De 6 Beste Online Resume Builder Tjenester

0
408

Drømmer du om å finne en jobb som er akkurat riktig for deg? Hvis du noensinne har hatt for å se etter en jobb, du vet det krever mye tid og innsats. Dager, uker, måneder tilbrakte surfer jobbsøking områder i håp om å komme over hva du trenger. Men den vanskeligste delen er faktisk lande drømmejobben når du har funnet det.

Når det kommer til å gjøre en perfekt førsteinntrykk på dine arbeidsgivere, din cv er din beste våpen, og du bør holde det skarpt (og oppdatert). Om du allerede har en cv eller er i ferd med å skape, kan det hende du trenger litt hjelp med det.

Det finnes utallige CV tjenester. Men det er ingen slike ting som en one-size-fits-all. Ta en titt gjennom listen av online gjenoppta verktøy som vi kan sette sammen og velge en som er perfekt for deg.

Resume.com

Hva vi liker: den plattform som er helt gratis. Ingen premie eller abonnement valg. Og det gjør ikke vondt kvaliteten på innholdet.

Hva vi ikke liker: valg av maler er ganske begrenset.

Pris: gratis.

Hvis du leter etter en enkel lett-å-navigere plattform for å skape din cv, føl deg fri til å velge Resume.com og kan du hoppe over resten av valgene på denne listen. Dette resume builder er svært intuitive, og har alle de grunnleggende valg som du kanskje trenger. Du kan starte fra scratch, eller last opp din eksisterende cv og redigere den på plattformen.

Et annet alternativ er å redigere en av Resume.com 24 klar til bruk maler. Deretter kan du laste ned den nye fortsette i noen format, lage en URL for det, eller skrive den ut direkte fra plattformen.

Resume.com tilbyr også dekke brev maler og råd om hvordan å skrive en, avhengig av dine profesjonelle mål. Når du er ferdig, vil området omdirigere deg til Indeed.com og du kan begynne å lete etter en jobb med en gang.

Gjenoppta Geni

Hva vi liker: kan du lage en profesjonell cv på bare 15 minutter.

Hva vi ikke liker: auto-fornye abonnementet for personvern.

Pris: et år lang abonnement for $7.95 per måned, eller en 14-dagers prøveversjon for $1.95. Hvis ikke kansellert, den 14-dagers prøveversjon vil automatisk fornye til $39.95 per måned.

Hvis du ønsker å opprette en cv som ikke er bare grunnleggende, men ikke ønsker å bruke massevis av tid å gjøre det, Gjenoppta Geni kan være din beste pick. Alt du har å gjøre er å velge en av de maler på nettstedet, og deretter svare på en rekke spørsmål om utdanning og arbeidserfaring.

Hvis du sliter med å fylle på noe spesielt avsnittene, kan du finne pre-skrevet eksempler som du kan enten redigere eller bruke i din egen cv eller følgebrev. Når du er ferdig, kan du dele din cv på Indeed.com eller Gjenoppta Bibliotek.

Canva

Hva vi liker: et stort utvalg på over 1000 gjenoppta maler.

Hva vi ikke liker: mens de fleste av malene som er gratis å bruke, premium-design vil koste deg $1 for å laste ned.

Pris: gratis, med premium valg. Canva Pro koster $12.95 per medlem per måned.

Canva er en flott design verktøy for å lage tilpassede bilder. Det er også en utmerket resume builder.

Canva har den mest imponerende samling av gratis maler som tilbys på nettet. Du kan finne enkle kun tekst, design, så vel som noen som er mer fancy og bilde-tunge. Du kan også søke i dem etter kategori: Profesjonell, Moderne, Enkel, Minimalistisk etc.

Det er en perfekt løsning for noen som er på utkikk etter en skiller seg ut design. Men plattformen ikke tilbyr noen råd på innhold del av din cv. Så sannsynligvis ikke det beste verktøyet å bruke for en komplett nybegynner.

VisualCV

Hva vi liker: intuitivt brukergrensesnitt.

Hva vi ikke liker: gratis-versjonen lar deg opprette og laste ned kun ett dokument.

Pris: gratis for en laste ned. VisualCV Pro koster $12 per måned.

VisualCV er en resume builder som tilbyr en flott enkel å navigere brukergrensesnitt. Det gir deg mulighet til å hoppe fra tekst editor til å visuell redigering og forhåndsvisning frem og tilbake, noe som gjør det enklere å holde oversikt over fremgangen din og endre det endelige resultatet.

Selv om det ikke er en gratis gjenoppta tjeneste, det gir deg en gratis nedlasting. CV builder funksjoner er ganske begrenset, så vi vil anbefale å bruke gratis nedlasting alternativet på cv-en.

Imidlertid, hvis du bestemmer deg for å gå med et betalt abonnement, får du tilgang til funksjoner som Google Docs integrering, ytelse sporing, fortsette å dele og mer.

Visme

Hva vi liker: unik infographic-stil gjenoppta maler som ser imponerende ut.

Hva vi ikke liker: når du har valgt mal, kan du ganske mye å feste med det som de visuelle elementene er ikke akkurat passelig.

Pris: gratis versjonen inneholder opp til 5 prosjekter. Premium-versjonen koster $25 per måned.

Visme er en unik resume builder som gir veldig stilig og moderne utseende gjenoppta maler. Visme handler om kart, data widgets, og infografikk.

Du kan velge mellom 15 forskjellige maler basert på det faglige området. Denne plattformen er best for deg hvis du leter etter en jobb i et kreativt feltet. Med et tungt fokus på det visuelle, din Visme cv er bundet til å fange en rekrutterer oppmerksomhet.

COOLFREECV

Hva vi liker: en veldig grei laste ned prosessen. Perfekt for de som ikke ønsker å bruke for lang tid på å perfeksjonere hver lille detalj, men likevel ønsker å få en anstendig profesjonell cv.

Hva vi ikke liker: maler er ikke lett å tilpasse. Du kan bare erstatte den opprinnelige teksten med din egen.

Pris: gratis.

COOLFREECV kan være en av de mest grunnleggende cv-byggere på vår liste. Men, den kommer med sine egne fordeler. For eksempel, du trenger ikke å registrere deg eller registrer deg for å opprette og laste ned cv-en.

*coolfreecv_templates*

Den plattformen også sparer deg for mye tid ved at du kan laste ned ønsket mal med bare ett klikk (Doc eller Docx-format). Deretter kan du endre tekst på cv-en. Selv om du ikke vil være i stand til å tilpasse noen av malen er visuelle.

Du kan også opprette en profesjonell fortsette å bruke Google Docs gjenoppta maler. Det er gratis og effektivt verktøy for arbeidssøkere som ikke ønsker å kaste bort tid på jakt etter den perfekte gjenoppta bygge tjeneste.