Hur du Skapar Anpassade T-Shirts Gratis för Att Köpa eller Sälja

0
142

Visste du att du kan skapa egna t-shirts online med noll initiala kostnader och noll lager? Webbplatser som Teespring, Redbubble, och Zazzle kommer att låta dig skapa en gratis butik sida och de kommer att skriva ut och skicka din design över hela världen gratis.

De kommer att ta en sänkning av de vinster, naturligtvis, men det slår att investera i aktier eller tillverkningskostnader. Det kan också vara ett bra sätt att skräddarsy dina egna kläder att bära själv också.

Oavsett om du är ute efter att starta ditt eget varumärke, sälja varor, eller skapa egna kläder att bära, är denna guide kommer att ta dig igenom allt du behöver veta.

Teespring vs Redbubble vs Zazzle – Som är Bättre?

Det finns massor av egna varor webbplatser nu, men vi har plockat ut tre titans, som erbjuder enkla registreringar och skapande – Teespring, Redbubble och Zazzle. Vi kommer att jämföra priser, avgifter och varor skaparen verktyg mellan dessa tre webbplatser nedan.

Zazzle – Komplexa Designer, Låga Vinster

Zazzle är det bästa plattformen för att göra inte bara anpassade t-shirts, men alla typer av produkter. Med Zazzle kan du välja att skriva ut din design på hundratals produkter från shirts och hoodies till egna skateboard och spela kort.

När det gäller att göra t-shirt design, verktyget på Zazzle kan vara ganska komplicerat. Systemet fungerar på samma sätt som Canva, en gratis online-image skapande verktyg. För oss, vi hittade Zazzle skapare sidan att fungera perfekt för att skapa något som affischer eller fotoramar, men det kändes som att den t-shirt design funktion var en eftertanke.

Det är mindre hjälp för att säkerställa att allting linjer och inga detaljer om vad som utskriftskvaliteten kommer att se ut, vilket är en funktion som konkurrenterna erbjuder.

Royalty på Zazzle är inte bra. Grundpriset för en grundläggande anpassade t-shirt är $17.95 och du måste lägga till royalty på toppen av det. Den rekommenderade royalty-satserna mellan 5% och 10%. Med detta, skulle du tjäna mellan $0.90 och $1.90 per t-shirt.

Redbubble – Enkla Designer, Låga Vinster

Redbubble också har ett större urval av produkter, och det är mycket enkelt att använda. Skapa ett konto och lägga till en banner och information om din butik från din profilsida. Från det att du kan ladda upp bilder och de kommer vara direkt lagt alla produkter du väljer.

Detta har vissa problem, eftersom du har för att skapa design utanför hemsida och ladda upp det direkt. Du kan inte lägga till flera bilder på en gång. När du lägger till bilder som de kommer att visas på en förhandsvisning av din egen t-shirt eller en produkt. Vissa kanske föredrar denna metod, men att kunna lägga till element och justera dem om design innan efterbehandling är mycket enklare.

Prissättning på Redbubble förändringar, men i skrivande stund så vi hittade t-shirt priserna börjar på £12.70 ($16.48). Du kan lägga till dina egna marginaler på toppen av det – 10% marginal skulle få pris för det billigaste t-shirt möjlighet att vara £13.76 ($17.86) och du skulle göra £1.06 ($1.38). Mycket liknande till Zazzle erbjuder.

Teespring – Enkla Designer, Rimliga Vinster

Teespring har en designer som liknar Zazzle ‘ s, men mer okomplicerat. Helt enkelt ladda upp bilder och lägg till text. När du gör så, bilder och text kommer att visa på t-shirt. Du kan klicka på för att flytta, rotera och ändra storlek på alla element.

Vad vi vill över Zazzle ‘ s designer är kvaliteten checker. Om du lägger till bilder som är alltför låg kvalitet, Teespring kommer att berätta för dig. Du kan också snabbt se om bilderna är i linje med varandra.

För mer komplexa egna t-shirt design, Teespring kommer att ge dig skriva ut mallen så att du kan rada upp allt perfekt.

Teespring behandlar prissättning på ett lite annorlunda sätt. Istället för att lägga till royalty på toppen av en bas pris, kan du välja det pris på din tröja och Teespring kommer att beräkna din vinst. Om du pris en T-shirt på $17.95, skulle du göra $7.38 per t-shirt – mycket bättre än Redbubble och Zazzle.

Med en lägre bas pris på Teespring, kan du köpa din egen t-shirt design för en billigare, eller att göra mer vinst för varje försäljning.

Hur Du Skapar Dina Egna T-Shirts På Teespring

Med fler vinster och en bättre designer som byggdes speciellt för att skapa anpassade t-shirts, vi har plockat ut Teespring för denna guide. Nedan kommer vi att förklara hur du kan skapa din egen butik och att skapa dina egna t-shirts för att sälja eller köpa för dig själv.

  • För att komma igång, första besök Teespring och klicka på Börja Designa längst upp till vänster.
  • Gå igenom för att skapa ditt konto.
  • Nästa, klicka på Skapa & Sälj och klicka på Fortsätt.
  • Du måste välja en butik namn – detta kommer att vara din egen anpassade URL där du kan lista dina egna produkter.
  • Nästa, vi skulle föreslå att du går tillbaka till Teespring hemsida. Från här, klicka på Börja Designa igen.
  • Välj produktkategori och produkt som du vill lägga till din design till. För den här guiden kommer vi väljer Unisex/Herr T-Shirts och sedan Klassisk Tee.
  • Nästa, välj Köp om du vill köpa design för dig själv, eller Sälja om du vill visa det i din egen butik för att sälja senare.

Nu är det dags att börja skapa din egen t-shirt design. Vi skulle starkt rekommendera att använda bildredigeringsprogram för att skapa din egen design och text i ett typsnitt som du gillar. Spara varje bild som en 300 DPI jpeg-filer med genomskinliga bakgrunder. Om du inte har råd med Photoshop, prova en gratis bildredigering alternativ.

Alternativt, leta efter gratis clipart online för att använda i din design. Du kan hitta ytterligare upplysningar om detta från Teespring här.

Det är bäst att du skapar separata bilder för varje element eller en logotyp, till exempel en bild för en logotyp och en för texten. Nästa, klicka på lägg till bild på Teespring skapare sida. På höger, du kommer nu att se bilden på din t-shirt. Klicka och håll för att dra bilden till en ny plats.

Varje bild du lägger till kommer att ha separata kontroller för rotation, placering, storlek och radering.

Du kommer också att ha på skärmen för att tala om för dig att storleken på ett element så att du kan se till dubbla element är av samma storlek, och på skärmen kommer att berätta om utskriftskvaliteten blir tillräckligt bra. Om Teespring säger att bilden blir dålig utskriftskvalitet, återskapa i bild med högre upplösning.

När du är klar med designen, välja färger och prissättning på vänster sida. Du kan inte ändra detta senare utan att kontakta supporten, så se till att du väljer de färger som du gillar. Vi rekommenderar inte att välja t-shirt färger som är för lika för att din design färger.

Nästa, klicka på fortsätt och lägg till en beskrivning och URL: en till din egen t-shirt. Se till att välja rätt inställningar för synlighet och välj att lägga till det till den butik som du skapade tidigare. Slutligen, klicka på Publicera lista och du kommer att kunna hitta din t-shirt i din butik.

Om du gör din egen design för att köpa, ska du hoppa över dessa sista stegen och kommer att ha möjlighet att köpa den direkt istället.