De 4 Beste Hot-Swappable Mechanische Toetsenborden

0
45
DROP

Als u houdt van mechanische toetsenborden, je hebt ongetwijfeld op zijn minst bedenkelijk naar de diepe wereld van custom builds. Aangepaste mechanische toetsenborden kunnen worden fantastische stukken van tech, maar ze zijn ook duur en te ingewikkeld om te bouwen. En, een onderdeel van het bouwproces dat, voor velen, kan intimiderend zijn, is het solderen van de schakelaars. Dit is waar de hot-swapping komt.

Een toetsenbord als hot-swappable betekent dat de PCB (dat is, eenvoudig gezegd, de printplaat aan de binnenkant van het toetsenbord) bevat speciale stopcontacten zodat u kunt op de schakelaars op zijn plaats en trek ze uit, zonder ooit te hoeven aan te raken een soldeerapparaat. Betekenis, wanneer het tijd is voor een verandering, je hoeft niet uren te besteden aan het desoldeer-schakelaars.

Dus, als u op zoek bent naar een hot-swappable toetsenbord om een voorproefje te krijgen van de aangepaste mechanische toetsenbord wereld, dit zijn de beste opties.

Enkele Dingen om naar Uit te Kijken

Terwijl de markt omliggende hot-swappable toetsenborden is nu nog beperkt, het betekent niet dat je moet regelen voor slechts een raad van bestuur.

  • Lay-out: Zodra u begint op zoek naar mechanische toetsenborden, zul je snel beseffen hoe veel lay-outs er zijn. Alle planken op deze lijst gebruik maken van hetzij het Volledige, tenkeyless (TKL), 75% of 60% van lay-outs. TKL en 75% van de besturen hebben de meeste van de sleutels van een full-raad, minus de numpad. En 60% platen zijn ultra-compacte, meestal goedkoper, maar verliest veel van toetsen in het proces (zoals de speciale sleutels van de pijl). U zult moeten beslissen welke lay-out het beste werkt voor u.
  • Switch Compatibiliteit: Alle planken op deze lijst zijn compatibel met alle MX-stijl switch (merken zoals Kersen, Gateron, Kailh, en Outemu).
  • Extra Functies: RGB verlichting, macro ‘ s, of zelfs gewoon verstelbare kickstands kan gaan een lange weg naar het maken van uw toetsenbord beter—zowel in uiterlijk en functionaliteit.
  • Kwaliteit: Mechanische toetsenborden zijn niet goedkoop, dus je zult willen ervoor zorgen dat de zaak rondom de PCB ‘ s en de toetsen zijn de moeite waard het prijskaartje. Als het gaat om toetsen in het bijzonder, wil je dubbel-shot toetsen voor maximale levensduur—er zijn ook de verschillende kunststoffen zoals ABS en PBT dat kan worden gebruikt, met PBT-over het algemeen wordt het beter (maar duurdere) optie.

RELATEDAll Die Verwarrend Mechanische Toetsenbord Termen Uitgelegd

Nu weet u alles wat u moet weten, hier zijn de beste hot-swappable mechanische toetsenborden op de markt.

Beste Algemeen: DROP CRTL Mechanische Toetsenbord

DROP

DROP de CRTL-toetsenbord is geprezen om zijn diepe customization opties, en voor goede reden. Het heeft een volledig programmeerbare macro ‘ s, een afneembare USB-C-koord, RGB-achtergrondverlichting, en—nog belangrijker voor deze lijst—hot-swappable schakelaars.

Je hebt ook wel een paar opties bij het bestellen van het toetsenbord. U kunt kiezen tussen een hoge of lage profiel en zes verschillende toetsen (Cherry MX Blue, Cherry MX Brown, Halo Duidelijk, Halo Ware, Kaihua Witte Box, en Kaihua Box Zilver). U kunt ook een electrische raad van bestuur, die slechts het lichaam zonder schakelaars of toetsen, als u van plan bent over het vervangen van die onmiddellijk hoe dan ook.

Zo ver als het bouwen van de kwaliteit gaat, het lichaam van de raad van bestuur heeft een gladde aluminium (met een RGB strip onder het frame te houden van de raad van bestuur voelt stevig aan, en de dubbel-shot PBT-toetsen kijken en voel me geweldig. Het heeft ook magnetische rubberen voet die helpen om de hoek van de raad van bestuur en op de plaats te houden.

