Hvordan Laste ned Torrents På en Smarttelefon eller Nettbrett

0
112

Hvis du er ute etter å laste ned store filer, er det ingen bedre måte å gjøre det på enn å laste ned torrents. Prosessen er desentralisert, noe som betyr at det er ingen server-hosting-filer, bare noen titalls eller hundrevis av forskjellige brukere å dele små biter av gangen. Du kan bruke torrents å streame film filer eller å laste ned en ny Linux-distribusjon, for å nevne noen få bruker.

For de fleste mennesker, torrenting betyr ved hjelp av en PC eller bærbar pc for å finne og laste ned torrent-filer, men du trenger ikke å bruke en PC for torrenter. Du kan bruke en bærbar enhet som på en smarttelefon eller et nettbrett til å laste ned torrent-filer direkte til enheten din, uten å trenge annet utstyr. Her er hvordan du gjør det.

Laste ned Torrents på iOS-Enheter

Laste ned torrents på Apple-enheter som iPhone og iPad kan være en fin idé, men dessverre, det er så langt som det går. Apple tillater ikke programmer som har støtte for BitTorrent på App Store, og det er en politikk som er usannsynlig å endre seg i fremtiden.

For å komme rundt dette, ville du sannsynligvis trenger å bruke en seedbox å laste ned Torrent-filer eksternt. Derfra, du ville ha til å laste ned filer fra den eksterne serveren til din iOS-enhet.

Hvis iOS-enheten har blitt jailbroken, du kan være i stand til å direktelasting BitTorrent-programmer direkte, men dette er ikke en prosess som vi ville nødvendigvis anbefale, gitt risiko.

Installere en BitTorrent-Klienten på Android

For Android-smarttelefon og nettbrett-eiere, det er en annen historie. Det er fullt mulig å finne og installere BitTorrent-klienter fra Google Play-Butikken, eller å direktelasting en APK-fil fra din PC, slik at du kan laste ned torrents på Android-enheter.

Trenger du å installere en BitTorrent-klient-appen på Android-enheten først. Det er mange å velge mellom, inkludert flere fra BitTorrent Inc., selskapet bak den BitTorrent-protokollen i seg selv.

En enkel Android BitTorrent-klient som er tilgjengelig for deg å bruke, er Flud. I motsetning til noen av de andre BitTorrent-apps, denne klienten er gratis å bruke sammen med noen begrensninger. Det er ad støttes, selv om en ad-gratis Flud er tilgjengelig for en liten kostnad.

  • For å starte, laste ned og installere Flud klient på din Android-enhet fra Google Play-Butikken. Flud vil be deg om tillatelse til å bruke enheten lagring når du først åpne det, så la dette ved å Gi Tillatelse knappen.
  • Flud vil be deg om tillatelse til å bruke din bruk av data for statistikk og for tillatelse til å bruke denne informasjonen til å tilby tilpassede annonser. Hvis du er fine med dette, trykker du på Godta og Fortsett. Hvis du ikke er det, trykker du på hver av boksene for å tilbakekalle tillatelse før du trykker på Godta og Fortsett.
  • Vil du bli spurt om du ønsker å begrense Flud torrent nedlastinger og laste opp til Wi-fi-tilkoblinger, heller enn å bruke den mobile datatilkoblingen. Som standard av i avmerkingsboksen for å begrense til et Wi-bare er aktivert, så med mindre du ønsker å endre dette, trykker du på OK – knappen. Hvis du ønsker å bruke den mobile data, trykk på for å fjerne Torrents vil laste ned og laste opp hvis Wi-fi er koblet boksen, og trykk deretter OK for å bekrefte.

Bekrefter din Wi-fi-innstillinger vil bringe deg til de viktigste Flud grensesnitt. Den Flud app er enkel å navigere, med torrents oppført i kategorier, inkludert Alle (for alle torrents), (for torrenter som er i en kø for å begynne å laste ned eller opp), og Ferdig (etter torrents som har lastet ned).

