Het Toevoegen van Aangepaste Beltonen op een iPhone van macOS Catalina

0
362
Studio Aap/Shutterstock.com

Het maken van uw eigen iPhone ringtones niet zo eenvoudig als het zou moeten zijn, maar het is nog relatief eenvoudig. U kunt dit doen met behulp van de nieuwe Muziek-app in macOS Catalina, die komt in de plaats van iTunes.

Als u een Windows-PC of nog steeds rocking macOS Mojave of eerder, bekijk onze handleiding voor het toevoegen van aangepaste iPhone ringtones met behulp van iTunes.

Wat U Moet Weten over het Maken van Ringtones

We zullen gebruik maken van de nieuwe Muziek-app in macOS Catalina te maken van de ringtone, dus het eerste ding om te doen is ervoor te zorgen dat de song of audio clip die u wilt gebruiken in uw muziekbibliotheek. U kunt geen gebruik maken van DRM-beveiligde bestanden, noch kunt u gebruik maken van nummers van Appel Muziek om beltonen te maken.

We illustreren dit met een iPhone, maar dit proces werkt hetzelfde werken met een iPad of iPod Touch.

U moet beschikken over een DRM-free sound-bestand dat is gedownload lokaal op uw computer. Dit kan een nummer dat u hebt aangeschaft via iTunes of een audio-bestand dat u hebt gedownload elders. Slepen en neerzetten het bestand naar de Muziek-app (of via de Muziek app-pictogram in het dock) te importeren in je bibliotheek.

De maximale lengte voor een iOS-ringtone van 40 seconden, maar de maximale lengte voor een alarm of een andere audio-alert is slechts 30 seconden. Wij raden vasthouden aan 30-seconden clips om de compatibiliteit te maximaliseren sinds zult u waarschijnlijk antwoord geven op de oproep lang voordat de 40 seconden is het toch.

Tot slot, maak je geen zorgen over uw oorspronkelijke song wordt beïnvloed door dit proces. We knippen en omzetten van een nieuwe kopie van het liedje, en het origineel wordt niet beïnvloed mits u zich houdt aan alle van de onderstaande stappen.

GERELATEERD: het Toevoegen van Aangepaste Ringtones voor Je iPhone

Ten Eerste: Maak Uw Ringtone-Bestand

Door nu moet je een nummer of audio fragment in het achterhoofd en hebben de DRM-vrije MP3-speler (of MP4, works) in uw muziekbibliotheek. Zoek eerst het bestand ofwel door te zoeken of gebruik de “Onlangs Toegevoegd” snelkoppeling als u handmatig ingevoerd.

Nu klik met de rechtermuisknop op het nummer dat u wilt gebruiken en klik “Get Info” en klik op de “Opties” tabblad. Voer nu de periode van 30 seconden in de “Start” en “Stop” vakken. Tweak de start-en stop-punten voor uw beltoon, maar zorg ervoor dat het niet langer dan 30 seconden.

Op elk punt kunt u op “OK” om uw wijzigingen op te slaan, klik op play om te luisteren naar het fragment. Wanneer u klaar bent met uw werk, druk op “OK” nog een laatste keer. Klik nu op de song, zodat deze is geselecteerd, en klik dan op Bestand > Converteren > Create AAC Versie.

Muziek maken een nieuwe versie van de song met slechts een 30-seconden speeltijd. Zodra dit voltooid is start het afspelen op de achtergrond. In een album, het zal rechtstreeks worden toegevoegd onder de oorspronkelijke, met alleen de runtime-het differentiëren van de twee versies.

Belangrijk: Nadat u hebt gemaakt van uw beltoon, het is tijd om terug te gaan naar de originele song die u gebruikt en verwijderen van de start-en stopplaatsen. Het vinden van het originele lied (het zal de versie die langer dan 30 seconden), klik rechts, kies “Get Info” en vervolgens schakelt u de “Start” en “Stop” selectievakjes op het tabblad Opties.

Volgende: Export en Overdracht van de Ringtone op Je iPhone

U kunt nu de export de 30-tweede videoclip gemaakt door het slepen van het bestand op uw bureaublad of rechts op te klikken en te kiezen voor “Toon in Finder.” Zet het bestand op een veilige plaats, zodat u deze niet kwijt raakt. Nu moet je om het te converteren naar M4R.

