Nintendo Slår Bakover Kompatibilitet Forklart

0
109

Nintendo Slår, har vist seg å være en massiv hit for Nintendo. En stor snuoperasjon fra selskapets Wii U-hjem-konsollen og slow-starter håndholdte 3DS. Nintendo har fusjonert både av konsollen produktet linjer i en enkelt hybrid maskin, som tilbyr tusenvis av håndholdte spill på eller over den kvaliteten vi så i AAA-titler på forrige generasjon maskiner som PlayStation 3 og Xbox 360.

Det er en flott maskin, men hva om nintendos enorme etterslep av kritikerroste titler? Er Bryteren bakover kompatibel med dem? Svaret er mer komplisert enn du kanskje tror, men vi kommer til å bryte det ned, slik at du vet nøyaktig hva din Bryter som kan og ikke kan spille fra eldre kataloger av spill.

Stå På, Hva Gjør Bryteren “Bakover-Kompatibilitet” Betyr?

“Bakover-kompatibilitet” har tradisjonelt ment at en ny versjon av en enhet, for eksempel en spillkonsoll, kan fortsatt kjøre programvaren eller bruke media designet for modellen som kom før. I de dagene hvor videospill var bare tilgjengelig som fysiske medier, forskjellen var akademisk. Siden tv-spill har gått digital, kan du ha bakover kompatibilitet med digitale eksemplar, men ikke fysisk kopi av et spill.

I moderne tid, muligheten for en ny konsoll til å kjøre en tidligere generasjon konsollens spill via emulering har også blitt referert til som bakoverkompatibilitet. Xbox-En spiller velger Xbox 360-spill på denne måten, og Playstation 3 bruker en Playstation 1-emulator for samme formål.

For å forstå Nintendo Slår bakover kompatibilitet, er det viktig å vite dette bred paraply som bakoverkompatibilitet faller inn under. Det er fordi den Bryter omfatter elementer fra ulike tilnærminger til bakoverkompatibilitet.

Bakoverkompatibilitet På Tidligere Nintendo-Konsoller

En av de viktigste grunnene til at dette spørsmålet selv kommer opp har å gjøre med tidligere Nintendo-konsoller som er bakover kompatibel med de som har kommet før dem. Så, Wii U kan spille Wii-spill. Den originale Wii kan spille Gamecube-plater.

På den håndholdte siden av ting, det er enda mer robust. Den 3DS kan spille DS-spill. DS kan spille GameBoy Advance blekkpatroner og at konsollen kan spille originale Game Boy og GameBoy Color blekkpatronene. En ubrutt linje av hverandre! Så det er ikke rart at folk har visse forventninger til nintendos nyeste konsoll.

Selskapet har vært spesielt gode om å sikre en smidig overgang fra en generasjon til den neste. Hva om Nintendo Slår bakover-kompatibilitet? Med lanseringen av Bytte, sin hybrid natur og unike posisjon i Nintendo-konsollen historie ting har endret seg betydelig. La oss se hvordan det fungerer i praksis.

Kan Jeg Spille Av Media Fra Eldre Nintendo-Konsoller?

Bryteren kan bare spille av fysiske medier ment spesielt for det. I motsetning til tidligere Nintendo håndholdte enheter, kan du ikke stikke en DS eller 3DS tonerkassetten i dette systemet er spilleautomat.

Åpenbart, siden de Bryter mangler også en dvd-stasjonen, det er ingen steder å sette media fra Wii eller GameCube-konsoller heller. Hvis det ikke kommer fra eShop eller på et Bytte tonerkassetten, er du ute av lykken.

Kan jeg Kjøpe Titler fra Eldre Systemer via “Virtual Console?”

Dessverre, i motsetning til den tidligere Nintendo-Konsoller, og det er ingen “Virtual Console” på Bryteren. På forrige generasjon maskiner fra selskapet Mario bygget, du kan kjøpe emulert digitale kopier av eldre klassiske spill. Faktisk, du fortsatt kan. Men Nintendo har valgt å ta en annen vei denne gangen.

Med mindre utgitt som en individuell klassiske utgivelse (for eksempel med Sega ‘ s excellent “Alder” versjoner) du kan ikke kjøpe 8-bit og 16-bits spill på Bytte fra Nintendo. I stedet, de som betaler for å abonnere på Nintendo Online service også få tilgang til en kuratert utvalg av NES og SNES-spill, med nye titler legges med jevne mellomrom.

