10 Beste Gratis Online College Kurs Nettsteder

0
100

Utdanning er viktig, men veien til utdanning er i rask endring. Å få en grad, kan fortsatt være viktig, men i det 21. Århundre økonomi det er ikke gullstandarden det pleide å være.

Du trenger for å holde lære for resten av livet for å holde tritt. Du kan selv har til å endre karrierer flere ganger i løpet av livet. Dessverre, for de fleste folk som jobber, slippe alt for å gå tilbake til skolen ikke er et levedyktig alternativ.

Den gode nyheten er at du ikke lenger trenger å sette livet på vent (eller tømme bankkontoen din) for å få en college-utdanning. Takket være den åpne utdanning bevegelse og fremskritt i e-læring, kan du ta gratis online college kurs fra komforten av ditt hjem. Mange av disse er ofte gratis!

Her er ti av de beste, gratis online college kurs nettsteder. Vær oppmerksom på at noen av disse områdene har også vert betalt kurs eller betalt add-ons, men du vil finne massevis av gratis kurs for å heve kunnskapen din til neste nivå.

Et Notat på Vurdering og Godkjenning

En viktig ting å nevne før vi kommer til den faktiske gratis online college kurs nettsteder er akkreditering og vurdering. Det er tre komponenter til en college-kurs. Den første er selvfølgelig materiale. Den andre er en vurdering av din kunnskap. Den tredje er skolens godkjenning.

Med online-kurs, disse tre komponentene er vanligvis separat. Som oftest er innholdet i kurset er gratis. Dette er perfekt for noen som ønsker å lære noe nytt. Vurdering av din kunnskap, når som tilbys, er ofte også gratis. Du vil enten fullføre en datastyrt eksamen eller har arbeidet gradert.

Akkreditering er en annen historie. Dette er den prosessen der en institusjon som bekrefter din vurdering og gir deg formell kreditt for kunnskap og erfaringer. Avhengig av arten av akkreditering, kan du vanligvis bruke den til å få en jobb, få college kredittkort eller noen andre formelle formål.

Hvor akkreditering er tilbudt, er det vanligvis bærer en prislapp. De fleste mennesker ønsker å lære online trenger ikke akkreditering, men hvis det er det du til slutt etter, dette er en ting du ikke vil få gratis.

MIT OpenCourseWare

MIT OpenCourseWare er spesielle for et par grunner, men det viktigste er at det er banebrytende prosjekt som kickstarted gratis college-nivå utdanning på nettet. Tilbake i 2001, MIT gjort beslutningen om å publisere alle sine kurs materialet på nettet for gratis.

Ved hjelp av Creative Commons-lisens rammeverk, studenter og lærere kan lese, endre og gjenbruke læring innhold fra en av de mest elite utdanningsinstitusjoner i verden.

Gitt MIT ‘ s omdømme og teknologisk spesialisering, vil du være rett å forvente mange fantastiske kurs i områder som Computer Science og Engineering. Men, de har også gratis online college kurs i humanistiske fag, slik som lingvistikk, filosofi og selv kjønn studier.

I motsetning til mange av stedene nedenfor, MIT OpenCourseWare er utelukkende fokusert på innholdet. Du trenger faktisk ikke komme til å “ta” disse kursene. Snarere, kan du laste ned alle kursmateriell og gå gjennom det selv. Noen ganger dette inkluderer oppgaver med svar, og for noen nyere kurs det inkluderer også video-opptak av forelesninger.

Hvis du ønsker å se hva som gjør MIT spesiell og er interessert i deres spesialiserte fagområder, MIT Opencourseware er en viktig ressurs. Imidlertid, hvis du vil ha noe litt mer interaktive, så la oss gå videre til andre verdige kandidater på listen.

Coursera

Coursera er en av de tidlige MOOCS pionerer. Det er, Massive Open Online Courses. Det ble startet av to ex-Stanford professorer tilbake i 2012, og i dag vert innhold fra universiteter som Princeton, Duke og Stanford. For å nevne noen.

