De Samsung Galaxy S20 Komt in Drie Groottes, Met 5G Radio ‘s en Waanzinnige Camera’ s

0
34
Samsung

Zoals verwacht, Samsung heeft bekendgemaakt dat de nieuwe mainstream telefoon lijn bij de huidige Unpacked-event in San Francisco. De Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, die allemaal zijn voorzien van 5G radio ‘ s standaard, zal beschikbaar zijn in de VS begint op 6 Maart. Deze zal Samsung de meer conventionele modellen, in tegenstelling tot de bombastische nieuwe opvouwbare telefoon weergegeven uit bij de Oscars.

Galaxy S20

De goedkoopste Galaxy S20, zonder extra versiering in de titel afgezien van de “5G” badge, begint bij $1000. Yup, je leest het goed. Het is een stevige telefoon, geen “e” of “mini” – variant, met een 6.2-inch AMOLED-display biedt quad HD+ – resolutie (2560×1440, plus een beetje meer voor het hogere aspect ratio). Meer interessant, het heeft een 120Hz refresh rate, zodat het kan concurreren met de recente vlaggenschepen van de wil van Google, OnePlus, en Razer. Merk op dat het scherm is een flatscreen dit jaar—Samsung lijkt te worden gedaan met het gebogen glas dat wordt gedomineerd door zijn ontwerp taal, aangezien 2014.

Samsung

Rond de achterkant van de S20 krijgt drie camera ‘ s: 12 megapixels op de brede en de ultra-brede hoeken, en een 64-megapixel telelens. Dat geldt ook voor “hybride” optische zoom en super resolution opties bij tot een vergroting van 30x. De front-facing camera, een enkele module, is een respectabele 10 megapixels. Het is een “perforeren” camera in het midden van het scherm, volgens het ontwerp van de Galaxy Note 10, met afgeronde hoeken aan alle kanten. Alle drie de camera ‘s kunnen foto’ s en video ‘s in een keer, en Samsung’ s software selecteren de beste voor je. In een indrukwekkende prestatie, de camera ‘ s kunnen video opnemen in 8K resolutie met DSLR-stijl besturingselementen.

Onder de kap is Samsung ‘ s nieuwste 8-core Exynos processor draait op 2,7 GHz, hoewel dat kan worden verwisseld voor Qualcomm Snapdragon 865 hardware in sommige gebieden. Het is gekoppeld met 12 gb RAM en 128 gb opslagruimte, met de gebruikelijke MicroSD-kaart slot. De “kleine” Galaxy S20 krijgt een 4000mAh-batterij, een indrukwekkende opname in zijn 7,9 mm dun frame, met een nog snellere 25-watt opladen.

Samsung

Visueel, de telefoon is alle Samsung, met de gebruikelijke bochten en op de achterzijde van het glazen paneel. De camera module is opvallend, een rechthoekige hobbel in tegenstelling tot de afgeronde vierkantjes op recente Pixel-en iPhone-modellen. (De witte cirkel is de LED-flitser.) Wat niet kan worden gezien is een nieuwe onder-scherm fingerprint sensor, die is geschikt voor twee vingers tegelijk. Samsung telefoons ondersteunen face unlock, maar niet voorzien van de snellere en meer geavanceerde biometrische scan van sommige van zijn concurrenten.

Oh, en alleen in geval u zich afvraagt, is er geen hoofdtelefoonaansluiting.

Galaxy S20+

Het bewegen van de Galaxy S20+, krijgt u een grotere 6.7-inch scherm met dezelfde resolutie, en een beefier 4500mAh batterij. Het stappen op de camera array vier sensoren, met een Diepte-zicht van de sensor, zoals te zien op de Galaxy S10 5G en Noot 10+. Het maakt gebruik van dezelfde processor en RAM-geheugen als de standaard-S20, met 512 gb opslagruimte als een optie. Met deze upgrades, de prijs begint bij $1200.

Samsung

Galaxy S20 Ultra

De big daddy van de Samsung 2020 line-up, de Galaxy S20 Ultra-packs niet minder dan 6.9 centimeter in de AMOLED-scherm, maar de resolutie en andere mogelijkheden zijn hetzelfde als de kleinere telefoons. De batterij is een full-5000mAh met ondersteuning voor 45-watt opladen, maar het is ook een beetje dikker op 8.8 mm. Het komt in twee modellen, één met 12 gb RAM en 128 gb opslagruimte, en een nog meer bizarre model met 16 gb en 512 gb respectievelijk.

Samsung

Maar de grote headline feature is ongetwijfeld de verbeterde camera. Het is met dezelfde vier-sensor-matrix als de S20+, maar de wide-angle lens krijgt gestoten 108 megapixels. Yup, dat is honderd megapixels, plus acht meer gewoon voor de lol. Dit geeft de S20 Ultra een maximale factor van 100X. Het is dramatisch om te zeggen het minst.

Samsung

Samsung moest een offer in die enorme camera module: de telelens is opgeschoven naar beneden naar “slechts” 48 megapixels met een hoger diafragma 3.5 vs 2.0. Maar met Samsung is image processing tech, het is veilig om te zeggen dat de S20 Ultra moet haar beste prestatie van de camera ooit. Of dat de beste op de markt…goed, we zullen zien.

Hoeveel zal de Galaxy S20 Ultra kosten? Houd u vast aan uw portemonnee: $1400 voor de basis versie.

Wanneer Kan Je Een Krijgen?

De S20 serie zal gaan over de verkoop vanaf 6 Maart in de Verenigde Staten, voor zowel carrier varianten en ontgrendeld versies. Alle drie de telefoons krijgen een “cosmic grey” kleur, met de S20 ook beschikbaar in het roze, de S20 S20+ in het blauw, en de S20+ S20 Ultra in het zwart.

Pre-orders beginnen op 21 februari. Als je pre-order de telefoon krijg je $100, $150, – of $200 in de Samsung krediet (voor de S20, S20+, S20 Ultra respectievelijk). Dragers zal zonder twijfel het aanbieden van hun eigen promoties.