

0
59

Dell ‘ s XPS 13 serie van laptops is makkelijk een van de beste Windows-laptops op de markt. Dankzij de “InfinityEdge” display, een 13-inch scherm in een machine lichaam te vergelijken met de meeste 11-inch laptops. Maar je betaalt voor al die schoonheid en perfectie—op de melodie van $1,200. Maar nu kan je voor $800, dat is bijna een koopje.

De Dell XPS 13 is een solide machine, en het moet worden voor de normale prijs. Je krijgt een 13-inch met een resolutie van 1920 x 1080 niet-touch-display, een 10e Generatie Intel i5 processor, een 256 GB SSD-schijf en 8 Gb RAM. Tenzij je op zoek bent naar een gaming machine, dat moeten houden met de meeste dingen die je bij het werpen.

En als je wilt om uw productiviteit te verhogen, de machine twee Thunderbolt-3-poorten zal u laten bump up uw beeldscherm gebied gemakkelijk. Het belangrijkste nadeel (naast het ontbreken van contact als dat je ding is) is meestal de prijs. Op 1.200 dollar, het is niet goedkoop.

Maar, met President ‘ s Day nadert, Dell is in de stemming voor de verkoop. En nu is de laptop is $400 uit, waardoor deze naar beneden tot $800. Voor die prijs kon je normaal gesproken verwachten een dikke Windows-machine met een trage harde schijf. Als u wilt dat een touchscreen, je mag het hebben voor € 50 meer.

Als je wilt, kun je beter snel handelen. Dell met de XPS 13 bij deze prijs in beperkte hoeveelheden. Dus spring op het nu.

Kopen op Dell