Hvordan Pakk & Åpne Filer På Android

0
149

Ikke alle PC-filer fungerer på din Android-smarttelefon eller-nettbrett, men det er noen unntak. For eksempel, du kan pakke ut arkivet filer. De fleste smarttelefoner i disse dager har innebygd i filen ledere med pakke verktøy, men hvis de ikke gjør det, kan du sikkert finne en fil manager i app store som kan pakke ut filene for deg.

La oss ta en titt på hvordan du kan pakke ut filer og åpne dem ved hjelp av din Android-smarttelefon eller-nettbrett.

Hvordan Pakke Ut Filer På Android

For denne guiden, vil vi anta Android-telefonen din ikke har en file manager med zipping evner. Hvis du allerede har en fil manager er installert, kan du prøve å gjenta disse trinnene med pre-installert app.

 • Først, kan du besøke Google Play-Butikken og laste ned Filer fra Google.
 • En gang installert, åpne Filer av Google.
 • Gir appen tilgang til oppbevaring når den ber om tillatelse.
 • Neste, trykk på Bla gjennom – knappen nederst i appen.
 • Finn mappen zip-filen er lagret i. Hvis du lastet den ned fra internett, er det sannsynlig til å være i nedlastinger-mappen. Finn ut zip-filen, og trykk på ekstrakt knappen.
 • En gang pakket ut, en pop-up-menyen vil vises, som forteller deg hvilke filer som har blitt trukket ut. Du kan velge å slette ZIP-fil her for å spare plass på din smarttelefon. Standard ZIP-filen vil bo på telefonen, selv om du allerede har pakket ut filene.
 • Etter det, ta hurtig på Ferdig.

Hvordan Å Opprette Zip-Filer På Android

Opprette Zip-filer er også tilgjengelig på Android, så lenge du laste ned en app med riktig funksjonalitet.

Dessverre, de fleste av appene som tilbyr denne funksjonen er ikke akkurat blant de beste Android apps tilgjengelig. Søker etter zip apps er et minefelt av påtrengende annonser, programmer som krasjer eller knapt funksjon, eller programmer som krever unødvendig tillatelse til å kjøre, som slår tydelig bekymringer for personvernet.

Vær forsiktig når du laster ned disse programmene. For denne guiden, anbefaler vi ZArchiver, som er ad-gratis, og bare forespørsler om tillatelse til å få tilgang til filer, som det skal. ZArchiver kommer ikke uten noen bugs og problemer, men det fungerer mesteparten av tiden.

 • Når du har installert ZArchiver, åpne appen. Du vil se en enkel fil navigator. Finn mappen som inneholder filene du ønsker å glidelås.
 • Neste, trykk tre prikker øverst, og velg deretter Opprett.
 • Etter, velger du Opprett Arkiv.
 • Velg arkiv skriv – gå med .zip hvis du er usikker på – og deretter velge et navn.
 • Neste, klikk OK. Du kan deretter hurtig på for å velge flere filer for din zip mappe.
 • Når du har valgt filene dine, trykker du på den grønn hake på bunnen av skjermen. Hvis det var vellykket, vil du se en melding som dukker opp og sa arkiv opprettet , og du vil finne nye arkiv-filen i mappen du opprettet den i.

Hvorfor Bør Jeg Er Zip-Filer?

Når du komprimerer filer inn i en .zip-fil, du gjør det langt enklere å sende og overføre flere filer på en gang. En enkelt .zip-fil kan inneholde hundrevis av andre filer og mapper, noe som ville være et mareritt å sende individuelt.

På toppen av dette .zip-filer som faktisk redusere den totale størrelsen på ditt innhold. Dette betyr at du kan lagre filer som er komprimert .zip-filer og spare plass på din bagasje. Det blir raskere å sende zip-filer, og det er raskere å laste dem ned på grunn av kompresjon som finner sted. Ikke bekymre deg, skjønt – når en zip-fil som er komprimert, vil du få alle dine filer i sin opprinnelige kvalitet.

Hvis du overfører mye av .zip-filer, sørg for å slette arkivene etter pakke, fordi ellers vil du ha begge .zip-filen innholdet og den opprinnelige .glidelås, som begge vil ta opp plass på din bagasje.

Den Beste Zip og Unzip Apper for Android

Vi har allerede foreslått Zarchiver, men det er mange alternativ apps for komprimering og dekomprimering av filer på Android.

Som nevnt tidligere, mange av disse har påtrengende annonser eller spør for unødvendig app tillatelser. Vi har plukket ut to av de mest fornuftige valg som er tilgjengelige, slik at du kan holde deg vekk fra en ellers frustrerende opplevelse med disse typer apper.

RAR av RARLAB

RAR er en app som er publisert av RARLAB, det samme selskapet som er ansvarlig for de mest populære zip-verktøy for online – WinRAR. I motsetning til WinRAR, RAR Android-appen ikke er freeware. I stedet, du får annonser som vises når du bruker programmet og du kan betale for å fjerne dem. Det er ikke en engangs betaling, enten. I stedet, må du betale $0.99 per år.

Av og til, RAR vil fryse eller force stopper, vanligvis når du prøver å ringe på annonser. Men når det fungerer, funksjonalitet og BRUKERGRENSESNITT for RAR er veldig grei. Bare trykk på for å velge filer, arkiv eller mapper, og deretter trykker eller dekomprimere arkivet knappene på toppen. Det er også en papirkurv-knappen for å slette filer.

RAR ikke be om noen unødvendige tillatelser.

WinZip – Pakk Ut Zip-Verktøy Med WinZip Computing

Med WinZip, vil du se annonser nederst på displayet, som kan fjernes med et enkelt $1.49 kjøpet. Dette gir deg også tilgang til cloud backup via Google Drive, Dropbox og ZipShare.

For bruk, rett og slett trykk lenge filer og mapper i filbehandler, og trykk deretter på zip-knappen nederst på skjermen. Du kan også opprette nye mapper for å organisere filene, og derigjennom er så enkelt som å trykke på lang arkivet og trykke pakk.

Totalt sett funksjonalitet på WinZip er en litt mer avansert enn RAR. Du kan raskt sende .zip-filer via e-post i appen, og mappen etableringen i-app. Den eneste frustrerende problem er at WinZip, starter du på rotkatalogen på telefonen hver gang du oppretter et nytt arkiv, noe som betyr at du må trykke gjennom flere mapper i noen tilfeller, for å komme tilbake til den forrige mappen.

WinZip ikke be om noen unødvendige tillatelser, slik at du ikke trenger å bekymre deg om noen store bekymringer for personvernet.

Oppsummering

Som du kan se, utpakking og åpne filer på Android er veldig grei. Så lenge du laste ned en pålitelig app, bør du ikke kjøre inn i noen problemer.

Vi håper at denne artikkelen har hjulpet deg til å lære å pakke ut filer på Android. Har du noen spørsmål om arkivering apps på Android? Sørg for å legge igjen en kommentar med dine tanker, og vi vil engasjere seg med deg der.