Controller Vs Muis en Toetsenbord Voor Gaming: Welke Is Beter?

0
230

We zijn aan het kraken van de lastigste vraag om te raken van deze generatie van video games. Is een controller vs muis en toetsenbord beter voor gaming? Met meer spellen als Call of Duty en Fortnite ondersteuning van cross-platform spelen, eindelijk zijn we betreden het tijdperk van de gemengde platform lobby ‘ s, dus deze vraag is nog nooit zo belangrijk geweest.

PC gaming is zonder twijfel beter voor frame rate, graphics, en de algehele ervaring. Veel e-sport wedstrijden, zoals de nieuwe $3 miljoen Apex Legends league, ook PC-only. Het probleem is, het verlaten van de console, achter betekent dat het maken van een moeilijke beslissing tussen het proberen te beheersen van een muis en toetsenbord, of gaat met de stokken op een controller, die kunnen beperken uw potentieel als een speler.

Natuurlijk, er gaat niets boven een controller als het gaat om achterover op een bank om te ontspannen, maar hoe zit het competitief spelen? Laten we breken het zo simpel mogelijk. Om dit te doen, stellen we de verschillen door het onderzoeken van pro-spelers spelen-stijlen voor het richten en de knop ingangen op zowel de muis/toetsenbord en controller.

Een Toetsenbord & Muis Is Beter, Maar Moeilijker Te Beheersen

Laten we eerst beginnen met de ingangen – een controller is meestal rond de 20 verschillende ingangen. Ondertussen, een toetsenbord heeft 80-100 ingangen. Maar het belangrijkste onderdeel is de ergonomie.

De ergonomie van een controller maakt het moeilijk om de druk op de verschillende toetsen met elkaar of elkaar in snel tempo op. Dit betekent dat u in staat zijn om de basis te beheersen in de meeste games, maar het uitvoeren van meer complexe bewegingen is niet van plan om zo gemakkelijk.

Laten we eens kijken hoe je met behulp van een toetsenbord in de top-games (Fortnite en Apex Legends) zal u toelaten om te presteren op een hoger niveau.

Fortnite

In Fortnite, het gebouw is alles, zo te kunnen binden toetsen of knoppen te helpen met het sneller bouwen is van essentieel belang. Natuurlijk, je kan een goede builder op een console, maar het indrukken van al deze verschillende knoppen is veel makkelijker op een toetsenbord.

Laten we eens kijken hoe een paar populaire spelers zetten hun ingebouwde controles op elk platform te begrijpen hun keybinds.

Nickmercs – Controller-Speler (FaZe)

Nickmercs heeft zijn keybinds ingesteld zodat hij kan alle vier gebouw stukken met de bumpers. Maar betalen opmerking aan zijn knop bewerken. Het is op driehoek, wat betekent dat hij moet tillen zijn duim af van de rechter joystick om te bewerken. Hij verliest het vermogen om te streven wanneer u dit doet.

Dit kleine voorbeeld is een van de vele vitrines van de zwakke punten van het spelen op een controller. In vergelijking kunt u zien hoe het spelen op een keyboard is compleet anders hieronder.

Ninja – Toetsenbord/Muis-Speler

Voordat we kijken naar zijn keybinds, het is de moeite waard op te merken dat het niet uitmaakt welke knop Ninja persen. Hij zal nooit meer hebben om de controle te verliezen van zijn doel. Ninja heeft een hand gewijd aan zijn gaming muis voor richten, en een hand gewijd aan alle andere knoppen op het toetsenbord.

Maar om een goede vergelijking – Ninja edit-toets F. Indien hij persen dat kan hij nog steeds de volledige controle over zijn bewegingen. Zijn wijsvinger kan worden gebruikt om de druk op de F-toets, terwijl de overige vingers zijn gratis voor beweging, hurken en het kiezen van zijn bouwt.

Apex Legends

Op het oppervlak, Apex Legends is veel eenvoudiger in termen van noodzakelijke knop ingangen. Echter, een hoge mate van Apex Legends gameplay is alles om het beheersen van het verkeer. Dus laten we het analyseren van iets eenvoudigs als je herhaaldelijk en te tikken op de hurken knop, die nuttig kan zijn voor het ontwijken van kogels.

Daltoosh – Controller-Speler (Zweven)

Daltoosh gebruikt Knop Jumper, wat betekent dat crouch, hij moet klikken in de rechter thumbstick. Dit is hetzelfde thumbstick voor gericht. Het klikken op de thumbstick terwijl het proberen om te streven met het niet een gemakkelijke taak.

