Åtte Steder å Investere i Crowdfunding Ny Teknologi

0
125

Før advent av crowdfunding, den eneste måten å få penger for den siste og største tech produktet ble nedbrutt deg selv før rike investorer som bare er ute etter å få maksimal fortjeneste. Investorer som ikke egentlig har noen lidenskap for produktet eller idé per se, men egentlig ikke bryr seg om den vil selge en million enheter på rekordtid.

Det har forandret seg nå. Crowdfunding gjør at vanlige folk å sparke i et par dollar, slik at lys og fet entreprenører kan bringe sin visjon, for liv. De fleste som investerer i crowdfunding-tech gadgets faktisk virkelig ønsker produktet i seg selv eller i det minste vil det å eksistere.

Forbeholdet Emptor – Kjøperen Pass Opp!

Selvfølgelig, som en crowdfund investor du har til å være fullt klar over hva du får til. Den klassiske crowdfunding-modellen er ikke en investering. Folk du gi penger til, er ikke forpliktet til å noen gang betale deg tilbake. Det er ikke en investering, og du trenger ikke eie aksjer og et løfte om en levert vare er ikke like bindende som mange kanskje tror.

Dette betyr at du aldri bør investere i et crowdfunding-prosjekt som du ikke er komfortabel med å skrive av. Et betydelig antall prosjekter som ikke lykkes, men hvis du tar deg tid til å virkelig lese plasser du kan bedre sjansene dine for å støtte en vinner.

Så hvor skal du dra på shopping for å investere i det neste store crowdfunding-tech suksesshistorie? Dette er fire av de mest fremtredende crowdfunding-webområder som er kjent for gode tech produkter. Vi har ekskludert crowdfunding-webområder som GoFundMe, som i hovedsak fokusere på veldedige formål, selv om noen ganger vil du finne tech-relaterte prosjekter der også.

Kickstarter

Kickstarter er plakaten barnet for crowdfunding revolusjon og har eksistert siden 2009. Noen av de mest berømte (og beryktede) tech-prosjektene har blitt finansiert gjennom Kickstarter.

Nå Kickstarter-modellen er ganske godt kjent, og ofte kopiert. Hvis et prosjekt som ikke oppfyller sine bedt om midlene, det vil ikke være finansiert. Så du “pant” et beløp, snarere enn umiddelbart og direkte overlevering av kontanter. Det vil ikke koste deg en øre dersom prosjektet ikke får nok støtte.

Prosjektet eiere kan sette prisen nivåer for ulike nivåer av donasjon. Det er vanlig for tech produkter som VR hodetelefoner eller spillkonsoller å inkludere et nivå som garn du en enhet. Kickstarter kjøpere ofte få første-kjør enheter på et mye lavere enn veiledende priser, men du kan selvfølgelig aldri få noe i det hele tatt.

Dette nettstedet er ganske mye første stopp for alle som ønsker å hjelpe crowdfund en gadget, siden det også tiltrekker seg noen av de beste prosjektene. Imidlertid, ikke alle liker Kickstarter-modellen. Heldigvis finnes det alternativer.

Indiegogo

Tro det eller ikke, IndieGoGo ble lansert før Kickstarter, selv om det ikke umiddelbart få så mye trekkraft. Ideen er også ganske lik Kickstarter, med prosjekteier og tilbyr lagdelt priser til folk som sparker litt penger over til dem.

Siden 2016 IndieGoGo tilbyr også muligheten for å selge egenkapital til micro-investorer, men det er ikke en egenkapital crowdfunding-området i prinsippet. De fleste prosjekter er fortsatt mer eller mindre det samme som Kickstarter-modellen.

IndieGoGo tilbyr også en markedsplass hvor du kan direkte kjøpe produkter som allerede er tilgjengelig. Så hvis du er bare ute etter å få en ny innovativ gadget, det er et flott alternativ til år kan det ta for nye prosjekter for å gå av bakken.

På mange måter IndieGoGo føles litt mer innovativ og fleksibel enn Kickstarter gjør i disse dager, og fremdeles tiltrekker seg massevis av AAA prosjektet ideer på sin egen fortjeneste. Det er et must å stikke innom hvis du føler sjenerøs.

Crowdsupply

Hvis du føler at det er for mange wishy-tynn, føle seg bra tech-prosjekter på den store mainstream crowdfunding-sider, da er dette stedet for deg. Crowdsupply er laser-fokus på hardcore maskinvare, med de fleste av sine prosjekt kategorier ser på nerdy-programmer, for eksempel nettverk, robotics og åpen maskinvare. Det er fortsatt kategorier for mat, leker og slikt, men samlet er det et paradis for de som elsker kretskort og lukten av lodde.

En annen ting som setter Crowdsupply apart ligger i navnet. Selskapet går til ekstraordinære langt for å sørge for at prosjekter som får finansiert og skapte få det inn i hendene av støttespillere. De har sin egen distribusjon infrastruktur og alltid sørge for at vellykkede produkter er laget og levert.

De har også en mye strengere sett av kriterier som gjelder før noen er tillatt å liste opp et prosjekt. Totalt sett Crowdsupply er mye mer pro-bruker enn konkurrentene, og har noen virkelig innovative, høyteknologiske prosjekter, om enn mindre sexy seg.