Hvis du er villig til å betale avgift, kan du få et akkreditert sertifikat eller en grad! Imidlertid, for ingen penger i det hele tatt kan du lære noen av de mest relevante ferdigheter i det moderne liv her. Coursera er spesielt verdifullt for å lære om varme, nye i-demand-ferdigheter og-felt.

Gratis online språkkurs her er vanligvis selv tempo og satt sammen av noen av de beste lærere i verden. Du kan få ferdigattest for enkelte fag, for eksempel denne.

Selvfølgelig, det er ikke akkreditert, men som kanskje ikke saken til din arbeidsgiver eller den andre du vil vise at du har lagt innsats i å lære noe nytt.

edX

Som Coursera, edX er en pioner i MOOCS revolusjon. Lansering i 2012. Nettstedet er et joint venture ved Harvard University og MIT. Imidlertid, gratis online college kurs materiale på edX kommer fra et stort utvalg av respekterte institusjoner.

Det er college-nivå kurs i omtrent alle fag område som du kan forestille deg, inkludert hard-hitters slik som ingeniørfag og medisin. Kvaliteten på kursene er eksepsjonell, med massevis av self-paced tilbud på menyen.

Mens du tar et kurs er gratis, kan du få en “bekreftet sertifikat” for et gebyr. Dette kan brukes som bevis på at du har bestått en vurdering og at du var den personen som har gjennomført testen. Selv om dette ikke regnes som noen form for offentlig godkjenning, kan du ta det med jobb programmer eller andre relevante programmer for å vise at du har gjort jobben.

Khan Academy

Khan Academy startet som en måte for Salman Khan å hjelpe familiemedlemmer til å forstå sine math lekser. I dag er det en av de beste pedagogiske ressurser på internett.

Mens de fleste av emner som dekkes her dekke skole år før college, det er college prep og høyskole nivå materiale her også. Det er også en utmerket måte å pusse opp på ting som skolematematikken. Dette er nyttig hvis du ønsker å melde deg på college senere i livet, og er litt tåkete på din skole dager. I henhold til deres offisielle dokumentasjon, deres kurs dekker alle K12 og “tidlig” college.

Alt på nettstedet er gratis, og skaperne har skapt en av de mest intuitive systemer for å måle ditt nåværende nivå, og lede deg langs en læringssti egnet til dine behov. Dette er spesielt nyttig i vanskelige fagområder som matematikk.

Udemy

Udemy ble grunnlagt helt tilbake i 2009, og har rett og slett gått fra styrke til styrke i den verden av online læring. Nøkkelen innovasjon av Udemy er at den gjør det relativt enkelt for alle som har noe å lære å lage et kurs. Hvis du er en ekspert som kan overføre dine ferdigheter til andre, så Udemy er et flott sted å gjøre det mens du tjene noen penger.

Ja, mange av kursene på Udemy gjøre tiltrekke seg en avgift, men det finnes også hundrevis og hundrevis av gode gratis online college kurs på plattformen. Ofte, instruktører vil gjøre sine innledende kurs gratis, bare å lade penger for middels og avanserte nivåer. Noe som betyr at du kan fritt lære det grunnleggende om ulike emner.

Mens disse kursene er som regel ikke ment å være tilsvarende college kurs moduler, mange av dem er undervist av pensjonerte lærere eller fagfolk i disse felt. Så det er en god måte å tilegne seg ferdigheter og kunnskap fra et felt direkte i en mindre formell måte.

På den annen side, Udemy ikke har strenge curation standarder i forhold til slike edX eller Coursera, slik at du alltid har til å nærme alle kurs som tilbys på stedet med et kritisk blikk. Vi tror også at Udemy har en av de mest brukervennlige, polert mobile apps av alle online utdanning nettstedet i dag. Det er vel verdt et besøk!

Udacity

Ikke for å forveksles med lignende navngitte Udemy, Udacity ble berømt grunnlagt av Sebastian Thrun og er fortsatt en viktig spiller i verden av online utdanning. Når Udacity først ble lansert, er det fokusert på å kopiere college kurs, men som konkurranse i denne sektoren hadde varmet opp, Udacity, har utviklet seg til en mer yrkesrettet, ferdigheter-fokusert plattform.