Dit is een eenvoudig voorbeeld van de naam van het bestand en het wijzigen van de extensie van het bestand. iOS kan alleen gebruik maken .M4R bestanden als ringtone, ook al M4R en M4A zijn identiek in de zin dat ze zowel AAC/MP4 audio-bestanden.

Rechts-klik op uw M4A bestand en klik vervolgens op “Naam wijzigen.” Netjes de naam van het bestand en verander de extensie van “mijnbestand.M4A” naar “mijnbestand.M4R” en, indien gevraagd, kies “Gebruik .m4r” in het dialoogvenster dat verschijnt. Wij raden het maken van een “Ringtones” map in je Documenten of Muziek om uw M4R ringtone-bestanden, zodat je alles op één plek.

Nu synchroniseert u het bestand naar je iPhone. In macOS Catalina, dit is zo eenvoudig als het aansluiten van uw iPhone via de meegeleverde Lightning-naar-USB-kabel, de lancering van de Finder, en dan op zoek in de Finder zijbalk onder “Locaties” voor uw iPhone. Klik op uw iPhone om de lancering van de sync-venster en klik vervolgens op “Vertrouwen” en voer uw iPhone wachtwoord als u wordt gevraagd om dit te doen. Terwijl u daar bent, schakelt u de “Handmatig Beheren van Muziek, Films en TV-Shows” optie op het tabblad Algemeen.

Nu alles wat je hoeft te doen is de sleep .M4R-bestand dat u zojuist hebt gemaakt en omgezet in de sync-venster. Het zal synchronisatie vrijwel direct, omdat het zo klein is. Als u problemen hebt om dit te doen, u kunt ook de synchronisatie van binnen de Muziek-app: Selecteer de gewenste iPhone vermeld in de “Apparaten” sectie van de zijbalk sleept u het .M4R-bestand dat u zojuist hebt gemaakt, en laat het overal in de sync-venster.

Tot slot: Gebruik Uw Aangepaste Beltoon, Alarm of Waarschuwing

Als je alles goed hebt gedaan, je beltoon is nu voor u klaar op uw apparaat. Hoofd naar Instellingen > Geluid & Haptonomie > Ringtone. Uw nieuwe aangepaste beltoon wordt weergegeven aan de bovenkant van de lijst. Als dit niet wordt weergegeven, probeert u de synchronisatie-proces opnieuw. (Hadden We proberen twee keer, hoewel we vermoeden dat de ringtone nam gewoon een tijdje te zien zijn in dit menu.)

U kunt ook starten met Klok en maak een nieuw alarm met uw beltoon, of gebruik het als een waarschuwing voor uw timers. Breng een beltoon aan een contact van uw keuze onder Telefoon > Contacten. Je zou zelfs kunnen leiden tot kleinere alert geluiden en vervangen door de standaardinstellingen van het systeem onder Instellingen > Geluid & Haptonomie als je dat wilt!

Wilt u een Aangepaste Beltoon?

iOS 13 maakt het een stuk makkelijker om te verwijderen ringtones die je niet langer wilt hebben. U kunt nu eenvoudig veeg van rechts naar links op een beltoon in de lijst te onthullen van de “Delete” optie. Dit doen vanaf de Instellingen) > Sound & Haptonomie menu of waar dan ook, kunt u een aangepaste beltoon.

Vergeet niet om het Uitschakelen van de Stille Modus

Als u wilt genieten van uw nieuwe beltoon, moet u afzien van de stille modus. En vergeet niet dat er zo veel als u genieten van wat song of audio clip die u gebruikt, is er een echte persoon aan de andere kant van de telefoon te wachten tot u spreken!

Uiteindelijk, dit proces is veel meer betrokken dan het zou moeten zijn, maar het werkt vrij goed en het kost een cent. Als dit alles lijkt te veel werk, u vindt altijd ringtones voor de verkoop, door het lanceren van het iTunes Store-app op je iPhone en tik vervolgens op Meer > Tonen om ze te zien.

LEES VERDER

  • “Hoe Open EPUB-Bestanden op Windows-10 (Zonder Microsoft Rand)
  • “Wat Is Smishing, en Hoe Bescherm Je Jezelf?
  • “Wi-Fi-6E: Wat Is Het, en Hoe Verschilt Deze Van de Wi-Fi-6?
  • “De Ultieme Gids voor het Schoonmaken van Uw Icky AirPods
  • “Microsoft Is het Testen van Advertenties in WordPad in Windows 10