De Samsung Galaxy Z Flip Wil Je Volgende $1,380 Flip-Telefoon

0
50
Samsung

Samsung ‘ s Unpacked evenement aan de gang is, en het bedrijf heeft zojuist aangekondigd de Galaxy Z Flip. Na de desastreuze start van het bedrijf de eerste opvouwbare telefoon, de Galaxy Vouwen, het bedrijf heeft een veel te bewijzen met de tweede ingang. De nieuwe Z Flip dient als een broer of zus telefoon naar de kudde, en het verandert de vorm fabriek volledig. De Galaxy Vouw de plooien van tablet en smartphone; de Z-Flip vouwt van een smartphone te spiegelen telefoon.

Het is niet alleen de vorm factor die veranderd met de Z-Flip, dit keer rond, Samsung is met behulp van een glazen scherm. De Galaxy Fold is voorzien van een plastic scherm dat deuken en krassen gemakkelijk. De Z-Flip features van een “Ultra Dun Glas” scherm met een ingebouwde plooi. Het bedrijf zegt dat het nieuwe scherm is meer duurzaam te wijten aan de verandering in de materialen.

Een deel van dat is duidelijk merkbaar in een aantal van de Z-Flip ‘ s nieuwe trucs te leren. In plaats van alleen te openen of te sluiten, kunt u de telefoon in een half-geopende toestand. Met die positie, de onderste helft van de telefoon werkt als een stand-u kunt instellen dat op een vlakke ondergrond, zoals uw aanrecht. Wanneer u dat doet, worden sommige programma ‘ s zullen automatisch de grootte van zelf naar het bovenste scherm. Samsung zegt dat je kan kiezen voor een ‘oneindig’ aantal posities.

De OLED display is 6,7 inch en sport een breed 22:9 scherm. In tegenstelling tot de oorspronkelijke Vouw, je krijgt niet een werkbare smartphone scherm wanneer u vouw de Z-Klep dicht. In plaats daarvan, net als een oude flip-telefoon een klein scherm toont eenvoudige informatie, zoals de tijd en het aantal meldingen.

De Z-Flip de andere specs vallen meer in lijn met een vlaggenschip telefoon. U krijgt een 64-bits Octa-Core Processor, 8GB RAM-geheugen en 256 gb interne opslag. De telefoon beschikt over een dual 12-megapixel camera-instellingen. Een camera dient als een primaire brede lens, en de andere is een ultra-groothoek lens. Helaas, je zal het moeten doen zonder een derde telelens. De Z-Flip is voorzien van een perforator 10 MP camera aan de voorzijde, een eerste voor de opvouwbare telefoons.

Justin Duino

Terwijl je dat doet krijg je draadloos opladen (zowel de mogelijkheid voor het opladen van de telefoon en u de telefoon wilt gebruiken voor het opladen van andere apparaten), er is geen 5G hier. Dat is waarschijnlijk geen groot verlies, gezien de zeldzaamheid van 5G service.

Eindelijk, de Samsung bevestigd dat de prijs van de Z-Spiegelen. Op $1,380, komen op minder dan de vergelijkbare Motorola Razr en de klokken van meer dan $500 minder dan de Galaxy Vouwen. Dat is meer dan de gemiddelde vlaggenschip, maar dit is cutting edge technologie.

De telefoon zal beschikbaar zijn in beperkte hoeveelheden in de Spiegel Paars en Spiegel Zwart.