Det er mange gode gratis online college kurs på Udacity, men hvis du er villig til å betale kan du melde deg på Udacity nyskapende “nanodegree” programmer, som er bygget opp fra diverse mindre kurs og komme med en formell akkreditering, slik at du kan bruke dem til å søke på jobber og andre formelle formål.

Udacity er kursene er ikke selv-tempo, og du trenger for å registrere og start sammen med alle andre. Som blir sagt, er det et omfattende arkiv av tidligere gratis kurs til revisjon. Kunnskapen er der for å ta!

Åpne Utdanning av Blackboard

Blackboard er en av verdens ledende learning management system (LMS) tilbydere og deres Åpne Utdanning nettstedet gir en plattform for institusjonene til å tilby gratis kurs. Det er en ganske barebones området, men ved å bruke det viser seg å være like enkelt.

Alt du trenger å gjøre er å enten skrive inn et søk eller bla gjennom kurset katalog ved hjelp av ulike filtre. Dette inkluderer søking av institusjon, fagområde og språk i undervisningen.

Plattformen er litt treg, men Blackboard i seg selv er en meget solid LMS, og det er mange veldig nyttig kurs i katalogen som du kan ta til hjertet ditt innhold for ingen penger i det hele tatt.

OpenLearn

OpenLearn er the Open University ‘ s mest kjente Åpne læringsressurser-prosjektet. Det er også en av de eldste åpne læringsressurser på nettet, og kan dateres tilbake til 1999. Lenge før MOOCS revolusjon, drevet av nettsteder som Coursera eller edX.

OpenLearn har en absolutt fjell av ressurser for dem som er i utdanning industrien, men den delen som er av interesse for nøysom studenter med et ønske om å lære er en katalog av gratis online college kurs på tilbud. Disse dekker omtrent hvert fagområde du kan tenke deg, med kurs tydelig merket i form av deres lengde og vanskelighetsgrad.

Siden dette er en samling av åpne kurs fra en rekke ulike kilder, nivået av polsk varierer, men det er en veldig brukervennlig nettsted for å bruke og en viktig læringsressurs.

Carnegie Mellon Åpen Læring Initiativ

Carnegie Mellon er en annen verden-berømte universitet som er kastet sin lue i åpen læring bevegelse. Men, ikke alle kurs på dette nettstedet er gratis. Heldigvis, kursene er tydelig merket som “åpne & gratis” når det er aktuelt.

Enda bedre, du trenger ikke engang å registrere deg for en konto for å få tilgang til kursinnhold. Men, selvfølgelig, du kan ikke lagre noen fremgang, innstillinger eller arbeid, hvis du ikke.

FutureLearn

Futurelearn er en av de mest interessante bidragene på denne listen. Det var laget fra grunnen av for å fokusere på MOOCs, snarere enn å tilpasse eksisterende college kurs FutureLearn har vært å lage MOOCs som spesialitet.

Produksjon kvalitet og design av deres kurs er et kutt over konkurransen. FutureLearn er delvis eid av the Open University, men har kurs bidratt med godt over 100 institusjoner.

FutureLearn er litt mer kommersialisert, noe som gir mening siden de glanset kurs også kostet ganske mye penger å gjøre. Den gode nyheten er at de tar en enkelt årlig abonnement, som gir deg tilgang til hundrevis av betalt korte kurs. Hva vi vil imidlertid er gratis kurs og FutureLearn har foreløpig samlet alle sine gratis kurs sammen i én katalog.

Få Lære På!

Internett startet livet takket være støtte fra akademia, så det er bare rett at det kan tilby gratis utdanning til millioner av mennesker over hele verden i dag.

Med disse ti nettsteder, og du har tilgang til hva som føles som summen av menneskelig kunnskap, sammen med brukergruppene og ofte tilgang til ekspert lærere. Slik gjør du virkelig har en unnskyldning for ikke å opp-skill deg selv? Tid til å lære er nå!