Dessverre, kan dette ikke gi brukere muligheten til å kjøpe spill de ønsker gang-off. Den gode nyheten er at Nintendo er inkludert noen ganske gode titler fra deres klassiske plattformer. Det er til og med rykter om at konsoller som N64 og GameCube kan etter hvert bli lagt til denne tjenesten, selv om det er ingen offisiell bekreftelse på dette øyeblikket.

Gitt hvor mye Nintendo har belastet for Virtual Console nedlastinger i det siste, og at de må være rebought hver generasjon, utvalget av spill som følger med abonnementet er faktisk en utrolig god deal. Som flere spill blir lagt til, verdien proposisjoner forbedrer også. Hvis du har flere Bytte spillere i husholdningen, de årlige planene er langt den mest kostnadseffektive måten å gå.

Hva Om Wii U-Spill?

Wii U ikke selge et meget stort antall av konsoller, men fikk spille vert til noen gode titler. Hvis du eget Wii U-spill, kan du ikke overføre dem over til Bryteren. Imidlertid, hvis du er OK med å betale for dem igjen, det er noen virkelig fantastiske remasters av Wii U-spill som har blitt lansert for den nye konsollen.

Selv om det kanskje ikke er den beste nyheten for de med store Wii U-spill samlinger, det betyr at mange mennesker som ikke kjøpe en Wii U vil nå få en sjanse til å spille noen av disse edelstener.

Noen enestående eksempler inkluderer Mario Kart 8 og Tokyo Mirage Økter #FE. Det er en lang liste av Wii U-spillene som er sannsynlig å komme til Bryteren i fremtiden, så hvis du er pasienten over tid Slå din vil sannsynligvis være i stand til å spille disse.

Og 3DS-Spill?

Selv om Bryteren ble bakover kompatibel med 3DS-spill, sin mangel av en vertikalt-stablet dual-screen design vil gjøre disse spillene tøft å spille. En 3DS-spillet vil kreve en betydelig omlegging til fornuftig på Bryteren, så ville DS-spill.

Selv om det allerede er noen spill som kan spilles i en vertikal retning, dette er ikke komfortabel uten noen form for tredjeparts-adapter. Det er ikke utenfor riket av muligheten for at Nintendo kunne komme opp med en offisiell måte å støtte digitale versjoner av 3DS-spill på Bryteren, men det virker ganske usannsynlig.

Porter Av Spill Fra Eldre Konsoller

Mens dette er ikke egentlig et eksempel på Bryteren bakover kompatibilitet, Nintendo Bryter som har blitt et fristed for portene på spill både fra eldre Nintendo-Konsoller og andre konsoller fra PlayStation 3 og Xbox 360 tid.

For eksempel Playstation 3 perler som Ni No Kuni og Dragon ‘ s Dogma: Dark Oppstått har funnet veien til den modige lille konsollen. Titler som nok av folk som eier en Bryter har aldri er spilt eller kanskje til og med hørt om! Selvfølgelig, du trenger å kjøpe disse portet remasters igjen, selv om du eier media fra den opprinnelige konsoller.

Alternativer Til Bryteren For Retro Gaming

Så hvis du er ute etter en god løsning for å spille av forrige generasjon Nintendo spill, du er faktisk bedre å kjøpe en konsoll fra forrige generasjon.

Hvis du først og fremst spillet på en tv eller hjemme, er det en god idé å plukke opp en Wii U. Den unike kontrolleren med en skjerm som lar deg spille av virtual console-titler i “off-TV” – modus. Med andre ord, så lenge du er i området av konsollen, kan du spille disse spillene, som om de var håndholdte.

Hvis du ønsker å faktisk forlate huset, kan du kjøpe en “Ny” 3DS, som har en omfattende virtual console-bibliotek for gang-off spillet kjøp. Denne oppdaterte 3DS-modellen omfatter nå også SNES-spill, som kommer i tillegg til de mange Gameboy og NES-spill på tilbud.

Ikke glem at du kan bruke Nintendo DS blekkpatroner direkte med DS.

Ser Fremover

Mangel på riktig Slå bakover kompatibilitet representerer også en betydelig revurdere av Nintendo når det kommer til deres viktigste konsollen. Nå er samlet i en hybrid-enhet med to separate linjer, det ville ikke være overraskende hvis gjeldende Bytte spill vil være forover kompatibel med en hypotetisk “Bryter 2”.

En ny generasjon av denne vinnende formelen kan også ha nok ekstra kraft for å etterligne titler fra Wii og Wii U-epoken. Noe som kan bety mer robust tilgang til disse bibliotekene er på farten. Her håper Nintendo finner en måte.