Vad Typsnittet Är Detta? Verktyg för Att Identifiera ett Typsnitt På en Sida

0
61

Vill ta en font från en bild eller sms: a? Det är några överraskande kraftfullt verktyg som kan göra allt arbete för dig. När du vet vilken källa det är, sedan kan du titta på nätet för att ladda ner den och du kommer att kunna använda den med din vanliga ordbehandlings-program.

Dessa verktyg är inte alltid perfekt på att få exakt den font du letar efter, men i stället hittar du ett stort utbud av resultat som är mycket lika de teckensnitt som du har skannat. Ibland kan du hitta den exakta typsnitt också, men antingen sätt, att det är mycket bättre än att försöka att söka hopplöst online för ett visst teckensnitt.

Vi kommer att ta en titt på några font finder verktyg, för att sedan förklara hur du kan installera teckensnitt till din dator också.

Det Bästa Font Finder Verktyg

Innan vi listar de bästa font finder verktyg för att upptäcka teckensnitt, här är ett snabbt tips för att få din font redo för skanning.

Om du vill skanna ett teckensnitt från ett PDF-dokument eller en webbsida, ta en skärmdump av sidan som motsats till att kopiera och klistra in texten i sig. Om det är text i en bild kan du beskära de flesta av bakgrunden så att du är kvar med bara teckensnittet.

Därefter följer de steg som anges nedan för någon av dessa font finder verktyg vi har tagit med.

Vad Teckensnitt genom att Myfonts

Besök länken ovan, klicka och dra din bild i rutan, och Myfonts kommer att identifiera någon text i bilden. Sedan klickar du på för att dra runt den text du vill skanna.

Vad Teckensnitt gör ett bra jobb på att hitta text i en bild, så i nästan alla fall ska du se att texten är automatiskt markerad. Om inte, kan du använda dra för att markera text manuellt. När du gör detta klickar du på den blå pilen för att identifiera ditt typsnitt.

Som nämnts tidigare, teckensnitt kanske inte alltid ska redovisas omedelbart, men du kommer att få en rad alternativ. I våra tester, Vilka Teckensnitt som hittade rätt typsnitt, men placerat det andra i listan.

Många av alternativen är mycket lika och du kan skriva in din egen text för att se hur typsnittet kommer att visas. Vi kommer att förklara senare hur du kan hitta gratis varianter av dessa teckensnitt och även installera det på din dator.

Font Matcherator av Fontspring

Vi fann att det var Teckensnittet en mer användarvänlig font scanner och arbetade exakt mer ofta. Till exempel, den mörkare bilder visas tidigare kunde upptäckas av Vad Teckensnitt, men inte av Fontspring. Dock, om Vad Det Teckensnitt som inte fungerar som avsett, kan du prova Font Matcherator av Fontspring.

Besök länken ovan och dra bilden till rutan Teckensnitt Matcherator webbplats. Klicka och dra för att omge texten med den markerade rutan. Om du har hittat texten, kommer du att se röda rutor som beskriver texten. När du är nöjd med resultatet, klicka på den gröna Matcherate det – knappen.

Slutresultatet kan inte vara så exakta som man skulle hoppas, men du bör ändå se typsnitt som liknar den du har skannat.

Hur att Ladda ner Gratis Typsnitt Online

Du har hittat ett typsnitt som du gillar och har namn, men inte vill betala $20 till $100 för det? Tack och lov finns det alternativ. Många teckensnitt skapare kommer att skapa gratis versioner av sina teckensnitt och du kan hitta dem på nätet.

För att göra detta, besök dafont och sök sedan på ditt typsnitt namn i sökfältet.

När du har hittat teckensnitt, klickar du på knappen ladda ned. Betala uppmärksamhet till användningsrättigheter. Vanligtvis, dessa typsnitt finns tillgängliga gratis för personligt bruk, men du måste betala en författare för kommersiella användningsrättigheter.

Om du inte kan hitta ditt typsnitt här, du kan gå tillbaka till Vad De Typsnitt eller Teckensnitt Matcherator att hitta namnet på ett liknande teckensnitt. Det kan ta lite tid att söka runt efter ett tillgängligt typsnitt, men det kan vara värt det om du bara använder det för personligt bruk.

Om du behöver teckensnitt för kommersiellt bruk, är det bäst att köpa dem på webbplatser som Myfonts eller fonts.com. Om du inte kan hitta ett typsnitt som du gillar, du kan alltid skapa din egen font.

När du har laddat ned din font, det ska vara i en .zip-fil. Extrahera .zip-filen med ett arkiv verktyg och sedan bläddra till platsen för den uppackade innehåll. Dubbelklicka för att köra .otf-filen och klicka sedan på installera – knappen.

Du kommer nu att hitta de teckensnitt som är tillgängliga i de flesta appar. Detta kommer att inkludera Microsoft Word, Photoshop, och de flesta andra populära program som har någon form av ordbehandling och font selector. På Mac -, dubbel klick för att installera den .ttf-filen och klicka sedan på Installera Teckensnitt knappen när du uppmanas till det.

Hur för att Lägga till Teckensnitt i Adobe Creative Cloud

Du kan hitta en mängd olika gratis typsnitt att installera till din Adobe Creative Cloud apps med bara ett par klick.

Första öppna med Adobe Creative Cloud. Nästa, klicka på kursiv f-ikonen i övre högra hörnet och klicka sedan på Bläddra bland Alla Teckensnitt. En ny sida öppnas i din webbläsare. Logga in på ditt Adobe-konto om du inte redan har gjort det, och du har tillgång till en kraftfull font sökmotor.

Bläddra genom kategorierna eller sök efter ett specifikt namn på typsnitt, teckensnitt familj, eller font creator. När du har hittat ett typsnitt, dubbelklicka på den och du kommer hitta dig själv på en ny sida där du kan klicka på för att aktivera varje teckensnitt. Klicka på knappen activate (aktivera) och teckensnitt finns tillgängliga på ditt Adobe Creative Cloud apps.

Vad Typsnittet Är Detta?

I denna artikel kommer vi lärde dig att hitta teckensnitt online genom att skanna en enda bild. Du har också lärt mig hur man hittar font namn på nätet att ladda ner, samt hur du installerar dem på din Windows-DATOR eller Mac.

Har ni fortfarande har fler frågor? Om du gör det, dela gärna med dig av dem i kommentarerna.