3 Amazon Pris Sporing Verktøy For Skrivebordet Eller Nettleser

0
103

Amazon har vært den største e-handel forhandler for år, og som selskapet har forgrenet seg til å utvikle sin egen massivt populære produkter, som for eksempel Kindle Brann og Echo Prikk, det er ingen tegn til det å bremse ned.

Hva var en gang en beskjeden online bokhandel er nå en massiv markedsplass på internett som selger sine egne produkter direkte og også tillater tredjeparts selgere å liste opp elementer for salg. Med en slik blanding av leiligheter, nøysom og kunnskapsrike er alltid på utkikk etter nye måter å dra nytte av Amazons avtaler.

Amazon har i stor skala salg veldig sjelden, er det mest populære er Prime Dag, men prisene er kuttet og tilbud lanseres hver dag—så mange at det er vanskelig å holde styr på.

Imidlertid, til fordel for tusenvis av kunder, er det flere online Amazon pris sporing verktøy som samler Amazon millioner av produkter og lagre pris historier. I denne artikkelen, la oss gå over noen av de beste Amazon pris sporing verktøy for skrivebordet eller nettleser.

Keepa

Keepa er vår plukke topp Amazon pris sporing verktøy i nettleseren din. Det er støttet gjennom utvidelser på Firefox, Chrome, Opera, Edge, og til og med på mobile gjennom Firefox app.

Selv om Keepa tilbyr premium-funksjoner, jeg har vært å bruke det fritt for mange år nå, og det har vært den beste måten for meg å spore den perfekte tid til ulempe et produkt på Amazon.

Etter at du har opprettet en konto og installere en av Keepa er leserutvidelser, vil det automatisk dukke pris history charts på hver Amazon produktet side.

Dette gir på en lettfattelig innblikk i den beste tiden å kjøpe et produkt. Dette diagrammet alene har reddet meg fra å kjøpe produkter for titalls prosenter over sine hyppige laveste priser, og det føles godt.

Keepa vil også tillate deg å sette opp individuelle pris varsler for artikler direkte på Amazon produkt sider.

Når den utløses, kan du ha disse pris varsler sendt til din e-post, Facebook, Telegram, varsler på skrivebordet, eller til og med en RSS-feed.

Keepa gjør Amazon pris-sporing enkel og intuitiv, og jeg har ikke funnet tilstrekkelig grunn til å bytte fra det til en konkurrerende tjeneste.

CamelCamelCamel

CamelCamelCamel er overraskende lik Keepa. Den viktigste forskjellen er funksjonaliteten til hvert nettsted, snarere enn deres nettleser utvidelsen. CamelCamelCamel nettstedet tilbyr en Amazon pris sporing verktøy, som tilbyr svært unorderly og inkonsistente resultater. Det føles som et skritt tilbake fra å bare søke på Amazon direkte.

CamelCamelCamel tilbyr leserutvidelser til brukere av Firefox og Chrome, og utvidelsen virker nesten identisk til Keepa er.

Den største forskjellen er at Keepa er pris diagrammer bygges inn i Amazonas-side for seg selv, mens CamelCamelCamel er tilgjengelig via extension ikonet i nettleserens verktøylinje. Når du navigerer til en Amazon produktet side, vil du se extension ikonet lyser opp. Å klikke på den vil du få opp produktets pris diagram.

Diagrammet gir deg mulighet til å vise eller skjule pris-typer (Amazon, tredje-part nye, og for det tredje-part brukt), og du kan enkelt lage pris varsler direkte fra denne pop-out ved å skrive inn ønsket pris(s).

Ved å velge CamelCamelCamel over Keepa er en enkel sak hvis du har behov for mer polert nettstedet funksjoner som Keepa gir, eller hvis du foretrekker det ene er listene over de andre. Begge fungerer svært likt og godt.

SlickDeals

SlickDeals er svært forskjellig fra Keepa og CamelCamelCamel. Det er ikke en tradisjonell Amazon pris sporing tjeneste i den forstand av å holde en database full av pris historier. I stedet, det er derfor helt avhengig av samfunnet for å sende inn relevante tilbud.

Det er fordeler og ulemper med denne metoden avtale for bevaring, men SlickDeals brukere har blitt mestere i sine båter i løpet av årene. SlickDeals var første til å fange $13,000 kamera som selges for bare $90 (en åpenbar feil pris) i Prime Dag 2019, for eksempel.

Amazon er alle over SlickDeals, og det er en av de offisielle butikkene de listen i sine søkeresultater. Dette tillater brukere å begrense tilbyr varsler ned til de som bare vises på Amazon.

Mens du kanskje ikke være i stand til å brødfø SlickDeals URL-adressen til en Amazon-produkt for å overvåke det for prissvingninger, hva du kan gjøre, er å legge til et egendefinert tilbyr varsling snevret ned til en bestemt butikk, kategori, merke, og søkeordet. Som vist ovenfor, å legge dette varselet ville la meg vite instant en bruker finner en deal for en Kingston DataTraveler flash-stasjon på Amazon.

SlickDeals har også en offisiell nettleser utvidelsen, men det fungerer mer som Honning snarere enn Keepa eller CamelCamelCamel. Det er mer en kupong tracker enn en pris tracker. En fordel SlickDeals har over de to andre trackere på denne listen, men er en fantastisk app for både iOS og Android.

Mens det er ikke nødvendigvis en Amazon pris sporing service, du vil ikke angre på å gi SlickDeals en prøve. Du vil bli overrasket over å se de tilbudene som samfunnet finner!

Å investere i tid for å sette opp og vedlikeholde sporing på en av disse tre Amazon pris sporing og tilbyr sporing tjenester vil betale utbytte i det lange løp. Hvis målet ditt er å bli en mer nøysom shopper, definitivt prøve ut alle tre alternativene nevnt ovenfor!