Wat te Verwachten van Smartphones in 2020

0
102
Motorola

Er is veel om enthousiast over als u op zoek bent naar iets nieuws in de wereld van de smartphones. En als je toevallig in de markt voor een nieuwe telefoon van dit jaar, bent u waarschijnlijk afvragen wat er aan de horizon. Lees verder om erachter te komen.

Het Vouwen Van Telefoons

Technisch vouwen telefoons aangekomen in 2019, maar nooit zag ik een enkele buiten een soort van presentatie. In 2020 moeten ze komen in alle ernst, al was het maar omdat fabrikanten zoals Samsung en Huawei zijn wanhopig op zoek naar enkele nieuwigheid te schudden ons uit onze “telefoons zijn saai nu” malaise.

Lenovo raken van het kamerscherm sectie hard, met zowel telefoon en laptop releases gepland dit jaar. Justin Duino

We weten al minstens één nieuwe versie van de Galaxy Vouwen, eventueel met de titel van de “Galaxy Z Flip” of iets dergelijks, moeten worden komen aan Samsung ‘ s niet-call-it-MWC-Unpacked evenement in februari. En Lenovo is moeilijk te duwen voor de opvouwbare schermen, zowel met de Motorola RAZR weer nieuw leven ingeblazen merk en de ThinkPad X1 Vouw computer.

Veel bedrijven hebben het vouwen van concepten om te pronken, maar slechts een paar hebben zich gecommitteerd aan de retail releases. Justin Duino

TCL, die van plan is een flinke duw in de mid-range in de westerse markten, is nog steeds te zien uit haar eigen kamerscherm tech. Het lijkt meer waarschijnlijk zal het bedrijf de verkoop van haar opvouwbaar paneel aan andere fabrikanten voor hun eigen ingangen in de vouwen telefoon ter wereld, tenzij TCL is van plan een grote high-end druk en nog niet aan iemand verteld.

Sorta-Vouwen Telefoons

Als u can ‘ t beat ’em . . . um, een beetje-sorta-imiteren. Dat lijkt de aanpak van verschillende bedrijven nemen als het gaat om de opvouwbare schermen. Neem LG, bijvoorbeeld, die voor een groot deel uit van de add-on scherm voor de G V50. ASUS heeft iets heel vergelijkbaar met de gaming-gericht ROG Telefoon.

Microsoft

U kunt ter plaatse nog een paar variaties op de double screen design van de kleinere leveranciers, maar geen van de meer bekende dan Microsoft ‘ s eerste zelf-branded uitstapje in mobiele hardware, het Oppervlak Duo. Samen met zijn grote, laptop broer, de Surface Neo, de paar vertegenwoordigen een weerlegging van het kamerscherm trend, met Microsoft kiezen zich te richten op dubbele schermen met een boek-stijl vouwen.

Is dat omdat Microsoft echt niet geloven in de opvouwbare schermen (die, om eerlijk te zijn, hebben veel van de problemen), of is het dat ze niet de eigenaar van een van de duur en lucratieve tech in te gaan op de schermen? U bent de rechter. Het punt is dat, tussen vouwen en semi-opvouwbaar design, er zal een hoop nieuwe dingen gebeuren, zowel op fysiek en UI ontwerpen voor telefoons dit jaar. Of het zal blijven is de vraag—het lijkt minstens zo waarschijnlijk dat we gaan rechtsaf terug naar glas rechthoeken.

Gek Camera Arrays

De ene gebied van smartphone-ontwerp dat lijkt consequent sprongen vooruit is camera ‘ s, profiteren zowel van de miniaturisering van de sensor en lens van de technologie en de vooruitgang van de post-processing aan de software kant. En meerdere camera ‘ s voor meerdere zoomniveaus en geavanceerde licht te verzamelen is een cruciaal onderdeel van dat proces.

Met Apple, Samsung en Google het omarmen van de “meer = beter” school van de camera lenzen, verwachten dat de groeiende bult van de camera aan de achterkant om nog verder uitbreiden. Begin van het lekken van een Galaxy S20 model (omdat “Galaxy S11” is een beetje een mondvol) geven aan dat het zal ten minste vijf achterkant camera ‘ s, een dekking van groothoek-en super zoom-mogelijkheden. De modieuze ronde plein aan de achterzijde van telefoons kan slechts strekken tot een rechthoek.

