Hoe Kijken de Samsung Galaxy S20 en Z Flip Evenement

0
36
Samsung

Vandaag, Samsung zal gastheer zijn Unpacked evenement waar we verwachten te zien van de nieuwe telefoons, een draagbaar, en misschien zelfs een smart speaker. De festiviteiten aftrap om 11 uur PST, en we zullen er zijn om u al het nieuws. Als je niet kunt wachten en wilt zien wat er nieuw is, kunt u kijken naar de stream op Samsung ‘ s Unpacked website. Het evenement zal ook live gestreamd op YouTube, maar de link is niet leven nog. Wij zullen het toevoegen aan dit bericht zo snel als het is, kunt u volgen langs hier naast ons.

Wat We Verwachten te Zien

Het is niet een Samsung Unpacked evenement zonder nieuwe telefoons, en we zijn niet verbaasd om te zien dat een opvolger van de Galaxy en S10 S10+ is een van de grootste geruchten. Afhankelijk van wie je het vraagt, is de meest waarschijnlijke inzetten zijn twee of drie telefoons, en in plaats van S11 branding, deze nieuwe telefoons kan de sport een S20 naam.

Geruchten over specs zijn over wat je kunt verwachten op dit punt uit bijgewerkt telefoons, maar de grote hoogtepunt zou een scherm met een 120 Hz verversingsfrequentie. Dat zou trump zelfs de boter glad OnePlus 7 Pro en 7T geeft.

Buiten de standaard Galaxy-telefoons, we kijken voor een nieuwe opvouwbare, waarschijnlijk wel de Galaxy Z Flip. Die telefoon is gegarandeerd op dit punt, dankzij Samsung uitje bij de Oscars. De Z-Flip waarschijnlijk niet de plaats van de originele Galaxy Vouw—je kunt het zien als een broer of zus telefoon.

Dan vouw je naar een tablet, het vouwen, zoals een flip-telefoon, net als Motorola ‘ s Razr. Samsung commerciële suggereert dat de telefoon niet wordt beperkt tot volledig open en gesloten positie; u mag in staat zijn om het gebruik van de onderste helft van de telefoon als een stand.

Het lijkt ook waarschijnlijk zullen we horen over een bijgewerkte versie van de Samsung Galaxy Toppen. Begin lekken suggereren de nieuwe Knoppen krijgen een langere levensduur van de batterij en een betere geluidskwaliteit, maar niet veel anders in de weg van nieuwe functies. We zullen zien of Samsung heeft geen verrassingen in zijn draagbare categorie.

Tot slot, het lijkt Bixby is gereed om te komen tot uw huis in de vorm van een klein Sterrenstelsel Huis. Samsung opende bètatest voor de Galaxy Home Mini maanden geleden, en het lijkt erop dat het bedrijf op de Echo-Stip-en-Nest Mini.

Waar om naar te Kijken

Samsung houdt gelijktijdige gebeurtenissen in San Francisco, New York, Londen, Parijs, Moskou, Dubai, Beijing, Tokio en Sydney. Als je niet het geluk hebt om de gebeurtenis in de persoon, het bedrijf is ook van plan om de live stream van het evenement op zijn Uitgepakt website en via YouTube.

Voel je vrij om klokkenspel in de loop van de gebeurtenissen die met uw gedachten en opmerkingen. We zijn op het Unpacked-Event in San Fransisco en brengt je de laatste updates als ze aankomen.