Het Wijzigen van Microsoft Rand te Zoeken met Google in Plaats van Bing

0
223

Microsoft ‘ s nieuwe Edge browser maakt gebruik van Bing als standaard zoekmachine, maar als je liever iets anders doet dan kun je dat wijzigen. De rand kan gebruik maken van een zoekmachine die ondersteunt OpenSearch als de standaard.

Microsoft Rand maakt geen gebruik meer van de oude “zoekmachine” plug-in ” – systeem dat Internet Explorer gebruikt, zodat u geen zorgen hoeft te maken over het installeren van deze. In plaats daarvan, Edge beschikt over een gemakkelijk toegankelijke optie voor het wijzigen van uw zoekmachine.

We overschakelen naar Google als voorbeeld, maar u kunt een andere zoekmachine als je wilt. Bijvoorbeeld, deze instructies werken ook met DuckDuckGo.

De Nieuwe, Chroom-Gebaseerde Edge Browser

Gebruik Google of een andere zoekmachine als standaard in Microsoft ‘ s nieuwe Edge browser, klik in het menu en selecteer “Instellingen”.

Klik op de “Privacy en diensten” optie onder Instellingen in de linker zijbalk.

Blader omlaag naar de onderkant van het rechter venster en kijk voor de Diensten sectie. Klik op de “adresbalk” optie onder het.

Klik op de “Search engine gebruikt in de adresbalk” optie en selecteer Google of welke zoekmachine u de voorkeur geeft. Naast Bing en Google, Edge bevat ook Yahoo! en DuckDuckGo standaard.

Je bent nu klaar. U kunt de pagina met printerinstellingen en, wanneer u zoekt via de adresbalk, of door met de rechtermuisknop te klikken op tekst op een webpagina en het selecteren van de ‘Zoeken op het web” optie, van de Rand van uw gekozen zoekmachine.

Beheren van de lijst van de zoekmachines die hier wordt weergegeven, klikt u op de “Zoekmachines Beheren” optie. U krijgt een lijst te zien van zoekmachines. Je kunt ze verwijderen uit de lijst of klik op de knop “Toevoegen” en voeg uw eigen zoekmachine door het invoeren van een URL.

De nieuwe versie van Edge zal ook automatisch zoekmachines wanneer u ze gebruikt, net zoals de oude Rand. Bijvoorbeeld, als u liever een andere zoekmachine, Edge zegt dat je moet “een nieuw tabblad openen, ga naar de zoekmachine die u wilt toevoegen, en zoeken naar iets.” Het verschijnt als een optie in de lijst nadat je hebt gebruikt, ervan uitgaande dat de zoekmachine de juiste manier geconfigureerd is om dit aan te bieden.

Zelfs na het wijzigen van uw standaard zoekmachine, de search box op de Rand van de pagina ‘Nieuw Tabblad’ blijft een Bing search vak. U kunt gebruik maken van de adresbalk om te zoeken met Google of een andere zoekmachine uit de Rand van de pagina ‘Nieuw Tabblad’.

Klassieke Rand

Stap Één: Voor Meer Zoekmachines

Microsoft Rand niet langer gebruik maakt van zoekmachines die u hoeft te installeren vanaf de website van Microsoft. Plaats, wanneer u een webpagina bezoekt die gebruikmaakt van de “OpenSearch” standaard bloot te leggen van de zoekmachine informatie, Rand merkt dit en maakt een verslag van de zoekmachine informatie.

GERELATEERD: het Toevoegen van Een zoekmachine aan Uw Web-Browser

Dit is op dezelfde manier werkt Google Chrome, ook een bezoek aan een web pagina met OpenSearch en Chrome wordt automatisch detecteren.

Alles wat u hoeft te doen is een bezoek aan de zoekmachine website toe te voegen dat de zoekmachine naar de Rand. Als u wilt installeren van Google, Google ‘ s homepage. Voor DuckDuckGo, een bezoek DuckDuckGo de homepage. Als je dit hebt gedaan, kunt u de standaard met behulp van de onderstaande instructies.

Niet iedere zoekmachine ondersteunt OpenSearch nog niet, maar we verwachten dat zoekmachines zullen ondersteuning toevoegen voor dit zeer snel.

Stap Twee: Als Uw Standaardzoekmachine Wijzigen

Om uw zoekprovider wijzigen, klikt u op de menu-knop—dat is de knop met de drie puntjes in de rechterbovenhoek van de Microsoft Rand van het venster. Selecteer “Instellingen” in het menu.

Aan de linkerkant van het “Instellingen” scherm, klik op de “Advanced” optie aan de onderkant van de lijst.

Blader omlaag in het venster ‘Geavanceerde instellingen’ en je zult zien dat de “adresbalk zoeken” instelling. Klik op de “Verander search provider” knop.

U ziet een lijst met beschikbare zoekmachines. Selecteer de zoekmachine die u wilt gebruiken en tik of klik op “als Standaard Instellen”.

Als de zoekmachine die u wilt gebruiken, niet verschijnen hier, zorg dat u heeft bezocht, de startpagina van de zoekmachine eerste. Als u een bezoek aan de homepage en het nog steeds niet wordt weergegeven, is dat de zoekmachine geen ondersteuning voor OpenSearch nog. U kunt contact opnemen met de zoekmachine en het vragen om ondersteuning OpenSearch, zodat u het kunt gebruiken als uw standaard zoekmachine in Microsoft Rand.

Stap Drie: Zoeken Vanaf de adresbalk of de Pagina ‘Nieuw Tabblad’

U kunt nu typ een zoekopdracht in de Rand van de adresbalk en druk op Enter—het zal automatisch naar uw standaardzoekmachine. Edge wordt zelfs suggesties van het in de drop-down box, uitgaande van uw search engine ondersteunt suggesties en je laat ze ingeschakeld in de Rand van de instellingen.

Deze verandering heeft ook invloed op de “Where to next?” – vakje op de pagina ‘ nieuw tabblad, zodat je gemakkelijk zoeken naar uw favoriete search engine.

GERELATEERD: 47 Sneltoetsen Die Werkt in Alle Browsers

Snel zoeken met sneltoetsen op het toetsenbord, druk op Ctrl+T voor het openen van een nieuwe tab of Ctrl+L om de focus van de adresbalk op de huidige pagina en begin met het typen van uw zoekopdracht.

Het is niet verwonderlijk dat deze optie heeft geen invloed op iets buiten Microsoft Rand. Wanneer u een zoekopdracht uitvoert vanuit het menu Start of via Cortana en selecteer “Zoeken op het web,” Windows zal op het web te zoeken met Bing. Cortana is, na alles, ‘ powered by Bing.” De bovenstaande optie is alleen van toepassing op zoekacties u begint vanuit Microsoft Rand.

Zoals gebruikelijk, dit heeft enkel effect op een enkele browser-instellingen. Als u Internet Explorer voor oudere toepassingen, moet u de zoekmachine op de ouderwetse manier. Chrome, Firefox en andere browsers hebben hun eigen standaard zoekopties.

LEES VERDER

  • “Wi-Fi-6E: Wat Is Het, en Hoe Verschilt Deze Van de Wi-Fi-6?
  • “Het Toevoegen van Aangepaste Beltonen op een iPhone van macOS Catalina
  • “De Ultieme Gids voor het Schoonmaken van Uw Icky AirPods
  • “Microsoft Is het Testen van Advertenties in WordPad in Windows 10
  • “Wat Is een Internet Troll? (en Hoe om te gaan Trollen)