OTT Forklarer: Hva Er Reddit og Tips for Å Komme i Gang

0
142

Hva er Reddit? Ved første øyekast, Reddit kan virke skremmende for de uinnvidde observatør. Selv-proklamert som “front-side på Internett,” Reddit er et enormt og mangfoldig samfunn, og alle som vet noe om internett kan fortelle deg at det kan være både en velsignelse og en forbannelse.

Lik en travel by, og det er en fin side av Reddit og en ikke så fin side. Du kan ikke bare skrive av hele nettstedet basert på en tur i feil nabolag. I hvert fall ikke uten å besøke de finere deler først.

For å sette tankene dine på enkel måte, kommer vi til å avsløre en bit av kunnskap om hva som Reddit er og hvordan du kan komme i gang med det.

Hva Er Reddit?

Reddit er i hovedsak en plattform som er basert på et online fellesskap for å avgjøre hva som er og ikke er nyhetsstoff ved å tillate dem å legge inn sine egne lenker og informasjon. Brukerne av nettstedet vil da være ansvarlig for å stemme på disse innleggene, enten opp eller ned, for å finne ut hvilken informasjon er den beste.

Nettstedet er delt opp i ulike fag områder som kalles subreddits. Navigere disse subreddits for å finne den informasjonen som er viktigst for deg, er ofte ansvarlig for trusler de fleste har med Reddit. Mengden av informasjon er massiv, og kan treffe deg ganske vanskelig hvis du ikke er kjent med infrastruktur.

Koblinger med de mest upvotes vil få mer synlighet og gjør det lettere å finne på de viktigste Reddit side. Linker med mer downvotes kan finne seg selv mistet og begravet, aldri igjen til å se dagens lys.

Registrere En Konto

 • Fra Reddit hovedsiden, se etter TEGN OPP – knappen som ligger på øverst i høyre hjørne ved siden av LOGG PÅ – knappen.
 • Følgende vindu vil kreve e-post-adressen du vil tilordne til Reddit-konto. Skriv inn teksten i boksen, og klikk NESTE.
 • Det siste vinduet må du velge et brukernavn og passord. Brukernavnet vil være hvordan andre vet at du på Reddit, og passordet vil være nødvendig for å logge inn på din konto.
 • Når alle opplysninger er fylt ut, fullføre prosessen og registrere din nye Reddit konto ved å klikke på REGISTRER deg knappen.

Subreddits

Reddit er et ideelt miljø for å møte likesinnede sosialt samvær og fokuserer for mye på de samme interessene som deg. Enten du er en forfatter, en elsker av søte kjæledyr, eller en stor idrett fan, kan du finne en subreddit full av diskusjoner og emner som er relatert til faget.

Skriv noe du kan være interessert i, i søkefeltet øverst på siden for å komme i gang. Reddit har noen avanserte alternativer og filtre tilgjengelig for deg hvis du velger å bruke dem.

Du kan da sjekke ut en subreddit ved å klikke på en av de alternativer som pop-up relatert til søket ditt.

Hvis det ikke er en subreddit er relatert til emnet du søker etter, så kan du alltids lage din egen.

Men, jeg ville praksis forsiktighet når det gjelder å drive din egen subreddit. Å være en subreddit moderator er veldig krevende arbeid, spesielt hvis subreddit har blitt svært populære. Du vil bli tvunget til å legge ned loven ved å sparke ut skurkene, fjerne spam fra samtaler og overvåke alt som skjer innenfor subreddit.

Noen folk nyte dedikasjon til et fellesskap innsats så hvis du skje for å være en av dem, så føl deg fri til å gi det et forsøk. Først, jeg tror det kan være bedre å bli med noen som allerede er opprettet subreddits minst få det lå i landet når det kommer til hva du kan forvente.

Ved Å Abonnere På Subreddits

Mens du ikke er logget inn Reddit, forsiden vil bli fylt med standard subreddits at alle ser. Når du er logget inn når du registrerer en konto, er du i stand til å tilpasse din Reddit fôr med subreddits at du ønsker å følge. Etter å abonnere på en subreddit vil du se din feed-befolket med de nyeste innleggene fra at subreddit.

Du kan velge å delta i et fellesskap eller følge en bruker direkte fra søkeresultatet ved å klikke på den aktuelle knappen til høyre for dem. For de som foretrekker å sjekke ting ut før du abonnere, kan du klikke på siden direkte, lese emner nytes av brukeren eller samfunnet, og bestemmer seg for å abonnere, ved å bruke DELTA – knappen som finnes øverst eller FØLG – knappen i høyre sidebar.

