Hvordan å Slå deg Selv I en Tegneserie Med Bitmoji

0
144

Har du sett dine venner bruker disse søte tegneserie versjoner av seg selv på sosiale medier? Har du noen gang tenkt på å slå deg selv i en tegneserie som vel? Gode nyheten er, det er gratis og enkelt å gjøre med Bitmoji app.

Så hvis du liker å lage og bruke egne emojis, prøv å lage din egen Bitmoji. Å se din søte tegneserie-stil ansikt online er bundet til å få folk til å smile. Lær hvordan du bruker Bitmoji å slå deg selv i en tegnefilm, og bringe mer moro i din kommunikasjon med venner og familie.

Hvordan Er Bitmoji Forskjellig fra Bitstrips?

Snapchat er hele tiden prøver å komme opp med nye morsomme add-ons for sine brukere. De er å rulle ut nye oppdateringer hele tiden, og noen ganger tar en stund å bli vant til det, som for eksempel å finne ut hva alle de forskjellige Snapchat emojis mener.

Imidlertid, Bitmoji er ikke et helt nytt konsept. Du pleide å være i stand til å lage tegneserie versjoner av deg selv og dine venner og sette dem i forskjellige situasjoner ved å bruke appen Bitstrips. Det var opprinnelig eid av Facebook, og deretter kjøpt opp av Snapchat i 2016.

Etter Bitstrips ble stengt ned, Snapchat kom opp med Bitmoji – en app som lar deg lage din egen emoji-stil avatar, og deretter bruke den på ulike sosiale medier-kanaler.

Mens Bitstrips ble laget for Facebook-brukere, og for det meste fokusert på som en plattform, Bitmoji dekker flere av de sosiale medier territorium. Du kan bruke din tegneserie avatar og personlig klistremerker på Snapchat, Facebook, Messenger, Slakk, Gmail og andre kommunikasjons-plattform som lar deg kopiere og lime inn.

Opprette Din Egen Bitmoji

For å komme i gang med Bitmoji, vil du trenger for å laste ned appen først (tilgjengelig for både iOS og Android). På programmets hjemmeside, vil du også finne alternativer for å laste ned Bitmoji for iMessage og Chrome nettleser.

For å opprette din egen personlige emoji, tilgang appen fra enheten og følge disse trinnene:

  1. Åpne programmet og meld deg på.
  2. Når du er logget inn, gå til Avatar og begynne å lage tegneserie-versjonen av deg selv.
  3. Programmet vil be deg om å ta en selfie først, og deretter vil det automatisk gi deg en humoristisk versjon av deg selv. Men ikke bekymre deg, det er svært lett å tilpasse. Du kan endre din Bitmoji se når som helst ved å legge til eller fjerne visse funksjoner.
  4. Når du er ferdig med å gå gjennom flere skjermer til å tilpasse emoji, får du en komplett tegneserie-versjonen av deg selv klar til å bruke i meldinger og snaps.

Når du har lagret din Bitmoji, kan du begynne å bruke det på Snapchat eller annen kommunikasjon app eller plattform. Hvis du på noe tidspunkt du bestemmer deg for å finjustere din cartoon avatar, bare gå inn på app ‘ s Avatar Builder og gjøre endringer.

Bruk Bitmoji I Snapchat

Siden Snapchat eier Bitmoji, en av de mest åpenbare plattformer for å bruke din avatar på ville være Snapchat app. For å gjøre det du trenger for å synkronisere Snapchat og Bitmoji konto.

En morsom måte å bruke din Bitmoji på plattformen er å angi den som Snapchat selfie.

  1. Logg deg inn på Snapchat-konto.
  2. Trykk på ghost-ikonet og velg Opprett Bitmoji (det vil be deg om å laste ned Bitmoji app hvis du ikke har det).
  3. Angi dine Bitmoji som din avatar.

Igjen, du kan tilpasse og velge hva selfie kontaktene dine vil se på programmet. På din profil side, blar du ned til Bitmoji – delen, og klikk deretter på Velg Selfie og velg fra et utvalg av følelser som app tilbyr. Du har også muligheten til å redigere bitmoji og selv endre dine antrekk rett er det i samme kapittel.

3D Bitmoji Linser

Når du synkroniserer din Bitmoji og Snapchat-postkontoer, kan du begynne å bruke Bitmoji i blinkskuddene, og meldinger som godt. Hvis du og din venn har begge Bitmoji aktivert, kan du komme til å bruke Friendmoji (to av dine bitmojis kombinert) i samtaler også.

Imidlertid, en av de mest morsomme tingene å gjøre med din bitmoji er ved hjelp av 3D-animert versjon av deg selv i bildene dine. For å bruke denne funksjonen og slå deg selv i en 3D-animert tegneserie, følger du disse trinnene:

  1. Trykk på kamera-ikonet og få opp Snapchat linser.
  2. Kontroller at kameraet er i bakovervendt-modus og ikke er i selfie-modus.
  3. Hvis Bitmoji-kontoen din er synkronisert med din Snapchat-konto, vil du finne muligheten til å bruke din 3D bitmoji blant andre linser.

Du kan trykke på og klemme din bitmoji for å endre størrelsen på det eller sette det i et annet sted i bakgrunnen. Du kan også bruke alle standard Snapchat filtre til det før du lagre og sende blunk.

Bruk Bitmoji På Andre Sosiale Medier

Som vi har nevnt ovenfor, Bitmoji er ikke laget spesielt for Snapchat. Noe som betyr at du kan bruke den som din avatar for all kommunikasjon plattform der ute, enten det er din Gmail-konto eller en meldinger-appen.

Når du oppretter din Bitmoji, får du tilgang til hundrevis av klistremerker med din karakter. Hver og en av dem er enkelt å laste ned og bruke på sosiale medier og samtaler.

Bruk Din Bitmoji Offline

En nysgjerrig funksjon som Bitmoji har er merch store. Når du åpner Bitmoji app, klikk på markedet-ikonet. Det vil ta deg til Zazzle Web-Butikk som styrer kjøp du gjør på app.

Bitmoji butikken har alle typer merch som du kan kjøpe, som starter fra en enkel T-skjorte med din personlige klistremerke og etterbehandling med bordtennis padle med cartoon ansikt på det. Så neste gang du sliter med å finne en storslått gave til en venn eller et familiemedlem – har en surfe på Bitmoji app og se om noe som fanger øyet.

Trenger Du Din Egen Bitmoji?

Bitmoji er en flott måte å tilpasse sosiale medier og bringe litt mer inn i din kommunikasjon på nettet. Imidlertid, hvis du er noen som heller vil skjule alle personlige opplysninger om deg selv (for eksempel utseende), må du lære å bruke de viktigste personvern tips på Snapchat.