Hvis du trenger å endre Wi-fi-eneste innstillingen du har valgt, trykker du på meny-ikonet øverst i høyre hjørne av Flud app. Fra det, trykker du på Innstillinger > strømstyring, trykk deretter for å fjerne merket de med bare WiFi – avkrysningsruten.

Laste ned Torrents på Android-Bruker Flud

Flud støtter du laste ned torrents med en torrent-fil, enten som en lokal fil eller fra en HTTP-kobling, eller som en magnet link som skjuler opprinnelsen av filen. Du trenger å bruke en av disse metodene til å begynne noen torrent nedlastinger.

  • For å begynne å laste ned torrents med en lokalt lagret torrent-fil, trykker du på + – knappen nederst til venstre på Flud grensesnitt. Navigere din Android-enhet er lagring ved hjelp av menyen på skjermen, og ta deretter hurtig på en lokal torrent-fil for å legge det til Flud.
  • Hvis du ønsker å legge til en applikasjon som ved hjelp av en URL eller magnet kobling i stedet, trykker du på magnet-ikonet i menylinjen øverst. Hvis en egnet link er allerede i utklippstavlen, Flud bør lim den inn i automatisk, men du trenger for å legge det til manuelt hvis det ikke. Trykk på OK for å legge til torrent til Flud på dette punktet, eller Avbryt for å avbryte nedlastingen.
  • I den Legg til torrent – menyen, bekrefter du hvor du vil lagre filen under Lagring Banen delen. Du kan vise filene som er inkludert i din torrent ved å trykke Filer – fanen. Når du er klar til å legge til torrent og begynner å laste ned, trykk på + – knappen i øverste høyre.

Når den er lagt til, din BitTorrent-nedlasting begynner automatisk, vises som en separat post i Alle fanen. Dette gir deg en rask oversikt over hvordan torrent er i gang, med en fremgang bar og gjeldende nedlasting og opplasting hastigheter.

Pause, Endre og Slette Torrenter i Flud

Ved å klikke på oppføringen for torrent download i Flud, får du opp mer informasjon om det. Oppføringen inneholder informasjon om hvor mye av nedlastingen er ferdig, så vel som antall sendere (brukere, og tilbyr den fil for nedlasting) og iglebærere (brukere som bare laste ned filen, men ikke dele det etterpå).

Det viser også estimert gjennomføringstid for å laste ned, basert på gjeldende nedlasting hastigheter. Du kan stoppe midlertidig eller slette dine torrent download fra denne listen, så vel som du vil endre innstillingene for det.

  • For å ta en pause i torrent, trykker du Spill av eller Pause – ikonet for torrent oppføring på de viktigste Flud skjermen. Hvis du er i den detaljerte liste, trykk på Spill av eller Pause – ikonet i toppmenyen i stedet.
  • Hvis du ønsker å slette torrent, enten i løpet av de laster ned, eller etter den er ferdig, trykker du på meny-ikonet øverst til høyre, og trykk deretter Fjern torrent.
  • Flud vil be deg om å bekrefte slettingen. Hvis du ønsker å slette torrent-filer, trykk på Slette nedlastede data også? – avkrysningsruten. Trykk OK for å bekrefte.
  • Du kan også gjøre endringer i din torrent download, inkludert redigere lastet trackere, samt innstillingen maksimal nedlasting og opplasting hastigheter. For å gjøre dette, trykker du på meny-ikonet øverst til høyre, og velg deretter Torrent-innstillinger. Fra her, velg ditt valgte alternativet for å fortsette.

Mobile Nedlastinger ved hjelp av BitTorrent på Android

Med en BitTorrent-klient app som Flud, kan du ta din mobile torrent nedlastinger med deg. Mens vi bare anbefale å bruke denne for lovlig nedlasting, med et mobilt torrent-app kan være et godt trekk, spesielt hvis du ønsker å laste ned store filer i løpet av natten uten å forlate din PC på.

iOS-enheten eiere er mindre heldig, men hvis du ikke har Overføring er installert på din PC eller Mac, kan du bruke Overføring av web-grensesnitt på den mobile enheten til å kontrollere dine torrenter eksternt i stedet.