Å Lage Din Egen Subreddit

Opprette en subreddit er enkelt, kjører det er der problemer presenterer seg selv. Å få andre mennesker til å besøke det er også en oppoverbakke kamp for det meste av tiden. Det tar mye av arbeidet med å opprettholde et samfunn så sørg for at du er begått før du fortsetter.

Vil kontoen din også må være minst 30 dager gamle og hold inne en mengde av Karma som bare nettstedet moderatorer har kjennskap til. Mer om Karma senere.

 • Fra fôr side, blar du til du ser dette bildet i høyre sidebar.
 • Fyll ut all informasjon som kreves i det følgende vinduet.
 • Klikk på OPPRETT gruppe å ha subreddit opprettet.

Reddiquette

Det er spesielle retningslinjer Reddit krever at du følger når du bruker deres plattform. Et par av de tingene som er vurdert er forbudt å bruke plattformen for egenreklame, link spamming, og legge ut spam. Utføre noen av disse tingene kan lande deg en rask forbud.

Å følge retningslinjene og å være respektfull vil gå en lang vei på Reddit.

Upvotes, Downvotes, Innlegg, Kommentarer og Karma

Når du har abonnert på en subreddit, kan du begynne upvoting og downvoting innlegg og kommentarer som er funnet der. Opp-og ned-pilene til venstre for et innlegg eller en kommentar indikerer opp-og ned-stemmegivning henholdsvis.

Tallet angir den popularitet. Et positivt tall betyr at den har mottatt mer upvotes enn nede mens et negativt tall vises, betyr det motsatte.

Kommentar-boksen skal være rett under den første innlegg. Du kan legge til dine to cent til diskusjon, og klikk på KOMMENTAR – knappen for å sende den.

For å lage dine egne innlegg i subreddit vil kreve deg til å klikke på OPPRETT POST – knappen finnes i høyre sidebar.

Aktiv deltakelse i ulike subreddits mens praktisere god reddiquette vil tjene Karma. Totalt kan bli funnet bare under brukernavnet ditt øverst til høyre på siden.

Karma kan påvirke hvordan andre ser deg på Reddit selv om den har svært liten innvirkning på hvordan nettstedet brukes utenfor ønske om å kjøre din egen subreddit. Tenk på det mer som Reddit “street cred”.

Flere Tips & Triks

Multiredditing

Å kombinere en haug av dine favoritt subreddits inn i en strøm av innlegg, Reddit opprettet et innebygd system kalt multiredditing. Du kan kombinere alle subreddits i en enkelt feed for maksimal visning, men de fleste kombinere subreddits av tilsvarende emner.

Det er foretrukket å få tilgang til multireddit alternativet gjennom den gamle Reddit forsiden. Det nye oppsettet er ikke så brukervennlig for denne typen ting.

 • Du kan besøke det gamle nettstedet ved å klikke på brukernavnet ditt øverst til høyre og velge det fra drop-down menyen.
 • Fra her, vil du trenger å klikke på selve kanten på venstre side av skjermen.
 • Dette vil åpne opp en side i menyen, med mulighet til å lage din multireddit.
 • Navnet ditt multireddit og traff Lage din multireddit mate.
 • Du kan begynne å legge de subreddits du vil omtalt i fôret fra høyre sidebar.

Vis Subreddits Som Bare Bilder

Det er nok av subreddits som består av ingenting men bilder. For å omgå behovet for å klikke på hver innsending til å vise bilder, kan du legge til en ” p ” til URL. Stikke en ” s ” på slutten av reddit i URL-en som så

redditp.com/r/nameofsubreddit

Dette vil opprette en lysbildefremvisning av alle innlegg i subreddit.

Effektivisere Kommentarer

Slå en subreddit legge inn en pseudo-chat rom ved å legge til -stream i URL-en når du er i kommentarfeltet.

Så,

Conference Championship Round Playoffs Discussion Thread from eagles

blir

https://www.reddit-stream.com/r/eagles/comments/eoly47/conference_championship_round_playoffs_discussion/

Reddit Enhancement Suite

For å få det beste ut av din Redditing erfaring, installere Reddit er Enhancement Suite er den beste veien å gå. Nyt en uendelig rullbar hjemmeside, enkelt bytte brukernavn (for multi-account brukere), og en bruker fremheve funksjon.

Dette bare riper overflaten. Mange av de funksjoner som du kan nyte på Reddit i dag er trolig delvis på grunn av BRANN. En av dem er den nattmodus-alternativet, som er spesielt nyttig for å redusere belastningen på øynene som hvit datamaskinen lys bidrar.