Viss – Toetsenbord/Muis-Speler (TSM)

Viss heeft controles zeer vergelijkbaar met de standaard instellingen van het toetsenbord, met de knieën schakelen wordt ingesteld op Ctrl. Met deze set-up, Viss kunt zeer gemakkelijk te verplaatsen van links en rechts met de A en D toetsen terwijl herhaaldelijk tikken controle. Viss kunnen handhaven beweging eenvoudig, en nog belangrijker, zijn rechter arm is nog steeds gratis te streven, zonder enig verlies van controle.

Knop Ingangen – Toetsenbord Wint

Zonder enige twijfel, het spelen op de muis en het toetsenbord opent dus veel meer vrijheid om jezelf te beheersen in alle games, dus het is geen twijfel dat het toetsenbord en de muis spelers hebben een duidelijk voordeel. Maar hoe zit het gericht? Laten we eens ingaan op die volgende.

Controller Vs Muis en Toetsenbord Voor het Streven

Deze vraag is iets dat zorgt voor veel controverse, maar het antwoord is heel simpel. Is een controller of muis beter voor het streven?

Een controller maakt gebruik van een thumbstick gecontroleerd door een duim, die u toestaat om uw doel in elke richting over 360 graden. Als uw doel beweegt in de richting van een doel, moet u een kleinere subtiele duwt om dichter bij het doel.

Probeer het duwen van een teller aan het einde van een pin-code, met de top van uw vinger in een doel. De teller is de thumbstick hier.

Elke keer dat u verplaatst als u een muis gebruikt, die gericht is meer verwant aan het duwen van uw vinger op het item en te verplaatsen, zonder de pin-er. U kunt zich vrij bewegen de teller ergens op een 2D vlak, zonder enige beperkingen. Op een controller, wordt u gedwongen om pas uw hoek te duwen in een richting te bewegen van uw doel.

In eenvoudige termen, een muis heeft oneindig veel meer vrijheid van beweging over een controller joystick.

Hoe Doen Controller Pro Spelers Spelen Nog Steeds Zo Goed?

Als er een toetsenbord is beter voor het bedienen van de knop-ingangen en een muis is beter voor het streven, waarom zo veel spelers stick op de controller? En belangrijker, hoe doen controller spelers nog steeds in slagen om te concurreren bij de beste in hun competities?

Het gaat om iets dat doel te helpen. Aim-assist controller helpt om je doel in de richting van tegenstanders, waardoor het makkelijker wordt om je doelen te halen. Het is toegevoegd aan bijna elk spel om te helpen controller spelers, want zonder dat, zou het ongelooflijk frustrerend om te streven of te controleren.

Voor veel controller spelers, steken met het doel te helpen is het voor hen gemakkelijker dan te proberen om te leren hoe ze met een volledig nieuwe input-methode.

We brengen onze analogie terug. Het zal als het duwen van een teller met een pin-code, maar zolang het komt heel dicht bij het doel is, zullen vallen in het doel zelf. Doel helpen u zal helpen om die laatste aanpassingen. Zo lang als controller speler kan zijn doel dicht genoeg tot een doel, hun doel zal vertragen, waardoor het makkelijker om aanpassingen te maken om te raken van foto ‘ s.

Zelfs nog, aim assist is niet van plan zo goed is als aanwijzen en klikken met een muis, en die krijgt geen aim assist. Maar voor veel controller spelers die hebben gespeeld console hun hele leven, het is makkelijker om te doen met wat ze het beste kennen, dan te proberen om te leren van een geheel nieuwe input-methode.

Het spelen van video games met een muis voor de eerste keer zal het moeilijk zijn om dezelfde redenen. Het kost tijd om te bouwen aan een goed genoeg spier geheugen te wijzen en klik op de plekken waar uw hersenen is het vertellen van uw hand.

En voor velen is het krijgen van een perfecte doel duizenden uren van de praktijk. Dat is de reden waarom vele pro ‘ s worden nog steeds met behulp van de controller – de tijd nemen om te spelen met een slecht doel van de master met een muis zou kunnen snijden in hun kans om te concurreren op een hoog niveau.

Echter, velen hebben de sprong en heb niet keek terug – Ninja, een ex-halo professional, is een goed voorbeeld van.

Samenvatting

Een muis en toetsenbord kan veel beter als je de tijd neemt om te leren. Als u zich niet kunt verplichten om te leren hoe om te streven met een muis, dan is een controller kan een betere pasvorm voor je.

U kunt nog steeds de praktijk elementen van een spel zoals het team strategie, positionering, of andere nitbits die helpen bij het definiëren van een specifiek spel concurrerende meta.