Hoe om te Beslissen Welke Nintendo-Schakelaar Is voor U

0
364
leungchopan/Shutterstock

Op zoek naar pick-up een nieuwe Nintendo Schakelen? Als dat zo is, je hebt nu drie opties om uit te kiezen, met inbegrip van de oorspronkelijke console, de lichtjes bijgewerkt model, en de Schakelaar Lite. Hier is hoe om te kiezen van de beste voor uw gaming behoeften en budget.

Het Nintendo-Schakelaar eerst in de detailhandel in Maart 2017. Het was rustig bijgewerkt in augustus 2019, volgden kort daarna door zijn goedkoper, meer reis-vriendelijke tegenhanger, de Nintendo Schakelaar Lite ($199). Nintendo verkoopt nog steeds het oudere model op de Nintendo Shop, en het is dezelfde prijs ($299) als de bijgewerkte model (later meer hierover).

Het Nintendo-Schakelaar heeft bereikt veel van de grote dingen in de wereld van video games. Het was echt een pionier in het maken van console games beschikbaar op draagbare apparaten, en het heeft een veelheid van multi-player games. Nintendo ‘ s Switch product pagina doet een vrij goed werk van het vergelijken en contrasteren de verschillende modellen, maar welke is geschikt voor u?

De “Red Box” Nintendo-Schakelaar

Nintendo

In Maart 2017, kondigde Nintendo de eerste versie van de Schakelaar die kwam in de witte doos), het bleek ook de release datum voor The Legend of Zelda: Adem van het Wild. Mensen waren sceptisch. Een draagbare game-apparaat dat kan omgaan met de graphics van een home console? Absoluut! En het werd een hit.

Sindsdien zijn enkele console titels, zoals The Witcher, Super Mario Party, en Skyrim, zijn uitgebracht op de Nintendo Schakelen, en ze spelen allemaal feilloos. Het grootste probleem was de korte levensduur van de batterij.

Versie 2 van de Nintendo Switch (bekend om zijn rode doos) is niet een nieuwe console zoals de Nintendo Schakelaar Lite (of de geruchten dat Nintendo Switch Pro). Integendeel, het is gewoon een bijgewerkt model. Volgens Nintendo, deze nieuwe Switch bevat ongeveer twee extra uren van levensduur van de batterij. Dit brengt het geraamde gebruik tussen de 4,5 en 9 uur. De oudere Switch heeft een geschatte levensduur van de batterij van tussen de 2,5 en 6,5 uur.

Het nieuwe model kost $100 meer dan de Lite, maar beschikt over een groter scherm en een docking station voor uw TV. De console van de flexibiliteit die u toelaat om te spelen met de afneembare Vreugde-Con-controllers vanuit het comfort van uw bank of in de handbediende modus.

GERELATEERD: 10 Uitstekende Accessoires voor Gedokt Schakelaar Spelen

Het is belangrijk om de belangrijkste zwakte van de Nintendo Switch hardware is het scherm. In vergelijking met de meeste van de apparaten die we elke dag (smartphone, tablet, etc.), de Schakelaar heeft een lage refresh rate, en, soms, een slechte kleurweergave en contrast. U kunt voorkomen dat deze zwakke punten als je de dock-systeem en sluit hem aan op je TV, dat wel.

De doos is de makkelijkste manier om het verschil te zien tussen de oudere en nieuwere modellen. Nogmaals, de nieuwe, bijgewerkte Switch wordt geleverd in een fel-rode doos (zoals hierboven getoond), en de oudere versie kwam in een witte en rode doos.

Dus, wat als je het kopen van een Schakelaar tweedehands en geen toegang hebt tot de oorspronkelijke verpakking? In dat geval, draait het systeem en controleer het modelnummer (het zal in kleine, witte opdruk).

Vergelijk het met het model nummer hieronder:

 • Oude Schakelaar: HAC-001; Serienummer begint met “XA”
 • Nieuwe Schakel: HAC-001-01; Serienummer begint met “XK”

Nintendo ‘ s Schakelaar bron pagina ook een foto gids die grondig wordt uitgelegd hoe u kunt ter plaatse het verschil en zorg ervoor dat u de beste deal krijgen. In het kort, als je het krijgen van een Schakelaar, de een in de rode doos—het kost niet meer dan de oudere versie.

En als u nu nog niet overtuigd bent, Nintendo is het vrijgeven van een absoluut adorable Limited Edition Schakelaar met Animal Crossing. Maak je geen zorgen—het is nog steeds het nieuwe model, het is gewoon een andere kleur.

