Hva Skriften Er Dette? Verktøy for Å Identifisere en bestemt Skrift På en Side

0
52

Ønsker å ta et skrift fra et bilde eller en tekst? Det er noen overraskende kraftig verktøy som kan gjøre alt arbeidet for deg. Når du vet hvilken font det er, deretter kan du se på nettet for å laste den ned, og du vil være i stand til å bruke det med din vanlige tekstbehandler apps.

Disse verktøyene er ikke alltid perfekt ut på å få den eksakte skriften du leter etter, men i stedet, vil du finne et utvalg av resultater som er svært lik den skriften du har skannet. Noen ganger kan du finne det nøyaktige skrift også, men uansett er det mye bedre enn å prøve å søke håpløst online for en bestemt skrifttype.

Vi vil ta en titt på noen font finder verktøy, så forklarer hvordan du kan installere skrifter til datamaskinen også.

Den Beste Font Finder Verktøy

Før vi liste det beste font finder verktøy til å oppdage skrift, her er et lite tips for å få skriften klar for skanning.

Hvis du ønsker å skanne skrift fra et PDF-dokument eller en web-side, kan du ta en skjermdump av siden, i motsetning til å kopiere og lime inn teksten i seg selv. Hvis det er tekst i et bilde, kan du beskjære ut de fleste av bakgrunnen, slik at du sitter igjen med bare skrift.

Neste, må du følge trinnene som er nevnt nedenfor for hver av disse skrift finder verktøy vi har inkludert.

Hva Skriften ved Myfonts

Gå inn på linken ovenfor, klikk og dra bildet ditt inn i boksen, og Myfonts vil identifisere noe tekst i bildet. Deretter klikker du bare å dra rundt teksten du ønsker å skanne.

Hva Skriften gjør en god jobb på å finne tekst i et bilde, slik at i nesten alle tilfeller bør du se at teksten blir automatisk merket. Hvis ikke, kan du bruke dra-verktøyet for å markere teksten manuelt. Når du gjør dette, klikk på den blå pilen til å identifisere skrift.

Som nevnt tidligere, skriften kan ikke alltid gjenkjennes umiddelbart, men du vil få en rekke valg. I vår testing, Hva Skriften funnet den rette skrift, men er plassert, den andre i listen.

Mange av valgene her er svært like, og du kan skrive inn din egen tekst for å se hvordan skriften vises. Vi vil forklare senere hvordan du kan finne gratis varianter av disse skrifter og også installere det på datamaskinen din.

Skrift Matcherator av Fontspring

Vi fant at Hva Skriften var en mer brukervennlig skrift skanner og jobbet nøyaktig oftere. For eksempel, den mørkere bilder vist tidligere kunne bli oppdaget av Hva Skriften, men ikke av Fontspring. Imidlertid, hvis Hva Skriften ikke er fungerer som den skal, kan du prøve Skrift Matcherator av Fontspring.

Gå inn på linken ovenfor og dra bildet ditt inn i boksen på Skriften Matcherator nettstedet. Klikk og dra for å omgi teksten med den merkede boksen. Hvis teksten er funnet, vil du se det røde bokser skisserte tekst. Når du er fornøyd med resultatene, klikk på den grønne Matcherate den knappen.

Sluttresultatet kan ikke være så nøyaktig som du hadde håpet, men du bør likevel se skrifter som ligner på den du skannet.

Hvordan Laste ned Gratis Skrifter Online

Du har funnet en font du liker og ha det navnet, men ikke ønsker å betale $20 til $100 for det? Heldigvis finnes det alternativer. Mange skrift-skaperne vil opprette gratis versjoner av deres skrifter og du kan finne dem på internett.

For å gjøre dette, kan du gå dafont deretter søk etter ditt font navn i søkefeltet.

Når du har funnet skrift, klikker du på last ned-knappen. Ta hensyn til brukerrettigheter. Vanligvis, disse skriftene er tilgjengelig gratis for personlig bruk, men du må betale forfatteren for kommersiell bruk rettigheter.

Hvis du ikke finner din skrift her, kan du gå tilbake til Hva Skrift eller Skrift Matcherator å finne navnet på en skrift som ligner. Det kan ta litt tid til å søke rundt etter en tilgjengelig skrift, men det kan være verdt det hvis du bare bruker den for personlig bruk.

Hvis du trenger skriften for kommersiell bruk, er det best å kjøpe dem av nettsteder som Myfonts eller fonts.com. Hvis du ikke kan finne en font du liker, kan du alltid lage din egen font.

Når du har lastet ned font, bør det være i en .zip-fil. Pakke ut .zip-fil med et arkiv-verktøy, og deretter bla til plasseringen for de utpakkede innholdet. Dobbeltklikk for å kjøre .otf-fil , og deretter klikker du på installer – knappen.

Du vil nå finne skrift er tilgjengelige i de fleste programmer. Dette vil inkludere Microsoft Word, Photoshop, og de fleste andre populære programmer som har noen form for tekstbehandling og font-velgeren. På Mac -, dobbelt-klikk for å installere .ttf-fil , og deretter klikker du Installer Skrift – knappen når du blir bedt om det.

Hvordan Legg til Skrifter i Adobe Creative Cloud

Du kan finne en rekke gratis skrifter for å installere Adobe Creative Cloud-applikasjoner med bare noen få klikk.

Første åpne Adobe Creative Cloud. Neste, klikk kursiv f-ikonet i øverste høyre og deretter klikker du Bla gjennom Alle Skrifter. En ny side vil åpnes i nettleseren din. Logg inn på din Adobe-konto hvis du ikke allerede har gjort det, og du vil ha tilgang til en kraftig font søkemotor.

Bla gjennom kategoriene eller søke etter et bestemt skriftnavn, skrift-familie, eller font creator. Når du har funnet en skrift, dobbel klikk på den og du vil finne deg selv på en ny side hvor du kan klikke på for å aktivere hver skrift. Klikk på aktiver-knappen og skriften vil være tilgjengelig i Adobe Creative Cloud-applikasjoner.

Hva Skriften Er Dette?

I denne artikkelen, vi lærte deg hvordan å finne skrifter online ved å skanne et enkelt bilde. Du har også lært hvordan å finne font navn nettet til å laste ned, samt hvordan du installerer dem på din Windows-PC eller Mac.

Har du fortsatt har flere spørsmål? Hvis du gjør det, må du gjerne dele dem i kommentarfeltet.