Voor het aanpassen van de RGB-verlichting en programmeren van macro ‘ s, u zult moeten gaan om de DALING in het online toetsenbord configurator, die u zal toestaan om te passen en dan direct op het toetsenbord van het geheugen. (De betekenis, de aanpassingen worden opgeslagen, ongeacht welke computer u de stekker in.)

Voor wie op zoek is naar een voorproefje van de aangepaste mechanische toetsenbord wereld, de CRTL zeker krijgt u dichtstbijzijnde zonder volledig te stappen in.

Beste Algemeen

Massdrop CTRL Mechanische Toetsenbord — Tenkeyless TKL (87 Toets) Gaming Toetsenbord, Hot-Swap Schakelaars, Programmeerbare Macro ‘ s, RGB LED-Achtergrondverlichting, USB-C, Doubleshot PBT, Aluminium Frame (Halo Ware)

Dit toetsenbord gewoon niet stoppen op zijn hot-swappable, het heeft alle functies die u zou willen van een toetsenbord—en waarschijnlijk nog een paar.

Shop Nu

$220.00
Meer aanbiedingen

De Compacte Pick: DROP ALT Mechanische Toetsenbord

Michael Crider

RELATEDDrop ALT Heeft Alles wat Je Wilt in een Aangepast Toetsenbord, met Uitzondering van de te Solderen

Als het opslaan bureau is uw voornaamste zorg is de DALING van de ALT heeft alle fantastische functies en een diepe aanpassing van de CRTL heeft, maar in een kleiner formaat. De ALT-maakt gebruik van een 65% – toetsenbord lay-out, wat betekent dat in vergelijking met de CRTL, het ontbreekt de speciale functie toetsen en vijf van de navigatie toetsen.

Alle overige toetsen zijn gegroepeerd, die kan lijken te zijn te krap, maar als je de tijd neemt om te wennen aan, zult u nooit meer na te denken over dat weer.

Het heeft dezelfde schakelaar opties als de CRTL, en u kunt het ook verkrijgen in een hoog of laag profiel (met de ‘ high-profile in het zwart, en de lage in de grijze zie hierboven).

Kopen van DROP

Een Mid-Range Optie: Heerlijke Modulaire Mechanisch Gaming Toetsenbord

Glorieuze PC Gaming Race

Als alles maar de prijs van de CRTL en ALT klinkt goed voor u, de Glorieuze Modulaire Mechanische Toetsenbord (GMMK) geeft je veel van hetzelfde voor minder.

Het toetsenbord is hot-swappable en je kunt het krijgen in drie maten: vol, TKL, of 60%. De eigenlijke raad van bestuur heeft een gezandstraald aluminium plaat, toetsen die gemaakt zijn van doubleshot ABS kunststof, draaibare voeten helpen om de hoek van de raad, en je hebt de optie van 13 verschillende toetsen, niet met inbegrip van de electrische versie.

Je krijgt ook volledige RGB-verlichting en de mogelijkheid om programma macro ‘ s als u de GMMK software.

Kopen van Glorieuze

De Eenvoudigste Optie: Logitech G PRO X

Logitech

 

Als u wilt een veilige en eenvoudige route naar hot-swapping, Logitech is uw beste weddenschap.

De G PRO X heeft veel van dezelfde functies hebben we al gezien: volledig aanpasbare RGB verlichting, programmeerbare macro ‘ s (hoewel het vreemd beperkt tot de Functie-toetsen), en de keuze tussen drie schakelaars (GX Blauw Clicky, GX Rode Lineaire, of GX Bruin Tactiel). Terwijl dat zijn de enige opties out of the box, het is de moeite waard op te merken dat de raad van bestuur is compatibel met alle MX-stijl schakelaar.

Krijgt u ook gebruik maken van Logitech G-Hub software voor het aanpassen van de RGB-verlichting en programmeren van macro ‘s, en het maken van specifieke programma snelkoppelingen alle met de eenvoudig te gebruiken’ drag-and-drop design. Het betekent ook dat u kunt synchroniseren RGB verlichting met een andere Logitech producten die u bezit.

De USB-C snoer is uitneembaar en de rubber voeten hebben drie hoeken uit te kiezen. De raad van bestuur maakt gebruik van de TKL lay-out, met het enige wat van de nota worden twee extra knoppen boven de Print Screen en Pause toetsen, die het mogelijk maken een gaming-modus en kunt u de helderheid aanpassen.

Dit is zeker een geval waar betaalt u een premie voor eenvoud, maar als u wilt de voordelen die afkomstig zijn van het kopen van een gevestigde onderneming, kan het de moeite waard zijn voor u.

Kopen van Logitech