GERELATEERD: Nintendo ‘ s Animal Crossing-Thema-Schakelaar is Schattig

Het Nintendo-Schakelaar Lite

Martina Badini/Shutterstock

Of het nu om de aankoop van de Nintendo Schakelaar Lite hangt veel af van de persoonlijke voorkeur. Wilt u een iets grotere machine die alles zal doen? Of bent u steeds op de gaan en liever iets kleiner dat zal nog de klus te klaren? Als je de laatste, de Schakelaar Lite is uw beste weddenschap.

De standaard Nintendo-Schakelaar heeft een aantal mooie zoete voors: het is draagbaar, heeft een ingebouwde kickstand, u kunt docken en afspelen op uw TV, en de Vreugde-Con-controllers zijn afneembaar. Dus, waarom zou je betalen $100 minder voor de “zwakkere” tegenhanger?

Goed, de Schakelaar Lite maakt voor wat er ontbreekt in veelzijdigheid met de echt draagbare formaat. Het is kleiner en bij de minste 4.3 gram lichter dan de grotere versie. Plus, de niet-afneembare Vreugde-Con-controllers maken het gemakkelijker om te reizen met.

Voordat je de koop-knop, hoewel, er zijn een aantal nadelen aan de Lite model. Met de update van de Schakelaar console, de Lite kan niet langer beweren dat de betere levensduur van de batterij. Het biedt zeven uur, terwijl de grotere model biedt negen. Het beschikt ook over een iets kleiner, met een lagere kwaliteit LCD-scherm.

GERELATEERD: De 5 Beste Nintendo-Schakelaar Controllers Niet Gemaakt door Nintendo

Bovendien kunt u alleen spelletjes speelt op de Lite die gemarkeerd zijn als het wordt ondersteund op de handheld-modus. Nintendo ‘ s product pagina heeft een prima gids om u te helpen achterhalen, maar het is een belangrijke factor bij de beslissing welke games aan te schaffen voor uw Switch Lite. Populaire bewegende titels, zoals Ring Past Avontuur en Super Mario Partij, zal niet werken op de Schakelaar Lite als gevolg van deze beperking.

Echter, de Lite is een bundel van kleur opties, en meer bundels dan het grotere model. In plaats van gewoon grijs of rood/blauw Vreugde-Cons, de Lite is verkrijgbaar in turquoise, grijs en geel.

Een Snelle Vergelijking

Nintendo Schakelaar

 • Kosten: € 299.99
 • LCD: 6.2 cm
 • 32 GB ingebouwde opslag (met microSD uitbreiding)
 • 4 cm hoog, 9.4 cm lang, 0.55 cm diep (met Vreugde-Con aangesloten)
 • Ongeveer 0.88 ponden (met Vreugde-Con aangesloten)
 • Ca. 4,5 tot 9 uur levensduur van de batterij
 • Een set van Vreugde-Cons inbegrepen
 • Vreugde-Con-controllers, zijn HD-Rumble-en IR-Motion Camera
 • Voorzien van een Nintendo-Schakelaar-dock en een HDMI-kabel

Nintendo Schakelaar Lite

 • Kosten: € 199.99
 • LCD: 5,5 cm
 • 32 GB ingebouwde opslag (met microSD uitbreiding)
 • 3.6 cm hoog, 8.2 cm lang, 0.55 cm diep
 • Ongeveer 0.61 ponden
 • Ongeveer 3 tot 7 uur batterijduur
 • Een paar van de Vreugde-Con-controllers inbegrepen (niet afneembare)
 • Systeem niet, zijn HD-Rumble-of IR-Motion Camera
 • Compatibel met handbediende modus
 • Niet compatibel met Nintendo Schakelaar dock; geen ondersteuning voor TV-uitgang

Beide consoles hebben fantastische levensduur van de batterij, maar eigenlijk komt het neer op persoonlijke voorkeur en levensstijl.

Als u op zoek bent naar iets om beter aan te sluiten bij een gekke reis plannen, en je hoeft geen rekening met de beperkingen van de Schakelaar Lite is wellicht de betere optie. Echter, het betalen van $100 meer voor de verbeterde Schakelaar model zou zeker geen kwaad.

LEES VERDER

 • “16 Apple HomePod Tips en Trucs die U Nodig hebt om te Weten
 • “Het Gebruik van de uniq Opdracht op Linux
 • “Wat Is Bluetooth-LE-Audio, en Waarom moet Je dat Willen?
 • “Hoe Zien Die Instagram Accounts die U Nooit Interactie Met
 • “Het Uitschakelen van Netflix’ s Auto-Playing Previews