Betere foto ‘ s zijn makkelijk te verkopen aan consumenten. Niet iedereen weet of zorgen over de verschillen in betere processor of meer geheugen, maar laat iemand de side-by-side foto ‘ s van een betere en slechtere camera, en ze meteen weten wat ze liever.

Hoge Refresh Rate Geeft

OnePlus kreeg de bal aan het rollen, snel meest high-end telefoons hebben 90 Hz of 120 Hz schermen. Cameron Summerson

Als je eenmaal gebruikt om een scherm met een snellere refresh rate, het is moeilijk om terug te gaan naar de ouderwetse 60 Hz. Dat is minder belangrijk voor een monitor of TV (tenzij je een spel spelen), maar de animatie-rijke interfaces van telefoons en apps gebruikmaken van het vrij veel.

Voorheen beperkt sneller schermen waren beperkt tot “gaming” telefoons, zoals de Razer Telefoon, met zijn dubbel-snelle 120 Hz paneel. OnePlus en Google zijn nu met behulp van 90 Hz schermen—niet zo snel of accu-zuigen als 120 Hz, maar nog steeds veel beter dan standaard—op de OnePlus 7 Pro/T en Pixel 4 serie, respectievelijk.

Samsung verwacht om bump up de AMOLED-displays tot 120 Hz voor de S20, en waarschijnlijk ook de volgende Opmerking ook. Het is een kleine maar merkbare verandering, dus verwacht het te zien, pop-up meer vaak. OnePlus heeft ook bevestigd dat het stoten van zijn volgende telefoon tot 120 Hz.

Face Unlock/Gezichtsherkenning

Wat uw gevoelens over het vervangen van biometrische vingerafdruk sensoren met 3D gezicht scannen en nee, niet iedereen is een fan—het lijkt hier te blijven. Wanneer het werkt goed, het is onmiskenbaar handig om gewoon een blik werpen op uw telefoon en controleer of het stevig vergrendeld. Het is een kleine maar belangrijke verandering in de manier waarop we gebruik maken van telefoons, het opslaan van een paar kostbare seconden per keer. Het is niet veel, maar het is meer dan genoeg om je missen als het er niet is.

Samsung, Apple en Google zijn all-in op het gezicht scannen. Cameron Summerson

Alle belangrijke telefoon fabrikanten hebben gekregen op gezichtsherkenning in de een of andere manier, en zelfs mid-range telefoons kan technisch doen. Maar ze zijn meestal oudere 2D systemen van gezichtsherkenning, die trager en kan worden gek veel gemakkelijker. Een speciale 3D-scanning systeem is een zegen voor het gemak van de gebruiker en veiligheid, en het geeft de producent de mogelijkheid om geld te besparen en het volume in de telefoon zelf. Verwachten 3D gezichtsherkenning om te duwen in de goedkopere mid-range in 2020.

En spreken van die . . .

5G Duwt in de Mid-Range

High-speed 5G draadloos is dat alle vervoerders willen praten over ongeveer een jaar, maar de fabrikanten zijn meer terughoudend om te springen. Samsung leidt de heffing, misschien omdat 5G adoptie is dus veel sneller in Zuid-Korea, waar opeengepakt stedelijke gebieden, waardoor het veel effectiever dan in Europa of de VS.

Maar de fabrikanten zijn uitgehongerd voor vernieuwing en differentiatie. Nu dat leveranciers zoals Qualcomm heb een paar klappen op de integratie van 5G radio in silicium, verwachten te zien op het verspreiden buiten de limited edition, ultra-vlaggenschip modellen die meer voetnoot dan de werkelijke massa-producten op de markt brengt. Zoals 3G en LTE in de afgelopen jaren, 5G zal gaan verspreiden in de mainstream-en mid-range toestellen snel.

Of 5G ‘ s met een hoge frequentie op korte afstand dekking en miasma van incompatibele vervoerder bands zullen vertalen naar het werkelijke nut voor de gebruikers heeft nog te bezien. Maar dat nauwelijks zaken in een jaar of twee, een 5G vermogen zal worden een heleboel, zoals 4K resolutie op de televisie: Niet iedereen er gebruik van kan maken, maar iedereen heeft het toch.

