Google Assistent Ambient-Modus Is een uitrol OnePlus Apparaten

0
51

Als je een eigen OnePlus 3 of nieuwer OnePlus telefoon, zult u snel toegang hebt tot Google ‘ s Ambient-Modus wanneer u de stekker in uw apparaat. De twee bedrijven werkten samen om de functie inschakelt, en nu is het uit te rollen naar OnePlus gebruikers. Met Ambient-Modus, kunt u de controle van uw intelligente apparaten van een handige scherm wanneer u de telefoon aansluit.

De Ambient-Modus voor Android-telefoons is vergelijkbaar met wat je op het Nest in Huis en andere Google-powered smart displays. Wanneer u de stekker in uw telefoon, hebt u toegang tot twee schermen.

De eerste is van een lock screen optie die, net als smart displays, zal tonen u de tijd in grote aantallen of een diapresentatie van Google Foto ‘ s. U zult zien dat meldingen aan de onderkant van je scherm en een snelkoppeling te openen in Google-Assistent. Tikken op de snelle actie-toets brengt u naar het tweede scherm.

Hier vindt u de klassieke Google-Assistent kaarten interface met agenda-meldingen en informatie over het weer. U kunt ook controle smart home apparaten die zijn aangesloten op Assistant, al vanaf één handige locatie.

OnePlus zegt dat de functie is de uitrol voor gebruikers in fasen en duurt maximaal een week om te laten zien omhoog. Wanneer dit gebeurt, ziet u een melding in te schakelen Ambient-Modus op de volgende keer dat u de telefoon aansluit.

Als u dat wilt, kunt u ook handmatig schakelen op de instelling (als je die hebt) door het openen van de Google-App en gaan op Meer > Instellingen > Google Assistent – > Selecteer de Assistent tab > en selecteer Telefoon onder de categorie Apparaten.

U moet worden op ten minste een OnePlus 3 telefoon of nieuwer en draaien op Android Oreo te krijgen van de functie.

via OnePlus