Samsung Visade Galaxy Z Flip i en Kommersiell Dagar Innan den meddelade att Det

0
74
Samsung

Om du hoppade över Oscarsgalan i natt, du missade en överraskning från Samsung. Vi är bara en dag bort från företagets Uppackade 2020 händelse, där vi räknar med att få se nya telefoner lanseras, men bolaget beslutat att inte vänta. Sista natten någon i USA för att titta på Oscarsgalan fick se Z Vänd i all sin glans.

Om du inte förväntar sig att se en reklamfilm för ett oanmält telefonen på Oscarsgalan, du är inte ensam. Men i en blink och missa ögonblicket, Samsung som gav oss den tydligaste bild av sin kommande Galaxy Z Vänd telefonen ännu. Och medan 30-sekunders spot inte avslöja specifikationer eller priser, det gjorde bekräfta ett par saker.

Som det ryktas om, Z Flip form faktor skiljer sig mycket från Galaxy Vik och mer liknar Motorola Razr vikbara. Snarare än att fungera som en smartphone som fälls ut till en tablett, det verkar gå i motsatt riktning. När du ska använda det, kommer det att se ut som en smartphone, när du är klar, du kommer att lägga den ner som en flip-telefon.

Medan telefonen är (simulerad) skärmen såg fin i den kommersiella, den lilla text som berättar mer. Kisa, och du kommer att hitta orden, “Du kan märka ett veck på mitten av den stora skärmen, som är en naturlig egenskap av skärmen.”

Z-Vänd inte visas att lägga sig så platt som det Razr heller, med bara en antydan av V-Formade puckel som påminner om Ytan Bok. Och det ser ut som att du har lite färg val (inklusive lila) om du är modig nog att hoppa på bolagets andra vikbara telefonen.

Den kommersiella ville inte berätta något väsentligt som ett release datum eller bärare av information. Men vi förväntar oss att höra mer på Samsung Uppackad händelse i morgon (11 februari) vid 2 pm Östra.

Vi kommer vara där, redo att ge dig alla detaljer och (tummarna) hands-on-intryck.

via Väg