Hur man Streama 26th Annual Screen Actors Guild Awards Utan Kabel

0
84
Joe Siaren / Shutterstock

Om du är ute efter att fånga Screen Actors Guild (SAG) utmärkelser innan du titta på Oscarsgalan, det finns massor av sätt att streama den. Utan att behöva betala en enorm kabel-bill, här är några av de bästa tjänster att välja från.

Den 26: e årliga Screen Actors Guild awards kommer den 19 januari 2020. Vid 8 PM ET/5 PM PT, kommer du att kunna se det på både TNT och TBS nätverk. Flera streaming-tjänster kommer att visa live, så se till att din favorit man har det för dig.

TBS

Du kan fånga Skärmen Aktörer Guild awards direkt från TBS eller TNT sig på både hemsidan och i appen. Med live streaming tillgängligt utan kostnad för dig, kommer du att kunna växla app och börja njuta av evenemanget direkt. Om du behöver se showen men spara några pengar, det är skönt att nätet erbjuder en helt gratis val.

Hulu Live

Om du vill få en streaming-tjänst och du är inte säker på vilken du ska välja, Hulu Live är ett utmärkt alternativ för att plocka upp. För $55 per månad, får du 60+ – kanaler att välja mellan, inklusive TNT och TBS. Du kommer att kunna titta på SAG awards samt framtida utställningar.

fuboTV

Även om fuboTV är lite dyrare än de andra alternativen på den här listan, den har också ett bredare utbud av kanaler att välja mellan. Kommer in på $60 i månaden får du 100+ kanaler, inklusive sådana som visar upp utmärkelser visar. Det finns också lokala kanaler, så att du kan fånga den lokala åtgärder.

Sling TV

Sling TV är ett billigt alternativ till kabel samt andra streaming-tjänster. Du kan få Sling Orange alternativ för $20 för den första månaden och $30 varje månad efteråt. Denna plan har både TNT och TBS som finns tillgängliga, så du kommer att kunna titta på alla de SAG awards.

AT&T TV Nu

AT&T TV Nu har utmärkt alternativ för TV-kanaler, men det kommer i lite av en rejäl pris. För $65 per månad, får du bara tillgång till 45+ – kanaler, men den innehåller högre kanaler som alla HBO-alternativ. Plus, det har TNT och TBS så att du kan strömma SAG awards samt CBS för den kommande Oscarsgalan.

YouTube-TV

Med 70+ – kanaler att välja mellan, YouTube TV är ett utmärkt val för din TV-njutning. För $50 per månad, du kan titta på lokala kanaler samt nät-TV. Med ABC, CBS, TNT, och mer, kommer du att kunna fånga varje awards show som det händer.

Du kommer att kunna titta på Skärmen Aktörer Guild awards och se vem som vinner varje pris med vilken streaming-tjänst du väljer. Du kommer inte missa en sekund av det, och du kommer inte ha att göra med en kabel-företag.

LÄS NÄSTA

  • “Hur man Lägger till Egna Ringsignaler för iPhone från macOS Catalina
  • “Den Ultimata Guiden till Rengöring av Icky AirPods
  • “Microsoft Testar Annonser i WordPad i Windows 10
  • “Vad Är ett Internet-Troll? (och Hur man ska Hantera Troll)
  • “Allt Du Någonsin Velat Veta Om inoder på Linux