2020 Grote Telefoon Road Kaart

Als u zich niet aan de minutiae van de telefoon wereld gruwelijk obsessief detail. . . goed, goed voor je is. Serieus, dit is niet helemaal gezond. Maar als u graag het aantoonbare voordeel van die obsessie zonder dat in het jaar van de gadget bloggen, is hier een brede blik van de grote telefoon releases die later dit jaar.

Merk op dat, met uitzondering van de Galaxy S20 en de Motorola RAZR, zijn we slechts gissen naar het zeer waarschijnlijk telefoon namen. Evenzo, als de lijst groeit, de details zal dunner en dunner. We zijn geen waarzeggers, mensen.

Motorola RAZR: februari

Motorola aanvankelijk van plan om de verticale vouwen erfenis 2002 favoriete flip-telefoon klaar is net na de Kerst, dan kwam de release januari. Dat lijkt een beetje haastig op dit punt, dus we raden het zal gaan over de verkoop van de volgende maand. Verizon is de exclusieve retail partner in de VS

Samsung Galaxy S20: Februari-Maart

Dit is de enige grote telefoon release van het nieuwe jaar al vastgespijkerd aan de agenda, zoals Samsung heeft verzonden uitnodigingen voor de nieuwste Unpacked event op 11 februari. We zijn alweer inpakken van onze tassen voor zowel deze presentatie en de volgende Mobile World Congress.

Verwachten grotere schermen, snellere processors, betere camera ‘ s, een paar software tweaks, en ten minste één nieuwe Galaxy Vouw model (eventueel de “Galaxy Z Flip/Bloei” met een clamshell ontwerp) en een 5G edition wanneer de telefoons op de markt aan het einde van het eerste kwartaal.

Google Pixel 4a: Zomer

91mobiles

Dit meer budget-vriendelijke variant van de Pixel 4, al gelekt, moet worden gestart ergens in het late voorjaar of de vroege zomer als Google volgt het stappenplan van de Pixel 3a. Geruchten geven aan dat er een 5G-variant, maar dat lijkt een beetje meer vergezocht. Nog steeds kunt u rekenen op een killer camera voor een prijs die niet zal breken de bank.

OnePlus 8: Zomer

De volgende versie van de dark horse van de telefoon-industrie wordt verwacht in Mei, met zowel OnePlus 8 Pro en een regelmatige of ‘lite’ variant. Volgens sommige zeer vroeg lekken, de pop-up selfie cam is (jammer genoeg), en OnePlus gaat met een meer conventionele hole-punch camera. We zullen waarschijnlijk een 5G-variant en (we kunnen alleen maar hopen!) draadloos opladen.

Samsung Galaxy Note 20: Augustus-September

Samsung ‘ s dual-telefoon aanpak aan de bovenkant van de markt is zo regelmatig als de zomertijd: de Galaxy S in de lente, de Galaxy Note in het najaar, met elke release vaak lening belangrijkste kenmerken van de vorige.

iPhone-12: September-oktober

Apple betrouwbaar kondigt haar jaarlijkse iPhone updates in September of oktober van elk jaar, met de releases die net een paar weken later.

Google Pixel 5: Oktober

Sinds de overgang van het Nexus-merk Pixel, alle Google-telefoon aankondigingen komen in oktober. Op het moment, we zijn te ver om te voorspellen wat de Pixel 5 zal beschikken over, of zelfs als het zal worden genoemd de Pixel 5. Tegenvallende verkoop van de laatste twee jaar zou kunnen leiden, dat Google een aantal drastische veranderingen . . . of gewoon voort, want ze hebben meer geld dan ze weten wat te doen met. We zullen zien.

Zo leuk als het is te kijken naar wat komen gaat, het is ook de moeite waard te herinneren je niet om te upgraden van uw telefoon per jaar. Of zelfs twee! Met smartphones blijven sneller en krachtiger, hun levensduur is ook verhogen, zodat u kunt vasthouden aan dat de $1,000 koop voor langer. Dat is beter voor uw portemonnee en het milieu.

Maar hey, als dit een upgrade jaar voor je, dan heb je een hoop om naar uit te kijken.