Crowdfunder

I motsetning til de andre crowdfunding-plattformer Crowdfunder gjør for de faktiske investeringene i retur til egenkapital i det aktuelle selskap. Dette løser et stort problem at mange har med crowdfunding, det faktum at folk er skylder ingenting for penger de legger ned. Ikke engang lovet belønning.

Fangsten er at ikke alle kan investere mot selskaper på denne plattformen. Takket være juridiske begrensninger, bare akkrediterte investorer er lov til å sette sine penger til lovende selskaper i oppstartsfasen. Det er imidlertid satt til å endre. I respons til en endring investering verden, juridiske endringer er på vei, som vil tillate noen å sette penger inn tidlig nyetableringer.

Hvis du ser på å investere mer penger mot den neste verden-å erobre tech oppstart, Crowdfunder er et sted du bør holde et våkent øye på.

Eksperiment

Vitenskap og teknologi er uløselig knyttet sammen. Tross alt, det er vitenskapelig oppdagelse som gir oss kunnskap til å gjøre teknologiene som vi alle elsker i dag. Så mens prosjekter du kan sette inn penger på Eksperimentet er vanligvis ikke kommer til å føre direkte til en bestemt gadget eller gizmo, kan du bidra til å utvikle noe som kan endre alt på en dag.

Nytt batteri-teknologi? Det er den slags ting du finner på Eksperimentet. Roboter? Du satser! Det er vitenskapelige forskningsprosjekter i omtrent hver disiplin du kan tenke på, og hvis det er noe som pirrer tech geek i deg, så dette er et fantastisk sted til å kaste noen coppers hvis du har dem til å spare.

Selvfølgelig, du vil ikke få noe direkte i retur, men du vil ha den varme følelsen av å bidra til å fremme menneskelig kunnskap.

Patreon

Patreon er et nettsted der folk som jobber på alle slags prosjekter får finansiering. Artister, innhold skapere og bare om noen som trenger økonomisk bistand til å forfølge sin lidenskap prosjekter. Patreon er ikke som Kickstarter i den forstand at du kan få en skinnende ny gadget for ditt bidrag. Men, det er nok av teknologi tinkerers som lager kule ting du kan hjelpe til gjennom dette nettstedet.

De kan være med å utvikle ny programvare, eller arbeider på nisje-enheter prototyper. Ved å bli en Patron, du kan hjelpe dem å holde med sitt prosjekt, og kanskje en dag gå videre til noe som Kickstarter-eller venture kapital investering.

Så, for å være klar, vil du ikke få noen faktiske gadgets for deg selv. Imidlertid, du kommer til å være en del av prosessen! Dette er ganske ryddig for alle som elsker teknologi for sin egen skyld. Det er også rikelig med skaperne som gjør pedagogisk innhold som kan bidra til å gi næring til den neste generasjon av oppfinnere, slik det egentlig er et fint sted for å spre kjærligheten hver nå og da.

CrowdCube

Mens Kickstarter modell som gjorde crowdfunding en vanlig praksis er ikke en form for investering, som ikke bety at du ikke kan investere gjennom crowdfunding. CrowdCube kan du kjøpe egenkapital i selskaper i oppstartsfasen som ser ut for å finansiere det.

Det er nok av teknologi-relaterte prosjekter på skjermen, og selv om du ikke få en gadget ut av det, hvis en gitt selskapet tar av kan du se noen alvorlige avkastning. Så igjen, som med alle investeringer, kan du også se ditt bidrag gå opp i røyk.

Så det samme rådet gjelder fortsatt, som det gjør å Kickstarter og ilk sin. Det er, ikke sette ned penger du ikke har råd til å tape.

Republikk

Republikk er et annet eksempel på crowdfunding, som også fungerer som en investering. Hvis du legger penger i en oppstart som lykkes, vil du se en avkastning på dine penger.

Republic skiller seg fra hverandre på en rekke måter. Først av alt, mange investering crowdfunding-plattformer tillater bare registrert investorer å sette inn penger ned. Republikk er åpne for alle, og noen prosjekter har minimum investeringer av bare ti dollar.

En av grunnene til at de kan styre risikoen for dette er utrolig graden av selektivitet på tilbud. Republic hevder at bare 3% av startups som gjelder for dem å gjøre det gjennom å være crowdfunded.

Mens startups som er godkjent endre seg over tid, og vil ikke alltid har et teknisk fokus, det er nok for de som ønsker å investere i teknologi her. Republikk har vert prosjekter som arbeider med robotics, genomics, Fintech og mye mer. Hvis du ikke ser en interessant investeringsmulighet i dag, du kan alltid komme tilbake fra tid til annen. Hvem vet? Du kan ende opp med finansiering neste Uber eller AirBnB!

Vel Anvendte Penger

Crowdfunding har virkelig forandret spillet i tech-verden. I stedet for mot noen egnet shark tank typer, innovatører nå jobber direkte med publikum. Vi kommer til å både vise hvilke teknologier vi virkelig ønsker, og få være en del av historien når en stor suksess skjer.

Ja, det er aldri noen garanti for at du vil få noe konkret for ditt bidrag, men det er sikkert slår aldri har noe av det unødvendige ting uavhengige oppfinnere komme opp med. Så hvorfor ikke spre kjærligheten litt?